9 Haziran 2015

Mayıs Ayı İçinde Bitenler...

Bir ay daha bitti ve 2015'in yarısına geldik bile ve yeni bir bitenler çantası dolmuş. Aslında bu ay performansımı pek beğenmedim ama bekletip de 2 aylık yazmak da istemiyorum,  çok ürün birikiyor yazması ve okuması zor oluyor.

Bioblas
Biota etkinliğinde tanıştığımız Bioblas şampuanı eşim, Restorex'i ise oğlum kullandı. İkisi de memnunlar ve devamını istiyorlar.  Bioblas şampuandan maskesi ve sıvı saç kremi ile birlikte ayrıca bahsedeceğim.

ducray

Bu ay bütün göz kremlerimi bitirdim, elimde sadece 2 göz kremi kaldı, biri Mila Dopiz ki bitmek üzere haziran bitenlerde yerini alacak, diğeri ise Farmasi'nin Hyaluron serisinden bir göz kremi ama bütün seriyi bir arada kullanmak istediğim için onu açmıyorum. Cosmed, Yves Rocher ve Burock neredeyse aynı anda bittiler. Cosmed ve Burock'dan memnunum, Burock göz kreminin yazısını da yazmıştım. Yves Rocher ise bir alışverişte hediye edilmişti, jel yapıda ve bana çok uygun değildi. Laverra kremim ise bozulmuş maalesef çöpe gitti. Daha önce bahsettiğim Ducray Keracnly PP kremle ise gayet iyi anlaştık. Hem nemlendirmesi iyi hem de yüzümü sivilceden iyi korudu. Botanics maske kutulardan birinden gelmişti ve öyle çok beğendiğimi söyleyemem. Koku tam bir bitkisel koku, tuhaf çok sevemedim.


eeose sericin

Eeose Sericin ipek  peeling kozalarım artık eskidi ve çöpe gittiler. Ama içindeki sıvı yüz temizleyicisini hala kullanıyorum. İpek keseleri ile peeling cildime iyi gelmişti.
Ankara gezisinde aldığım Holika Holika göz makyajı temizleyicisi, çift fazlı normal bir temizleyici çok büyük bir özelliğini görmedim.

liquid soap
Sıvı el sabunları; Le Petit Marseillais'i büyük umutlarla Gratis'den almıştım. Diğerlerini bilmem ama bunu kokusu Sudafed gibiydi, böylece diğerlerine karşı da bir ön yargı oluştu bende. Selin greyfurtlu sabun ise harika kokuyor. Bu seriyi seviyorum.

shower gel

Yaz geldi duş jelleri çeşitlendi, ama çeşit çeşit kullandığım için hiç biri bitmiyor. Rebul Ice tabi ki erkek kokusu ama çok sevmiştim, kokusu uzun süre kalıcı. BBW midnight pomegranate ise çok güzel kokuyor ama kalıcı değil.


Lancome Hydrazen gündüz kremi, başarılı ama tekrar almayacağım. Sephora annında kırışıklık doldurucu baz ise sanırım artık üretilmiyor. Son kutumdu, artık alamayacağım. Lierac selülit jeli, çok işe yaradığını söyleyemeyeceğim. 

splat

Splat diş macunlarını ayrı seviyorum ve Gratis'e de geldiği için rahatlıkla kullanabiliyorum artık. Ama en başarılı olanı chili yani acı biber aromalı olandı kanımca, dişlerimi en iyi temizleyen ve beyazlatan o oldu. Tuhaf şekilde en pahalı olan gold, içlerinde en memnun kalmadığım oldu. 

dove deodorant

Alessandro Pedix ayak maskesi/kremi güzel yumuşacık bir krem severek kullandım. Ama çok benzerleri hatta daha iyileri var almayacağım. Ortadaki mini el kremleri Gratis'de satılıyor ve kokuları çok hoş alabilirim yine. Seyahate falan da götürülür bunlar. Çanta boyu Dove deodorant, seviyorum şu anda Isana'nın çanta boyunu aldım yanıma ama bunu da yeniden alabilirim.



Makyaj kısmı, en önemli ürün Dior pudra, çok güzel ve ışıltılı bir yapısı vardı ama çok pahalı olduğu için alamayacağım yeniden. İlk Baby Lips'imi törenle bitirdim. Nars deluxe boy göz makyaj bazı, bunu çok sevmiyorum tam boyunu almam. Mac göz kalemi adını unuttum ama harika bir acı kahve rengi olduğu için çok sevmiştim. Bir şeffaf dudak parlatıcısı çöpe gitti ve Betty Boop asetonsuz oje temizleme mendili, buna verilen para boşa gider çünkü biraz bile temizlemiyor, ancak tırnak bazı çıkarmakta kullanılabilir.

Purederm pore cleansing pad

Bu da son keşiflerimden, arada alıp kullanıyorum, dediği gibi gözenekleri de temizliyor mu bilmem ama cildi arındırıyor ve parlatıyor.

Geçtiğimiz ay bitenler de bu şekildeydi, bakalım Haziran ayına performans nasıl olacak.
Sevgiler..

64 yorum:

  1. yine harika bildirimler, elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil teşekkür ederim beğenmenize sevindim :-))

      Sil
  2. performansımı beğenmedim derken? :)) ne kadar çok şey bitmiş kuzum. benim iki göz kremim neredeyse 1 yıl oldu bitecek gibi değil. ha ancak aklıma gelirse ve üşenmezsem kullanıyorum orası ayrı ^^

    Nail Art in Wonderland

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @anilartinwonderland valla az bitirdim gibi geldi bana ve evet çok düzenli kullanıyorum yoksa imkanı yok bitmiyor ve sıkılıyorum sonunda eskiden öyle olurdu bana da şimdi hiç aksatmıyorum :-))

      Sil
  3. maşallah ne kadar çok ürün bitirmişsiniz =) artık yenileri gönül rahatlığıyla alınabilir ve kullanılabilir =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi bende hiç kesilmez ürün akışı hemen devamı gelir :-)))

      Sil
  4. maşallah epey biten ürün olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülshendoğan biraz daha seri çalışmam lazım :-D

      Sil
  5. Ürün bitirmek maraton koşmak gibi azim istiyor epey o yüzden tebrik ediyorum sizi :) Ducray krem fena değil ama sivilce ve özellikle izler konusunda iddia ettikleri kadar başarılı bulmadım ben siz sadece baz olarak kullandınız galiba o yönüyle güzel çünkü.Duş jelinde çeşitlilik iyi hoş da bir de bitirebilsek :D Rebul Ice çok ferah bir koku ondan seviyoruz herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilaynarta evet düzenli kullanmazsak bitmiyor gerçekten :-)) ducrayin izlere etkisi olmadı ama kullandığım sürece sivilcem de olmadı o yüzden beğendim baz olarak da fena değil evet kullanılabilir.. Rebul Ice kesinlikle yeniden alınacak çok ferah kokuyor .. :-))

      Sil
  6. bitenlerin yerine al, yeni ürünler al dene derken bu masraf hiç bitmez :) bioblas şampuanı özellikle merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen aynen öyle hiç bitmiyor bir de sürekli denemek istediğimiz birş eyler de çıkıyor tabi :-))

      Sil
  7. Bioblas şampuanı benim eşimde kullanıyor ama şansız o dökülüyor yine de saçı...Sıvı sabunları ise biz kesinlikle kullanmıyoruz. Yıllar önce oğlumun elleri yanmış gibi olmaya başladı, doktor sıvı sabun kullanmayacaksınız demişti o zaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu bir ara Bim'den alıp kullandığım bir sıvı sabun ellerimi yanık gibi değil ama hışır hışır yapmıştı e olduğunu anlayana kadar baya bir uğraştım ama şimdi bu sıvı sabunlardan memnunum içeriğinde kötü birşey vardır onun odan yapmıştır. :-(( eşimin dökülmesi baya bir azaldı bu şampuanla öyle dedi bana artık bilmiyorum :-)))

      Sil
  8. Bilmediklerimi yeniden öğrendim senin kozmetik kervanına yetişemiyorum bravo güzel bir tüketicisin :)Splattan bende çok memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmadoğan düzenli kullanmaya çalışıyorum her şeyi yoksa bitmez öylece durur elimizde :-D

      Sil
  9. bence güzel performans..ben neredeyse ikibuçuk aydır biriktiriyorum bitenleri.. hepsini nasıl yazıcam bilmiyorum kabusum oldu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün ay ben aralık-ocak birleştirmiştim canım çıktı yazana kadar bir daha o kadar biriktirmemeye çalışacağım ama bakalım yazın ne olacak :-D

      Sil
  10. Yine çok gerçekçi yorumlar okudum....teşekkürler bilgilerin için.. Performansını da her zaman ki gibi yine çok beğendim..daha ne olsun???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @demettokgöz teşekkürler canım işte biraz da duş jeli falan bitireydim iyiydi :-)))

      Sil
  11. Duş jellerinde ben de bir ondan bir bundan kullanıyorum.
    Sonuç olarak bitemiyorlar. :)

    Splat diş macunlarını çok seviyorum.Şuan White Plus çeşidini kullanıyorum.
    Daha önce kullandığım Yeşil Çaylıya göre daha bir beyazlık veriyor.
    Gold'u da merak ediyordum ama senin yorumundan sonra karar değiiştirdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zehra ah o duş jelleri çok fena :-D valla goldu beğenmedim ne yapayım ama chili yeşil çay falan güzel bir de çileklisi vardı galiba onu denemek istiyorum white plusı da alabilirim bu durumda :-))

      Sil
  12. Harika bir bildirim olmuş.Baya bir bir bilgilendim. Diş macunu çok ilgimi çekti.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilaydurukan splat alacaksanız chili alın o en iyisi bence :))

      Sil
  13. Bitirme performansi süper. Ne çok şey bitmiş, eminim yerleri hemen dolmuştur ;))) Rebul ice kolonya olarak da çok güzel bir ürün..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan dolmaz mı hemen açtım yenileri hizmete :) aynen parfüm olarak bile kullanılacak bir koku o yazın spreyli şişeye koyup çanyaya atayım diyorum :)

      Sil
  14. Goz kremlerini gorunce gozlerimi belerttim resmen masallah benim performans icler acisi.Bioblas bizim evde cok sadik kalinan sampuan hatta tek. Ve cok memnunuz^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ailealbümü bioblası biz de sevdik sürekli alınacaklar arasına girdi :)

      Sil
  15. ben de genelde biriktirerek yaziyorum :)) cok sey bitmis elinize saglik. ben de artik cok duzenli kullaniyorum yoksa zinhar bitmiyor bitmeyince de vicdan yapiyorum acayip :) ama yok yani benim makyaj urunleri bitmiyor bitmeyecek herhalde :) benim de goz kremimi degistirmem laziiim aaaah :( bu yasta kiristiiimmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemsarıca 2 ay biriktirsem yazamam çok zor :( düzenli kullanımda cilt bakımı bitiyor ama makyaj ürünü hayal oldu bitirmek bana da sürekli aynı şeyi kullansam belki ama mümkün değil :D göz çavresi bakımını sakın ihmal etme erken yaşta bakım çok önemli :)

      Sil
  16. Güzel bilğiler için teşekkürler,Gelsin yenileri :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  17. bayaaa başarılı bi ay olmuş ne kadar çok şey bitmiş gelsin yenileri o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bidolukozmetik açtım yenileri bakalım bu ay da bereketli olur inşallah :)

      Sil
  18. Alışveriş zamanı başlıyor demektir bu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @örgüçantam evet aldım yeni birşeyler :) özellikle de göz kremi almam lazım :D

      Sil
  19. Yaz aylarına yepyeni ürünlerle başlıyorsunuz o zaman..:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nahidezerayak evet kesinlikle daha önce hiç denemediğim ürünler var sırada bu yaz :))

      Sil
  20. Bitirme hızına hayranım,özellikle de göz kremlerini...Ben birlikte edindiğimiz pek çok ürüne başlayamadım bile.Örnek Holika temizleyici :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin sen de düzenli ürün kullanıyorsun aslında biter seninkiler de :) ben İstanbul'a döner dönmez açtım onu ancak bitti düşün yani :((

      Sil
  21. Ben her ay bu kadar urun bitirsem mutluluktan havalara ucarim . Purederm'in o gozenek temizleyicisini cok merak ediyorum ama bir turlu denk getirip alamadim . Bir dahaki alisverisimde alsam iyi olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik işte uzun süre kullanılan ürünler böyle pat diye bitiveriyor :)) puredermi seversin sanıyorum :)

      Sil
  22. Splat diş macunu kesinlikle denemek istiyorum, bir de Dove çanta boyu almanın zamanı geldi de geçiyor sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hergun1kozmetik splat deneyeceksn chili acılıdan başla en iyisi o bence :) çanta boy deodorantlar her eve lazım artık :)

      Sil
  23. sounds interesting

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net/

    YanıtlaSil
  24. Maşallah ne kadar çok ürün bitirmişsiniz.Gelsin yeni ürünler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sosyalmedyakafecom açtım bile yenileri :))

      Sil
  25. Nefis bir taze bittiler yazısı okdum, performansın süper :)
    Cosmed göz kreminden ben pek memnun kalamadım :(7
    Gelsin yeniler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi çok teşekkürler :) cosmedin nem vermesi ve yumuşatmasını beğendim yoksa anti aging bir ürün değil .. Yenileri açtım bile yaşasın :))

      Sil
  26. Yanıtlar
    1. @çatlakkafe :-)) başladım bile yenilere ..

      Sil
  27. Benim de kullandığım ürünler var bu postta yer alan..Şimdi eşime sordum ben de Splat diş macunu kullanıyor o da çok memnun..Sanırım ben de diş macunum bittiğinde deneyimleyeceğim..Düzenli kullanımda çabuk bitiyor ürünler dediğiniz gibi..Gelsin yeniler:))Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @arzugöcühangül ben artık sadece splat kullanıyorum :-)) düzenli kullanırsam makyaj ürünü bile bitiririm ama o mümkün olamıyor :-((

      Sil
  28. Maşallah hiç de az değil bitenleriniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi teşekkürler bu ay gözüme biraz az geldi benim :-))

      Sil
  29. Ney, ürün bitirme performansını beğenmedin mi? Senin bitirdiklerini görünce ben kendi performansımı beğenmedim asıl :) Göz kremlerinde bi içim acıdı ama, aynı anda bitmesi ne demek :) Gelsin yeniler o zaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda hahah evet çok beğenmedim kendimi bu ay.. göz kremlerini hepsini aynı anda ve düzenli olarak kullanmıştım o nedenle bittiler..

      Sil
  30. Ne çok ürün bitirmişsiniz, harika, gelsin yeniler o zaman ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tuğbanohıtlu yeni ürünlere başladım bile :-))

      Sil
  31. gelsin yeni ürünler faydasını gördümsevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güloanne çok memnun oldum faydalandığınıza :-))

      Sil
  32. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası açtım bile yenileri:-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...