17 Haziran 2015

Bebeklerin Hassas Cildine Güneşten 50+ Koruma..

Kalendula Özlü Klorane Bébe Spray Solaire 50+


Klorane Bébe Kalendula Özlü 50 faktörlü güneşten koruma spreyi nazik bebek cildini içeriğindeki E vitamini ve kalendula ekstresi ile yatıştırır ve güneşin direkt ve dolaylı etkilerinden korur.

klorane enfant

Günümüzde incelen ozon tabakasıyla birlikte, güneşin zararlı etkileri gittikçe artmakta. Güneşten korunmaya bebeklikten itibaren başlamak gerekir. Çünkü çocukken güneşin ultraviyole (UV) ışınlarına korunmasız maruz kalmak, güneş yanığı geçirmek, ilerideki yaşlarda cilt kanseri olma riskini arttırıyor. Ayrıca cilt daha erken yaşlanıyor ve göz hasarı yanında bağışıklık sisteminde de çöküntüye neden olabiliyor.

Bebeklerin ve çocukların hassas cildine hakkettiği özeni göstermeliyiz. Dermatologlar yüksek faktörlü güneş koruyucuların, D vitamininin ciltten sentezlenmesine ve kemik gelişimine engel olmadığını belirtiyor.

Kalendula Özlü Klorane Bébe Spray Solaire 50+ nazik bebek cildini içeriğindeki E vitamini ve kalendula ekstresi ile yatıştırır ve güneşin direkt ve dolaylı etkilerinden dolayı oluşabilecek  her tip hasara karşı korur.

Suya dayanıklı Klorane Bébe Spray Solaire 50+  çocukların yüz ve vücuduna güneşe çıkmadan yarım saat önce sürün.


Perakende satış fiyatı: 100 ml. sprey  52,5 TL.


*Basın Bültenidir.




8 yorum:

  1. Küçük çocuklu anneler için çok önemli bir konu. Ciltleri hassas, güneş acımasız....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet çocuklar kesinlikle güneş koruyucusuz çıkmamalı güneşe ..

      Sil
  2. Güneş çook zararlı artık. Koruyucu çok önemli. Japonlarda cilt kanseri hiç olmuyormuş. Çünkü hep güneşten korunuyor lar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın çok zararlı hakikaten en biz nede çocuklar çıkmamalı güneşe öyle korumasız falan :-(( olmazlar tabi kanser falan ellerine eldivene kadar giyip geniş şapkalar takıp korunuyor hepsi.. en iyisi aslında..

      Sil
  3. biz küçükken bi nivea vardı, kahverengi şişesinde, o koktu mu yaz kokardı :))) her yerimize fıslatırdı annem vallahi şimdi neler neler çıktı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil evet biliyorum şahane kokardı şimdiki nivealar aynı mı bilmiyorum..

      Sil
  4. Ben kızlarıma hep sebamedin güneş koruyucu ürünlerini kullanıyorum, bunuda merak ettim, paylaşım için teşekkürler, Sevgilerimle, hayırlı ramazanlar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @özlemözbekkaraca beğenmenize sevindim teşekkürler sebamed'de iyi bir marka ama biraz yedirmesi zor gibi kalmış aklımda..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...