16 Aralık 2014

#2forallevent günü..

Aralık ayı yılın son ayı olduğu gibi eventi, blogger buluşması bol bir ay olmaya devam ediyor. Ayın 7'sinde sevgili Nihan ve Fatma'nın yine aylar öncesinden hazırlanmaya başladığı #2forallevent için Üsküdar Granny's Waffle'daydık. Fatma ve Nihan çok uğraşmışlar, çok güzel bir yerde bizi ağırladılar ve pek çok markaya da ev sahipliği yaptılar.


Toplam 13 bloggerın yer aldığı toplantıda açılışı tabi ki ev sahibelerimiz yaptı ve peşinden de pek çok firma orada bizzat bulunup ürünlerini tanıttılar. Bu markalar içinde dikkatimi çeken, ilk defa duyduğum ve size de tanıtmak istediklerim var tabi. Ama önce resimleri hazırlamam lazım. Biliyorsunuz kış ayları ışık yetersizliği nedeni ile zorlandığımız aylar. Hele sabah karanlıkta çıkıp, yine karanlıkta eve gelince hafta sonunu beklemekten başka çare kalmıyor.
Bu bayıldığım konuşma balonları ve süslemeler Neşeli Grup'a ait, hepsine bayıldım ben ve hepsiyle de poz vermeyi ihmal etmedik gayet tabi.
Nihancığım verdiği hediyelerden başka bol bol da çekiliş yaptı ve herkese ayrı ayrı güzel şeyler kazandırdı. Bunlardan biri de Fatma'nın kazandığı Diva Pırlanta'dan güzel bir bileklik oldu. 
Tatlı arkadaşlarım Elif ve Gülsen hem resim çekip hem de muhabbet ediyorlar. 
Mutluluk Perisi'nin hazırladığı güzelim kurabiyeleri kimse yemeğe kıyamadı, bence bu tatlı kurabiyelerin en tatlısı minik meleğini bekleyen sevgili Gözde için hazırlanmış olandı. 
Buket buket lezzetlerine hem ailecek hem de bütün iş yeri arkadaşlarım olarak bayıldığımız Fruit Flowers lezzetleri yine bizimleydi. O üstteki trüflere bayıldım. Bunları tamamen meyveden yapılmış olanlarını almak için yaz gelmesini beklemem lazım ne yazık ki. 
Rossmann'dan Tuğba hanım bizimleydi ve bir paket dolusu harika hediyeler getirmiş, Rossmann'ın yakında Anadolu Yakasında yeni mağazalar açacağı müjdesini de aldık kendisinden bu arada.
Çikolata kaplı dondurulmuş nefis meyvelerden yapılmış Crush benim gibi yaz kış soğuk şeyler yemeyi ve içmeyi sevenlerin çok dikkatini çekti.
En ilgimi çeken, özellikle küçük çocukları olanları ve pek çoğumuz gibi sakarların çok ilgisini çeken ve her eve lazım bir ürün,  Burn Free yanıklar için bir ürün ve acıyı azaltmayı ve iz bırakmadan geçirmeyi vaat ediyor.  Bunun incelemesini daha sonra detaylı olarak yapacağım.

O gün bizimle olan kidomino, makara40yama, totsandmore, nutrigen, artebella, kağıt vs.,  firmalarının temsilcileri çok güzel şekilde ürünlerinden bahsettiler, hepsi ileride blogda ya da instagram hesabımda ayrı ayrı olacaklar. Bütün firmalara ve bizleri bir araya getiren Nihan ve Fatma'ya çok teşekkür ediyorum. Ayrıca diğer sponsor firmalara da ayrı bir yazı hazırlayacağım.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. canım bizimle olduğun için çok teşekkür ederim,kocaman öpüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nihantali çok güzel bir gün oldu tatlım elinize sağlık öperim :-))

      Sil
  2. güzel bir fotoğraf yakalamışsın iremcim hem sohbet hem de fotoğraf çekimi :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk o resmi yollamayı unuttum sanırım size yollarım canım ben de çok beğendim o resmi :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...