3 Haziran 2015

Amway ile 3 Yeni Makyaj Ürününü Tanıyalım..

Gülsen'in düzenlediği #gülshendoğanile8mart Kadınlar Günü etkinliğine katılan firmalardan biri de Amway idi. Firmaya ait temizlik ürünlerini hele de leke çıkartıcı spreylerini arkadaşımın da temsilci olması nedeni ile sürekli kullanıyorum. Hatta sürekli istediğim için kendisi artık o leke çıkarıcıları içtiğimi falan düşünüyor. Ama lekesi bol bir evde olması gereken en önemli ürünlerden biri o bence ki kendisi işte budur

amway make up artistry
Ama bugün Amway'in ilk defa denediğim bir kaç Makyaj ürününden bahsedeceğim.
Etkinlik için bize Amway bir gloss, maskara ve liner yollamış, makyaj malzemesi olunca pek bekletmiyorum hemen kullanıyorum ama sırada çok konu olunca yazısı biraz geç gelebiliyor.

amway make up artistry
Ambalaj olarak güzel, kaliteli ve sağlam ürünler. Daha önce hiç kullanmamakla birlikte arkadaşım temsilci olduğu için genel olarak bilgim var.

amway make up artistry

Maskara fırçası tam benim sevdiğim gibi, kıl fırça gözüme batmıyor ve hiç ıslak bir yapısı yok ama o kupkuru maskaralardan da değil. Normalde iki katta kirpikleri güne hazır hale getiriyor. Volume maskara demesine rağmen öyle çok fazla bir hacim vermiyor ama akmayan bulaşmayan günlük bir maskara için güzel kullanılabilir. Detaylı bilgisini buradan alabilirsiniz.

amway make up artistry

İşte uzun zaman bir kenarda tuttuğum ama deneyince de elimden bırakamadığım bir ürün, Artistry Signature Eyes liner, normalde liner hele de siyahsa pek kullanmıyorum, zaten beceremiyorum bir de o liner kurumayıp üst göz kapağıma yapışırsa da tam oluyor. Bu linerı da bir şans vereyim diye hem de çabuk çabuk hiç özenmeden denedim, dışarı falan da çıkmayacaktım, özenmeyince daha güzel olur derler ya aynen öyle oldu, tam istediğim kalınlıkta liner çektim, renk tam siyah, istediğim kadar üzerinden geçeyim renk bozulmadı, solmadı üstelik de üste yapışmadı. Alt kirpik dibine bile çektim göreyim diye halbuki hiç adetim değildir, kesinlikle akma ve bulaşma yapmadı. Yani geçer not aldı benden ama yine söyleyeyim ben bir liner uzmanı değilim.

amway make up artistry

Rengi tam siyah ve istediğim kalınlıkta çekebiliyorum, üzerinden geçebiliyorum ve akmıyor benim için önemli olanlar bunlar.

amway make up beauty cycle

Beauty Cycle gloss ise klasik sünger aplikatöre sahip, buradan çok belli olmuyor ama aplikatör yerinden çıktığında kapağında bir ışık yanıyor. Glossun yan tarafında minik bir aynası da var, o ışık ve ayna yardımı ile her yerde kolayca tazeleyebiliyorsunuz glossu. 

amway make up beauty cycle

Benim için yapısı fazla ince, rengi çok hafif neredeyse hiç renksiz ama içindeki ışıltılar sayesinde dudakta varlığını belli ediyor. Tek başına sürüldüğünde biraz yapış yapış his verebiliyor ama başka daha koyu bir rujla öyle bir his gelmiyor.

Bu 3 ürün Amway makyaj koleksiyonundan denediğim ilk ürünler olmaları sebebi ile hoşuma gittiler, ve zevkle kullanıyorum. 
Sevgiler..

37 yorum:

  1. Amway kozmetik ürünlerini daha önce kullanmamıştım sayende merakım gitti biraz olsun :) Deneyebilirim teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kızsalşeyler ben de hiç kullanmamıştım iyi oldu tecrübe :-))

      Sil
  2. lovely
    new post: http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/06/shoes-you-need-this-summer.html

    YanıtlaSil
  3. amway eyeliner 10 numara bende kolaylıkla çekiyorum akmıyor.
    Yazı için teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülsendoğan ben teşekkür ederim şekerim gecikti biraz ama ancak :-))

      Sil
  4. sağlıkla kullanın deneyimleriniz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. liner ve maskara hemen sipariş edilecek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil umarım memnun kalırsınız :-))

      Sil
  6. Amway ürünlerinin temsilcisiyim. Kendim için alışveriş yapmak istediğim için üye olmuştum. Beautycycle cilt bakım ürünlerini kullanıyorum ve gayet memnunum. Eyeliner kullanmamıştım deneyeceğim :)
    Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahınsihirlideğneği arkadaşım da üye ve cilt bakımını o da çok övdü deneyebilirim daha sonra..

      Sil
  7. Rimel ve gloss benlik değildi ama liner'ın müptelası oldum! Muh-te-şem!!!!! Bittikçe alırım, fiyatı ne olursa olsun :) öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik eyeliner uzmanı da ok dediyse tamamdır o zaman :-))

      Sil
  8. ben temizlik ürünlerini kullanıyorum Amwayin çok da memnunum fakat makyaj ürünleri bence pahalı cesaret edemedim onları almaya =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet temizlik ürünleri çok güzel hakikaten makyaja ben de cesaret edememiştim ama artık ederim :-))

      Sil
  9. Rimel bence de çok özellikli değil..Benim sevdiğim gibi çok siyah ama hacim vermiyor pek..Eyeliner ise beni çok şaşırttı..gerçekten çokk başarılı!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @demettokgöz mascarayı günlük işte falan kullanıyorum idare ediyor linera bayıldım ben de :-))

      Sil
  10. İçlerinde en çok sevdiğim eyeliner oldu benimde.Gloss'ta janjanlı ve kaliteli ambalajıyla sevgimi kazandı.Maskara için pek bir şey söyleyemeyeceğim zira bana hiç uymadı....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin eyeliner konusunda uzmanların da benimle aynı düşünmelerine çok sevindim :-))) gloss çantamda sürekli mat rujların üzerine sürüyorum arada güzel oluyor..

      Sil
  11. ürünler güzel gerçekten.ruj yaz aylarında bolca kullanılabilir diye düşünüyorum. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @anhidezerayak aslında evet tam yazlık hafif bir renk :-))

      Sil
  12. Eyelinerını daha önce de duymuştum, çok merak ettim şimdi. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  13. Güle güle kullanın, güzel ürünler ;)

    YanıtlaSil
  14. Kıl fırça maskara çok kullanamıyorum ama eye Liner çok kullanışlı gözüküyor, kalıcı olması da cabası. Ama Lip gloss nasıl güzel düşünülmüş bir tasarım öyle :) kalbimi çaldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şeplalişeplali ben de aksine kıl fırça severim ama bunun hacimi pek yeterli değil :-( liner süper gerçekten tavsiye edebilirim.. gloss tasarımı da şimdiye kadar sadece 2 firmada gördüm bu ışıklı kapağı o kadar, güzel ve lüks bir tasarım bence..

      Sil
  15. kozmetiği denemedim ama temizlik ürünleri favorim :)
    www.hadisofraya.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hdidem95 ben de çok seviyorum temizlik ürünlerini :-)

      Sil
  16. güzel bir tanıtıcı yazı olmuş elinize sağlık. bakmak isterseniz bloguma beklerim ben de. www.evriminblogu.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrin teşekkürler blogunuzu takibe aldım :-))

      Sil
  17. Amway kozmetik ürünleri ben de hiç denemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi benim de ilk deneyimim oldu bu :-))

      Sil
  18. Amway ürünlerini merak ediyorum bende (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası özellikle linerı gayet başarılı buldum ben :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...