17 Aralık 2014

Clinique Chubby Stick Allık..

Burada bahsetmiş olduğum Clinique alışverişimin asıl yıldız parçası meşhur Chubby stick'lerin allık şeklinde olanlarından robust rhubarb idi. Bu parça tek başına 79 TL. 'na satılıyor, bana setin toplam alış fiyatı 99 TL.'na geldi. Bu bakımdan gerçekten çok hesaplı olduğunu düşünüyorum.
Clinique chubby stick chhek color balm
Set içinde bulunan renk robust rhubarb, yani seçmiş olsam da bu rengi alabilirdim aslında.
Fiyatı set içinde evet uygun ama bakalım hem normal fiyatına değer mi hem de set içinde almış olsak bile aldığımıza değecek mi, yoksa şişirilmiş bir ürün mü?

Clinique chubby stick chhek color balm

Ürün genel olarak chubbylerin olduğu gibi şirin bir görüntüde ve kullanımı da çok pratik, yanağına sür, biraz dağıt ve hazırsın. Chubby Sticklerin normal pigmentasyondan zayıf halleri düşünülünce bu fikir iyiymiş gibi geliyor. Ama bu diğer kardeşlerinin aksine oldukça pigmenti yerinde bir arkadaş, bu nedenle hafif hafif uygulamayı yapıp dağıtmak lazım. Ben Sephora 45 tarzı top uçlu bir fırça ile rahatça dağıtabiliyorum. Ayrıca hemen de sabitlenmediği için çalışma süreniz kısıtlı değil. Sürün , dağıtın az geldi biraz daha sürün de olabilir.

Clinique chubby stick chhek color balm

Dağıtılmadan sürülmüş hali bu şekilde, yapısı çok yoğun değil ama pigmentasyon sıkıntısı yok. Ancak kalıcılığa gelince işte orada biraz duruyoruz, çünkü sabah sürülen chubby öğleden sonra bildiğiniz görünmez oluyor. Hiç fark edilmemeye başlıyor, mutlaka yanınızda taşıyıp bir tazeleme yapmanız lazım. Allığınızın baskın görünmesinden hoşlananlardansanız bu durumu sevmeyeceksiniz.

Clinique chubby stick chhek color balm

Dağıtınca da böyle oluyor, hemen anında sür çık açısından bir kurtarıcı olsa da gün içinde yoğunluk yaşıyorsanız ve makyajım akşama kadar idare etsin diyorsanız size yaramaz. Ama ben rahat rahat tazelerim makyajımı diyorsanız da o zaman alınabilir.

Gelelim 79 TL. edip etmeyeceğine, bence tek başına alacaksanız etmez bu fiyat, daha iyileri daha kalıcıları var piyasada. Ama set içinde diğer ürünlerle beraber alacaksanız o zaman alınabilir.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Chubbystick rujum var ve de ayıla bayıla severek kullanıyorum ama chubby allık da ilginçmiş :) Canım güle güle kullan, valla ben stick allıkları pek kullanamıyorum bana sıkıştırılmış pigmentli allıklar daha güzel geliyor, ama bunun da rengini sevdim:)
    öpüldün...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lifeofyasmina teşekkürler.. chubby sticklerden ben de memnunum bunu da tek olsa almazdı yani böyle set içinde iyi oldu ama denemiş oldum.. :-))

      Sil
  2. Ben de başta chubby stick ruj diye okuyorum :) Arkadaşın yorumunu görünce ne allıkmıymış dedim :D :D

    modabenvekozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @modavekozmetik haha hakikaten hiç allık da dememişim başta dur ekleyeyim onu hemen..

      Sil
  3. Stick allık özürlüyüm ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun niye ki aslında alışırsan kullanması çok kolaymış..

      Sil
  4. Bendede aynı rengı var ilk Çıktığı zaman almıştım kalıcılığını beğendim benim tenimde okadar çabuk çıkmıyor favorilerim Arasında Güle güle kullan canim..chubbylerin intense olanlarından denedin mi pigmentleri oldukça iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikhikayeleri.. teşekkürler.. evet tenden tene kalıcılık fark edebilir tabi. intense stickleri diyorsun değil mi evet var bir tane bende seviyorum rahat sürülüyor rengi de fena değil..

      Sil
  5. Rengi çok güzelmiş, güle güle kullan. Stick veya krem allıkları ben de kullanamıyorum pek, beceremiyorum sürmeyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevdas.. teşekkürler bana da genelde öyle oluyordu bunu alınca bir gayret kullanıyorum bakalım..

      Sil
  6. Rengi güzelmiş, keşke kalıcılığı da iyi olsaymış. Güle güle kullan aldıklarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajblogum teşekkürler az biraz daha kalıcı olsaymış iyiymiş ama kuru bir ciltte daha uzun kalabilir..

      Sil
  7. O seti ben de aldım hihihih :)
    Açıkçası bu allığı merak etmekle beraber çok umutlu değilim.Siparişim henüz gelmedi ve deneyemedim fakat yorumların tahmin ettiğim gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beggumy güle güle kullan :-)) set içinde iyi oldu ama tek başına almazdım doğrusu..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...