1 Haziran 2015

Anne sultanlar kozmetik ve kişisel bakım sponsorlarımız..

Sevgili İlknur'un #annesultanlar etkinliğinden bahsetmiş ve kozmetik dışı sponsorları da yazmıştım. Şimdi sıra hepimizin kullanmayı en sevdiği yani kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde. Bu yazıda kısa kısa bahsedeceğim, detaylı incelemeleri daha sonra gelecek tabi.

Scholl velvet smooth pedi
İlk olarak yazısını hemen yazdığım, bekletemediğim bir ürün, Scholl Velvet touch express pediYöntem PR tarafından yollandı ve pek beğenildi.

Lapitak

Eskiden beri tüy dökücü ve ter önleyici ürünlerini kullandığım Lapitak pek çok yeni ürün çıkardı o zamandan beri, en yeni el ve ayak bakım ürünlerini denememiz için yollamış, özelllikle ayak deodorantı ve tırnak bakım kremini hemen kullanıma açtım, yazıları gelecek.

Vavana
Bu çok güzel sunumlu kutuVavana'dan geliyor, adını ilk defa duyuyorum. Oda kokusunu çok beğendim.

revox

Şampuanını bir süre kullandığım bir marka Revox yeni çıkan saç maskesinden yollamış, şampuanı kullanmayı bırakmıştım, şimdi ikisini beraber yeniden deneyeceğim.

fresh'n soft

Daha önce ürünlerini burada incelediğim Fresh n Soft yine güzel ve her zaman kullanacağım ürünler ile aramızdaydı. Islak mendilleri gerçekten başarılı.

farmasi

Ürünlerini zevkle kullandığım markalardan biri Farmasi bizi anneler gününde de yalnız bırakmadı. Hem yeni hem de ski ürünlerinden bir kaç tane yolladı. Bunlardan Farmasi Tea Tree Balm yazımı okuyabilirsiniz. Onun dışından Calendula yağlı bir el kremi ve yine yeni bir ürün olan el ve ayak peelingini yollamış. Peelingi kullanıma açtım, yazısı yakında gelecek. El kremini ise yaza bıraktım. Diş macunu ise küçük çocuğu olan bir arkadaşıma gitti bile.

bargello

Açık parfümlerin en güvenilir markalarından biri Bargello da güzel bir parfüm yollamış, henüz bakamadım ama kullanınca blogda olacak.

uni baby
Bebek bakımında uzman Uni baby ailesi hem bebekler hem de bizler için çeşitli ürünler yollamış. Bunları bebek ürünü diye geçtiğine bakmayın, şampuanı göz makyajı temizlemek, fırça yıkamak gibi pek çok şey için ben de kullanıyorum. Göz makyajı diskleri ise denemeye başladım ve memnun kaldım, yazısı yakında gelecek.
biobaby

Biobaby de yine güzel ve temiz ürünlerinden yollamış. Bunları da bebekli bir arkadaşıma yolladım.

otacı

Otacı'nın makyaj temizleme suyunu yeni kullanmaya başlamıştım, yedeklenmiş oldu, yazısı yakında gelecek. Şampuanı ise yaz tatilinde denerim artık.

mustela

İşte yine direk denemeye başladığım ürünlerden biri, içeriği temiz, güvenli bir ürün yelpazesine sahip Mustela'nın temizlik jeli, ben makyaj temizliğinden sonra yüzümü tamamen arındırmak üzere kullanıyorum. Çok yumuşacık ve bebek bebek kokuyor, bayıldım. Ürünü buradan inceleyebilirsiniz.

yves rocher

Yves Rocher Ultra Yoğun Renkli Kalıcı ruju ile katılmış etkinliğimize,  Mauve Subtil,  daha önce bahsetmiştim. Arkadaşıma hediye gidecek kendisi.

mustela

Yine Mustela'da çocuklarınızı yaz aylarında güneşe karşı koruyacak süper bir ürün, çok yüksek koruma faktörlü losyon, çocuklar için dediğime bakmayın ben de yüzüm için mutlaka böyle yüksek koruma faktörlü bir losyon kullanıyorum, hele de tatilin ilk günlerinde. Bunu da tatilde kullanacağım. Ürünü buradan inceleyebilirsiniz.

bioder skincare

Bioder'den yine yeni bir ürün, çizgi düzenleyici/azaltıcı günlük bakım kremi ve deneme boyu bir kaç ürün. Deneme boyları ağustos ayında düğün için Antakya'ya giderken  benimle gelecekler.  Kremi ayrıntılı olarak şuradan inceleyebilirsiniz.

pierre fabre

Yine sevdiğim bir marka ve bir dolu sevdiğim ürünü; Pierre Fabre yaza hazırlık ürünlerinden yollamış. Klorane saç bakım kremini ve Avene 50 SPF renkli losyonu denemeye başladım bile.

cosmed

Son olarak da hepimizin çantanın içinde ne olduğunu merak ettiği ürün sevgili Cosmed'den geliyor. Yeni 50 SPF içeren DD kremi. Şimdi BB, CC'ler bitti DD'ye mi geçtik diyorsunuz ama yurt dışında epey bir süredir var bu kremler, anlamı "Daily Defense" yani günlük savunmadır. İsminden de anlaşılacağı gibi cildi dış etkilere ve yaşlanmaya özellikle de güneşe karşı korumak için düşünülmüştür. İçlerinde anti-oksidanlar da yer almaktadır bu kremlerin. DD kremlerin renklendirme ve bu sayede de cilt tonu eşitleme etkileri de bulunmaktadır. 
Bütün bunlarda dolayı yazın elimden düşmeyecek kremlerden biri olacağını tahmin ediyorum bu kremin ve yazısı da en kısa zamanda gelecek.

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim, 3 yazı sonunda destekleyen bütün firmalara ve bu güzel günün mimarı olan İlknur'a çok teşekkür ediyorum. Ürünlerden özellikle merak ettikleriniz varsa lütfen yorum bırakın, hemen denemeye başlayıp, sizin için yazısını yazabileyim.
Sevgiler..

46 yorum:

  1. great post, the items look very nice.

    www.angelavissers.com

    YanıtlaSil
  2. Ay en çok revox un şu saç kremini merak ediyorum, güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  3. Harika ürünler gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevimaskanası evet çok beğendim ben de:-))

      Sil
  4. güzel günlerde kullan ...DD yorumlarını merakla bekliyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün çok teşekkürler canım :-)) en kısa zamanda yazacağım onu..

      Sil
  5. Güzel günlerde kullan ben özellikle Revox maskeyi merak ettim detaylı yorumlarını bekliyorum sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kızsalşeyler teşekkür ederim şampuan ile birlikte kullanmaya başladım onu yazısını yazacağım..:-))

      Sil
  6. harika ürünler
    revox reklama da başlamış, siz şampuanı neden bırakmıştınız? ikisi hakkındaki görüşlerinizi takip edeceğim özellikle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil görmedim reklamı bakarım :-)) aynı şampuanı çok üst üste kullanamıyorum ben saçım fena oluyor o nedenle bıraktım şimdi şampuan+maske ikisini birlikte kullanmaya başladım yazacağım en kısa zamanda..

      Sil
  7. Herkes gibi ben de Revox'u merak ediyorum, yorumları bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi tabiki de şampuanla birlikte kullanıyorum yorumlar gelecek..

      Sil
  8. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  9. Güzel ürünlerin tanıtımı için teşekkürler emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @resimliyemektarifleri çok teşekkür ederim :-))

      Sil
  10. hepsini iyi günlerde kullanın
    Scholl Velvet touch express pedini denediğinizde deneyimlerinizi bekliyorum çünkü bende kullanmayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara onu yazmıştım aslında hemen kullanıp yukarıda linki yanlış vermişim düzelttim şimdi ama yine de vereyim..http://audreyinsekerleri.blogspot.com.tr/2015/05/scholl-velvet-smooth-express-pedi.html burada yazısı..:-))

      Sil
  11. Güzel ürünler birkaçını tanıyorum özellikle mustelanın ürünleri bebişler için doğru seçim olacağını düşünüyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @goncaapaydın sadece bebekler değil bizim için de doğru bence ürünleri :-))

      Sil
  12. Güle güle kullanın, hepsi birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  13. Güle güle kullanın.. Hepsi de çok güzel...

    YanıtlaSil
  14. bilgilendirme için ve paylaşım için teşekkürler.


    http://microsoftteknolojileri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  15. Güle güle kullan canım.DD kremi geçen hafta epeyce denedim ve fikrim oluştu sayılır.Senin yorumunu merakla bekliyorum.Mustela'nun güneş kremini geçen sene kullanmıştım.Harika bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin teşekkürler Filizcim ben de başladım kullanmaya DD'yi bakalım fena değil gibi asıl şu sıcaklar tam bir başlasın diye bekliyorum o zaman kesin karar vereceğim hakkında :-))

      Sil
  16. bende parfümünü aldım güzel :)
    www.hadisofraya.com

    YanıtlaSil
  17. Hepsi çok güzel, güle güle kullanın ;)

    YanıtlaSil
  18. hepsini güle kullanın. Ben en çok otacı makyaj temizleme suyunu merak ettim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şeplalişeplali teşekkürler Otacı'yı kullanmıştım biraz onun yazısını heme yazabilirim :-)

      Sil
  19. Scholl Velvet'i kullanıyorum ve çok memnunum. Tabi tembellik yapmasam çok daha iyi olacak :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @baharelkovan evet ben de aksattım bu ara hafta sonu tatili fala derken yine başlıyorum hemen bu hafta düzenli kullanmak önemli :-)

      Sil
  20. Saglıkla kullanın hepsini.. Revoxun saç şamouanından çok memnunum ama kremini hiç kullanmadım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizçatalkayaorhan kremi yeni çıkmış yakında her yerde bulunur teşekkürler :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...