25 Haziran 2015

Dünyaca Ünlü Güzellik Koçu Serena Goldenbaum’dan Yaza Özel 10 Öneri…

Heidi Klum, Giselle, Claudia Shiffer, Sylvie van der Vaart gibi pek çok dünya yıldızının güzellik koçu, Qportre uzmanlarından, Serena Goldenbaum, düğün ve plaj makyajının püf noktaları ile 2015 yaz makyajı trendlerini açıkladı.
2015 yazında; allık, ruj ve far rengi olarak kayısının, gözlerde ise turkuaz, mavi, mor ve hatta beyaz renkli eyeliner’ların ön plana çıktığını vurgulayan Serena Goldenbaum, dudaklar için ise pembe, portakal veya dut rengi seçimiyle kadınların olabildiğince çılgın davranabileceğini belirtti. Goldenbaum, yaz düğünlerinde ve plajda makyaj için önerilerini ise şöyle sıraladı:



1. Yaz günlerinde yoğun ve ağır makyaj yapmayın. Fazla pudra ve fondöten, sıcak ve terlemenin etkisiyle, cildinize yağlı bir görünüm verebilir.

2. Tüm yüzünüzü makyaj malzemelerine boğmaktansa, nokta atışı yapın. Kapanması gereken bazı pürüzler varsa, sadece bu noktaları örtün.

3. Yüzünüzde kapanması gereken noktalar için, yoğun olmayan, hâttâ sıvı bir fondöten kullanın. Alın, burun ve çenenizdeki parlamaları yok etmek için ise pudra kullanın.

4. Yaz dönemindeki düğün davetlerinde suya dayanıklı ürünler kullanın. Yüzünüzde hafif ve renkli malzemeler, gözde ise kesinlikle suya dayanıklı siyah bir maskara tercih edin.

5. Düğün törenlerinin bu yaz vazgeçilmez renkleri; gözler için güle bakan altın rengi, kaşmir ile renklendirilmiş altın, allık için gül veya bronz altın, dudaklar için gül, bal, konyak veya kayısı rengi.

6. Düğün makyajınızın altını pudrayla fazla boğmayın, sadece alın burun ve çenenin yağlı görünmesini önleyecek miktarda pudra kullanmaya özen gösterin.

7. Düğün makyajınızın sert çizgiler veya kontur ile keskinleşmesine izin vermeyin, yumuşak geçişli bir görünüm olmasına dikkat edin.

8. Tüm gün yüzünüze yapışan kir ve makyajı temizlemek için akşam saatlerinde cildinizi temizlemeyi ihmal etmeyin

9. Plaja gitmeden önce yüzünüzdeki nemi depolamak ve dengeyi sağlamak için cildinize nefes aldıracak ve sizi canlı hissettirecek daha hafif formüle sahip bir ürün kullanmanın. Ve tabi ki sizi güneşin zararlarından koruyacak SPF 30 içeren bir ürün olmalı.

10. Plaja giderken makyaj yapacağım diyorsanız; suya dayanıklı renkli likit bir eyeliner ve/veya maskara ile gözlerinizi belirginleştirebilir, krem allık ile yanaklarınızı hafifçe renklendirip dudağınızı da gloss ruj veya renkli mat bir ruj ile canlandırabilirsiniz.


*Basın Bültenidir..

4 yorum:

  1. Plajda boya küpü gibi oturanları bir türlü anlayamıyorum. Sür koruyuculu güneş kremini sonra güneşlen. Değil mi :)
    Yaz ayları için güzel bilgiler, ben de tatil de hiç makyaj yapmam. Sadece kalem ve dudak koruyucu :)
    Sevgiler... http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bizimevinmutfağı evet aynen öyle ben de anlamam her seferinde bir yığın ürü götürüp hiç birini kullanmadan geri getiriyorum tatilde :-))

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratani belki tatil köyünde falan akşam hafif bir makyaj yapılabilir ama gündüz plajda kesinlikle yapılmaz bence de :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...