25 Aralık 2014

Yılbaşı indiriminden alınacaklar..

2015'e girmemize çok az kaldı ve her yerden indirim haberleri gelmeye başladı bile. İndirimlerden ne alacağımıza karar vermek çok zor gerçekten, insan yani ben gördüğü her şeyi almak istiyor değil mi? ama cebimizi de düşünerek hemen sizin için markalardan alınabilecek en güzel ürünlerin listesini toparlamaya çalışacağım.

the balm nude dude
Hemen Gratis'in en güzel markası The Balm ile başlayalım. Gerçi The Balm listesini şurada yapmıştım. Yine de Nude Dude'u bir kere daha hatırlatmak istedim. %40 veya 50 indirim ile alınabilecek en iyi far paletlerinden biri kendisi. Dude'un renkleri size göre değilse kardeşi Nude Tude'a da bakabilirsiniz tabi. Bunun dışında instain allıklardan ve put a lid on far bazından da alabilirsiniz.

rimmel london

Rimmel London incelemesini de burada yapmıştım, alınabilecek en uygun fiyatlı rujlara sahip Kate Moss serisinden zevkinize göre renklere bakmayı unutmayın. Tabi ojeleri unutmayın.

loreal color rich monos

Ben bu sefer Loreal Color Rich Monos tekli farlara da bakacağım. Fiyatları normalde 30 TL. gibiydi, yarıya inerse gayet alınabilir olacaklar. Bunun dışında maskaraları ve rujlarına da bakılabilir bu markanın.

maybelline color tattoo

Maybelline'den de Color Tattoo'lara bakmayı unutmayın. En güzel renkleri hala TR'de olmasa bile Pink Gold ve On and On Bronze alınabilecek güzel ve kullanışlı renkler arasında yer alıyor.

pure beauty

Watsons'da bulabileceğiniz Pure Beauty'e de bakmayı unutmayın. Özellikle CC kremi glowy bitiş isteyenler için idealdir.

gosh bb powder

Eğer indirime girerse Gratis'de bulabileceğiniz Gosh'a da bakmayı unutmayın. BB pudrası kullandığım en iyilerinden, ben de bunu kesinlikle yedekleyeceğim.  Gosh BB pudra yorumlarımı da buradan okuyabilirsiniz. Ayrıca ben Forever kalem farlara da bakacağım tabi ki, kullananların çok memnun olduğunu duyuyorum.

Ayrıca indirimden bol bol pamuk, aseton, şampuan, duş jeli, el kremi, el sabunu gibi bozulmayacak ürünler de stoklanabilir. Gratis'den Benri, Watsons'dan ipelina ve Watsons'ın kendi markalı pamukları alınabilir. Eğer Watsons'ın muhtelif saç maskeleri indirime girerse onlar da toplanabilir.
Umarım herkes bu indirimde aradığını rahatça bulur. Herkese güzel ve karlı alışverişler olsun, sepetleriniz güzel ürünlerle dolsun..
Sevgiler..




6 yorum:

  1. Great palette!
    How about to follow each other?
    Just let me know and I follow you back <3

    nails4babes.blogspot.com

    Merry Xmas :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @monica thnx I would love to follow ur blog I dont find any GFC button if u add it to ur blog I would gladly follow you :)) lots of love and merry christmas to you <3

      Sil
  2. Bu listede denemediğim bir Gosh ürünleri kalmış. Bu yılbaşı onlara bakmalı o zaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi evet ben de denemediklerime bakacağım :)

      Sil
  3. İremcigim ne güzel bir yazı olmus. Ben de listemi hazırlıyorum. Yarın gidip hepsini topluca alıp alışveriş dosyasını kaoatmayı dusunuyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik evet ben de şimdi Kadıköyden halledeceğim hepsini :) 2 Watsons 2 Gratis ve 2 de Cısmıhome var :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...