13 Aralık 2014

#bademlebudukçaypartisi..

Geçtiğimiz cumartesi günü blog sayesinde tanıştığım çok tatlı hanımlardan birinin, sevgili Elif'i daveti ile Grand Hyatt İstanbul'daydık.  Hyatt Otel'i eskiden beri çok beğenirim ama ilk defa bir restoranına gitme şansım oldu. Elif bizim için Hyatt Otel'in dünyaca ünlü şefi Fabio ile birlikte nefis bir uluslararası çay menüsü hazırlamıştı. Menüyü sofrada bize bizzat Fabio'nun kendisi tanıttı. 
Grand Hyatt İstanbul

Biz gittiğimizde masamız bu şekilde donatılmıştı ve gerçekten yok yoktu diyebilirim. Her şeyin tadına bakmak istedim ama insan bir yerden sonra maalesef durmak zorunda kalıyor. Herkesin favorisi farklıydı ama ortak kanaatimiz her şeyin istisnasız çok lezzetli olduğu idi.


Grand Hyatt İstanbul
Elif'in yaptığı güzel konuşmadan ve Fabio'nun tanıtımından sonra biz hem yemeğe hem de o gün bizimle olan değerli firmalarımızın tanıtımlarını dinlemeye başladık. Elif o kadar güzel hazırlanmış ki bir kere daha hayret ettim.


Bu da menümüz işte..
Firmalarımızdan Home Sweet Home bize hem çok güzel bir sunum yaptı hem de yeni sezon ürünlerinden muhteşem bir yastık ve battaniye takımı hediye etti.  Bu arada Grand Hyatt Otel'in yılbaşı içi de çok güzel süslendiğini ve hazırlandığını da belirteyim.




Bu yazıda sadece bir kaç firmamıza yer verebiliyorum. Diğer resimleri ışık nedeni ile henüz hazırlayamadım maalesef, onlar diğer yazımı bekleyecekler. 
Kliksa'dan çok güzel, hem de Christmas temalı bir cam kesme tahtası gelmiş. 
Ülkemize yeni gelen ve Zorlu Center'da açılan Eataly bize bir paket makarna ve özel soslarından yollamış. İtalyan yemeğine bayıldığım ve henüz Eataly'i ziyarete fırsat bulamadığım için bu makarnayı da zevkle yiyeceğim.
İstinye Park'da bulunan Nar Gourmet ise bir şişe özel yapım zeytinyağı yollamış, zaten mutfağımda sadece zeytinyağı kullandığım için çok makbule geçti. 
Fruit Flowers yine nefis süslü kek buketleri ile aramızdaydı. 
Oğlum küçükken sık sık alışveriş yaptığım bir anne-çocuk mağazası Joker oğluşum için uzaktan kumandalı bir helikopter yollamış. Önce pek sevmese de şimdi elinden düşürmeden oynuyor, tipik erkek çocuğu işte her şeye bir itiraz eder önce.


Bu güzel günde hep beraber olduğumuz çok tatlı blogger hanımlar da vardı tabi, hepsinden bir sonraki yazıda bahsedeceğim. Bu güzel gün için de Elif'e ve Grand Hyatt İstanbul'a çok teşekkür ediyorum.
Sevgiler..



8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. @şirinkanatlar evet her şey harikaydı gerçekten :-))

      Sil
  2. Özeniyle tadı damakta kalan bir etkinlikti.Elif organizasyon yeteneğini konuşturmuş...
    Nar Gurme'nin İstinye Parkta olduğunu bilmiyordum.Reçelleri için ilk gidişimde uğramalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet ben de gidebilirsem alacağım reçellerinden :-)) harika bir organizasyon yapmış Elif bence de :-))

      Sil
  3. ne güzel bir organizasyon!

    herkesin eline emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @muzurella evet gerçekten de çok güzeldi :-))

      Sil
  4. Güzel yorumların için teşekkürler
    Geldiğin için çok mutlu oldum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk canım çok teşekkürler her şey için eline sağlık diyorum.. sevgiler :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...