15 Haziran 2015

Güneş Sonrası Nem ve Yaz Ferahlığı..

Eau Thermale Avène
“Avène Termal Su”

Güneşin yıpratıcı etkisini hafifleterek ferahlık ve rahatlık hissi veren Eau Thermale Avène Sprey, hassas, düşük toleranslı, alerjik ve kolay tahriş olan ciltler için kaynağından el değmeden alınarak şişelenmektedir. Tahriş giderici ve anti-enflamatuar özelliği ile yatıştırıcı bir etkiye sahiptir.


eau thermal avene



Güneş görmüş, yanmış, bronzlaşmış cildin kendini yenilemesi gerekir. Bunun için de su rezervinin korunmasına ve neme ihtiyacı vardır. İşte bu noktada özellikle hassas ciltlerde güneşin yıpratıcı, kızarıklıklara neden olan etkisini azaltan, serinleten, ferahlatan, cildin su ihtiyacını karşılayan güneş sonrası bakım ürünlerini seçmek gerekir. 

Eau Thermale Avène Spray, kendiliğinden yatıştırıcı ve tahriş giderici doğasıyla, güneşin ciltte oluşturduğu hassasiyeti azaltır. Cildin reaksiyon göstermesinden sorumlu olan hücrelere etki ederek, cildin daha az reaksiyon göstermesine yardımcı olur. Avène Termal Su Spray’i püskürttüğünüzde bir ferahlık hissi ile rahatlatır ve bronz görünümün korunmasına yardım eder.


eau thermal avene

Güneşten kaynaklanan cilt problemlerinde, cerrahi operasyon sonrasında, kaşınma ve kesiklerde, akne tedavisi sonrası bakımında, bebeklerin hassas cildinde oluşan kızarıklıkları yatıştırmada bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca makyaj temizliği sonrasında, tıraş tahrişlerinde, sportif aktivitelerde, epilasyon sonrasında kullandığınızda müthiş bir rahatlık hissedeceksiniz.

Avène Termal Su Spray özellikle güneş sonrası bakımda kadın, erkek, çocuk tüm aile bireylerinin rahatlıkla kullanabileceği bir üründür.

Avène Termal Su’yun kullanımı kolay ve pratik. Sıcak yaz günlerinde buzdolabında muhafaza ederseniz hissedeceğiniz ferahlık artar. Buğu şeklinde püskürtün ve 2-3 dakika bekledikten sonra nazikçe kurulayın.


Fiyatı: 14,5 TL (50 ml)…..35 TL  (150 ml)….39.5 TL (300 ml)


*Basın Bültenidir.

4 yorum:

  1. Güzel bir ürüne benziyor. Yazın özellikle küçük çocuklar için ideal bu ürünler. Çocuklar güneşin ayarını kaçırabiliyorlar çünkü...

    YanıtlaSil
  2. @saadetuslu bu termal sular benim kurtarıcım gibi her şeye kullanıyorum. güneş yanıklarına da çok iyi geliyor aklınızda olsun..

    YanıtlaSil
  3. tatile çıkmadan alayım bari böyle birşeye her zaman ihtiyaç olur gercekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen ben de tatile çıkmadan 150 ml. lik boyunu alacağım ancak keser beni..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...