29 Nisan 2019

Farmasi Intense Color Lipstick..

Uzun zamandır denediğim ama yazamadığım Farmasi ürünleri vardı. Sırayla artık bazılarını yazmak istiyorum. Onlardan biri de Farmasi intense color ruj. Bendeki rengi 102 numara ve kendisi bana @farmasimaksaray68 hesabı tarafından gönderildi.


24 Nisan 2019

Physcians Formula Muru Muru Bronzer..

Bugün size uzun zamandır aldığıma en çok memnun olduğum bir üründen, yani Physcians Formula Murumuru butter bronzerdan bahsedeceğim. Physcians Formula'nın bu bronzerı o kadar meşhurdu ki mutlaka bir şekilde edinmem gerekiyordu bunu. En sonunda Gratis yılbaşı indirimi ile alıp kullanmaya başladım.


22 Nisan 2019

Flormar Happy Filter Koleksiyon incelemesi..

Son zamanlarda değişen cilt bakımı ürünleri ile dikkat çeken Flormar hemen peşinden bir de Happy Filter adı ile yeni bir koleksiyon çıkarttı. Koleksiyon teması makyajda filtreli gibi pürüzsüz bir görünüm yakalamak ki benim çok hoşuma gitti bu fikir. Hemen bakalım koleksiyonda neler varmış. 


18 Nisan 2019

Nascita Fondöten Fırçası..

Hala bazı arkadaşlarımız elleri ve parmakları ile makyaj yapıp fondöten sürseler de benim için iyi bir makyajın olmazsa olmazı kesinlikle makyaj fırçalarıdır. O yüzden ilk makyaj yapmaya başladığım günlerden beri makyaj fırçası alırım. Bazıları bozuldu ama çoğu sapasağlam duruyor. Ama bu sağlam duranlar Nars, Mac, Dior gibi markalara ait. Hem sağlam hem de uygun fiyatlı Türk yapımı makyaj fırçası bulmak çok zor. Doğuş Kozmetik markası olan Nascita bu eksiği doldurur gibi oldu ama onun da eksileri ve eksikleri var tabi. 


15 Nisan 2019

Avon Mark Prism Rujlar..

Avon son zamanlarda çıkarttığı ruj serileri ile hepimizi çok şaşırttı. Daha önceki mat metalik seriye aşık olmuşken şimdi de içlerinde hafif ışıltılar olan ve inci özü içeren prism ruj serisini çıkarttı. 


11 Nisan 2019

Procsin Maske İncelemesi..

Procsin bir süredir adını baya sık duyduğumuz bir marka. Ben taa 5-6 yıl evvel blue anemon serisi ile tanışmıştım marka ile, o seri hala Watsons'da satılır. Son zamanlarda ürün yelpazesi oldukça genişlediği ve özellikle maskeler ile adını duyurmaya başladığı için ben de bu sefer maskeleri detaylı incelemek istedim blogda. 


8 Nisan 2019

LOreal Infaillible More Than Concealer..

Loreal bu ara üst üste pek çok yeni ürün çıkarttı ve ben bu infaillible serisinden çıkan neredeyse bütün ürünleri çok beğendim. Onlardan biri de Infaillible more than concealer, yani Loreal'in yeni kapatıcısı. Bu kapatıcı yine pek çok üründe olduğu gibi yine Tarte shape tape'e  dupe gösteriliyor ama kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım. Hemen bakalım nasılmış.


2 Nisan 2019

Mart Ayı Alışverişleri..

Mart ayında alışveriş konusunda biraz zıvanadan çıkmış olabilirim. O indirimde, bu güzel, bunu denemek istiyordum zaten diye diye gerçekten biraz abarttığımı hissettim şu an. Neyse aldım ne yapalım, bakalım neler almışım. 


1 Nisan 2019

Mart Bitenler..

Bir ay daha bitince tabi hemen klasik bitenler yazımızı yazmamız lazım. Bu ay fena gitmedim denebilir. Bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...