12 Mart 2013

The Balm Crease, Love and Happiness Fırça..

The Balm'ın almadığım son iki fırçasından ikincisi bu hafta sonu %50 indirim ile 12 TL. gibi bir fiyata aldım. The Balm fırçalardan elimde olanları daha önce de yazmıştım, kendilerinden gayet memnunum her güne kullanıyorum ve temizlemelerinde de bir problem çıkmadı. Yani kıl dökme olayı ile karşılaşmadım. Fırçalar sentetik kıllardan ve çok yumuşak yapıdalar ama ürünü tutmayacak kadar da yumuşak değiller. Özellikle simli farlarda çok güzel uygulama yapılıyor.


İnce, kolay tutuşlu ve çift taraflı bir fırça, kullanımı çok rahat. Adından da anlaşılacağı gibi yine crease bölgesine yani göz kapağının alt-iç bölgesi oluyor burası; yönelik bir fırça. Sağ üstteki fırça ile genelde gözün iç tarafına daha açık renk sürdüğüm farı iyice yedirme işlemini yapıyorum. Sağ alttaki fırçayı ise alt ve üst kirpik diplerini koyu renk far ile iyice belirginleştirmek, sürdüğüm kalemi dağıtıp makyaja buğulu bir görüntü vermek için kullanıyorum. Fırçaların yapısı gayet sağlam, eğer çok hor kullanılmazlarsa uzun zaman dayanırlar kanaatindeyim. Ayrıca seyahatlerde daha pahalı fırçaları yanımızda taşımamak için de uygun seçenekler bu fırçalar. Hem çift taraflı yani çok amaçlı hem de herhangi bir zarar görmesi durumunda içe oturmayacak bir fiyatta olmaları avantaj.
The Balm'ın almadığım bir pudra fırçası var ama onu da artık çok gerekli görmüyorum. Zaten pudra için kabuki fırçalar kullandığım için ayrıca bir pudra fırçasına şu anda gerek duymuyorum. Eğer yeni bir ürün gelmezse The Balm'dan almak istediğim bir şey de kalmadı.
Sevgiler..

3 yorum:

  1. İndirimdeyken alinacaklar listemin basindaydi ama kadinlar gunu indiriminde gittigimde bir tek pudra fircasi kalmisti maalesef

    YanıtlaSil
  2. Ben de 8 mart indiriminden pudra fırçası dışında tüm fırçalarını kaptım.12 lira çok iyi bi fiyat bu fırça için yorumlarına aynen katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. @kozmetikperisi.. Neyseki önümüzde anneler günü var umarım bulursun bu sefer :)

    @bayankozmetik.. Güle güle kullan hepsini memnun kalacaksın diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...