7 Haziran 2015

"Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri" Yemek Kitabı Lansmanı Muhteşem bir Etkinlikle Ziyade Fasıl 'da Gerçekleştirildi...

Ünlü şef, televizyon programcısı, yemek yazarı ve başarılı iş  kadını Özlem Mekik, bir başarıya daha imza atarak ilk kitabı olan 'Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri' okuyucuları ve sevenleri ile buluşturdu. Alfa Yayınları tarafından yayınlanan ve Mekik'in mutfağından çıkan birbirinden özel 68 tarifin yer aldığı kitap, raflardaki yerini aldı.

IMG_4178.JPG görüntüleniyor
Özlem Mekik ile Günümüz lezzetleri


'Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri' kitap lansmanı, Özlem Mekik'in sahibi olduğu, İstanbul gece hayatının ünlü mekanı Ziyade Fasıl'da gerçekleştirildi. 200 kişilik seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı gecenin sunuculuğunu ünlü şovmen Okan Karacan yaptı. Dergi, gazete televizyon ve sosyal medyanın tanınan yüzlerinin ağırlandığı geceye, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan ve eşi katıldı.
IMG_4229 (1).JPG görüntüleniyor
Özlem Mekik ile Günümüz lezzetleri

Lansman, Özlem Mekik'in teşekkür konuşmasıyla başladı. 1980-1986 yılları arasında geniş bir hayran kitlesi oluşturmuş ünlü Hollywood dizisi Kara Şimşek'in, sahibi ile konuşan ve akıllı otomobili "Kitt" Özlem Mekik'le sohbeti misafirlere eğlenceli anlar yaşattı. Gece, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan’ın anlamlı konuşmasıyla ve Özlem Mekik’in kitabını ve yemek yapmaya olan aşkını anlatmasıyla devam etti. Hayatını lezzet üzerine kuran, yurt içi ve yurt dışında aldığı eğitimlerle damak tadını bir araya getirdiği Özlem Mekik'in aşkla yaptığı tariflerin yer aldığı "Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri" kitabı Özlem Mekik'in imzasıyla birlikte davetlilere Alfa Kitap tarafından hediye edildi.
IMG_4411.jpg görüntüleniyor
Özlem Mekik ile Günümüz lezzetleri

Ziyade Fasıl'ın eğlence dünyasına yön veren Roman Show, Davul Show, Koro Show, Zeybek Dans gösterileri davetliler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle izlendi.  Misafirler için; Ziyade Fasıl'ın nefis mutfağından, lezzetleri misafirlerden tam puan alan 14 çeşit meze, 2 ara sıcak, Hünkar Beğendi, Special İrmik Helvası, Maraşım Dondurma sunuldu. Special İrmik Helvası ve Hünkar Beğendi en beğenilen tatlar arasında yerini aldı. Masalarda yer alan ve Özlem Mekik'in kitabının kapağından yapılan orjinal hatıra kitap kapaklarına davetliler tarafından imzalanarak, iyi dilekler ve tebrikler yazıldı.

Özlem Mekik'in ismi ve imzasını taşıyan kep ve önlüklerin hediye edildiği gecede, misafirlerden bir kısım sahneye alınarak koro show yapıldı. Bu muhteşem gecenin unutulmaz anları Uba foto tarafından ölümsüzleştirildi ve tek tek misafirlere servis edildi.

IMG_4321.JPG görüntüleniyor
Özlem Mekik ile Günümüz lezzetleri

"Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri" kitabının tanıtım gecesi sonunda, sponsorlar tarafından davetlilere günün hatırası özel armağanlar sunuldu. Lansman gecesinin hediye ve sunum sponsorları;  Home Sweet Home, Alfa kitap, Uba Foto, Bizim yağ, Atamer tekstil, Konfeti Gold, Altınbaşak Mutfak eşyaları, Lava, Sihirli Spatula, Modalı Gıda, Çiçeğim Çiçekçilik, Harf Ajans, Dna Chiefs, Golf Maraşım Dondurma, Gurupinox bıçakları, Ziyade Fasıl, Hollywood produksiyon, Onka medya idi.



*Basın Bültenidir.

10 yorum:

  1. enerjisi yeter Özlem Mekik'in :)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk geçtiğimiz hafta otel gezisinde tanıştık ama çok sevdim hakikaten enerjisi süper harika bir hanım :-))

      Sil
  2. Yaaa ne kadar guzel geçmiş. Operim! :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyaküçükaksoy çok güzel sohbeti neşesi bol bir gece oldu Fulyacım gerçekten :-))

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. @fatmadoğa gerçekten de çok güzel bir başarı :-))

      Sil
  4. Ben instagramdaki paylaşımlardan sanki oradaydım dakika dakika izledim çok eğlenceli olmuş:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi evet katılım çok yoğundu dolayısı ile çok da paylaşım oldu :-))

      Sil
  5. Kuşkusuz çok eğlenceli geçmiştir.İnstagram'da davul show'a denk gelmiştim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet mekan da eğlenceli bir yer zaten :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...