18 Aralık 2014

Fing'rs Prints press-on takma tırnak..

Nail art işini ne kadar sevdiğimi ama bu konuda ianılmaz bir kabiliyet fukarası olduğumu bilmeyen var mı acaba? İşte Gratis'de bu güzelim, rengarenk press-on tırnakları görünce madem yapamıyorum bari takayım da hevesimi alayım diye önce bir kutu, sonra çok beğenince de 2. kutuyu aldım gitti.
Fing'rs Prints press-on takma tırnak

Önce kaz ayağı desenli almıştım, bütün tırnaklarıma uygulayacaktım ama sonra hem deneme yaparım, test ederim diye sadece işaret parmağıma uyguladım. Yazıyı yazarken tırnaklarla 4. günümü geçiriyorum ve hala bir şey olmadı. Yoğun şekilde bulaşık yıkamadım ama banyo da yaptım, krem de sürdüm herhangi bir bozulma yok. 

Fing'rs Prints press-on takma tırnak

Renk farklılıkları ve geçişleri olması harika bence, iyi düşünmüşler. 

Fing'rs Prints press-on takma tırnak

Bu da ikinci aldığım kutu, içlerinde 20 değişik boyda tırnak var. Tırnağıma büyük gelenleri de atmaya kıyamayabilirim bakalım bir şekilde onları da kullanmaya çalışacağım.

Fing'rs Prints press-on takma tırnak

Uygulama o kadar basit ki tırnaklar kendinden yapışkanlı, arkada soymanız gereken bir bandı bile yok. Sadece tırnağınızın üzerine uygun boyutta olanı bulun ve bastırın yapışsın. Uygun boyutu bulmadan sakın bastırmayın ama sonra yapışır ve çıkarttığınızda da işlevini yitirir. Tırnaklar tek kullanımlıklar ve fiyatı 16 TL. gibiydi. İndirimde değişik modelleri bulunursa tadından yenmez bence.
Fing'rs Prints press-on takma tırnak

Ayrıca içinde bir de süslemede kullanılabilecek 3 adet yıldız ve onları yapıştırmak için silikon yapışkan var. Henüz denemedim.

Fing'rs Prints press-on takma tırnak

Hemen küçük parmağıma bir deneme yapıyorum. Uygun boyutu buldum ve yerleştirdim, bundan sonrası sadece sıkıca bastırmak kalıyor. Bu kadar basit.

Fing'rs Prints press-on takma tırnak
Bu da tırnağa uygulanmış hali, daha sonra oje postlarında da  göreceksiniz zaten.

Sevgiler..

11 yorum:

  1. Son zamanlarda gördüğüm takma tırnaklar güzellikleri ve doğal duruşları ile beni çok şaşırtıyorlar.Deseni güzelmiş,sana da çok yakışmış İrem'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet eskide takmaya korkardım yapıştırıcı tırnağıma zarar verir diye ama böyle bir sorun da kalmadı artık rahatça kullanabiliriz :-)) teşekkürler :-)

      Sil
  2. gule gule kullan :) istersen ben sana nail art yaparim ama ;) blogda gosterdiklerimin bazilari gercekten cok kolay. biraz daha birikse de onlari zorluk dercelerine mi ayirsam ki acaba :)

    http://nailartinwonderland.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nailartinwonderland teşekkürler tatlım ah keşke yakın olsak da yapsan :-)) sen ve bir kaç kişi daha sanat eseri gibi çalışıyorsunuz gerçekten bayılıyorum da bana kolay zor farketmiyor sadece çizgi çekebiliyorum..:-))

      Sil
  3. Nail art fukarası instagramında gördüğüm bu ürünleri çok merak ettim. Ben de bulduğum yerde deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi :-)) kesinlikle dene bence çok kolay ve pratik ..

      Sil
  4. bu gün aldım 38 tl den 22 ye düsmüstü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sephrenia güle güle kullan çok memnun kalacaksın...

      Sil
  5. Tek kullanımlık mi? Düzgün çıkarıp tırnak yapistiricisiyla tekrar kullanabilir miyiz acaba

    YanıtlaSil
  6. Tek kullanımlık mi? Düzgün çıkarıp tırnak yapistiricisiyla tekrar kullanabilir miyiz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemovaseven bilemiyorum gerçekten hiç denemedim ama iyi temizlenirse olur herhalde..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...