29 Eylül 2020

Neden Ambalajlı Süt ?


 

Çocukluğumda en sevdiğim şeylerden biri de  ben okuldan geldikten sonra yemeğimi yerken kapının çalması, sütçünün gelmesi ve annemin tencerelere doldurttuğu sütü kaynatmasıydı.  Niye derseniz, mis gibi tazecik sütü kaynadıktan sonra ılıtıp lıkır lıkır içmeyi çok severdim. Her ne kadar kaymağını ayırsam da o kaymak sonra birikir, kahvaltıda balla kavuşur, ekmeğime konardı. 

23 Eylül 2020

Omega Skin Lab Glikolik Asit Temizleme Jeli..

Bugün #birürünüçyorum yazılarında yakın zamanda Omega Skin lab'den gelen ve glikolik asit içeren yıkama jelini inceleyeceğiz. 



17 Eylül 2020

Limonian Oseque Gomaj Peeling

Bugün #birürünüçyorum yazılarında Limonian’a ait Oseque Gomaj vücut peelinginden bahsedeceğiz. Oseque Limonian’ın bünyesinde getirdiği Kore markalarından biri. Çok da güzel serumları var. Onlara sonra sıra gelecek ama bugün vücut bakımında çok sevdiğimiz bir peeling yazısı hazırladık 
size. 


10 Eylül 2020

Ağuston Ayı Alışverişi..

Bitenler yazısından sonra klasik olarak aylık alıveriş yazımıza geldi sıra. Bu ay tabi yazlıkta da olunca çok bir şey alamadım. 2 kere lazım olduğu için Dikili merkeze gitmiştim o zaman da Gratis ve BİM'den bir şeyler alıverdim. 


9 Eylül 2020

Avon Loaded Lip Laquer..

Bugün #birürünüçyorum yazılarında Avon’un yeni loaded serisini inceleyeceğiz. Parfümleri kadar rujları ile de meşhur Avon bakalım bu kez nasıl rujlar çıkartmış ve biz de ekip olarak beğenmiş miyiz? Bu soruların cevabı için okumaya devam lütfen. 


3 Eylül 2020

Ağustos Bitenler..

Bir ay daha bitti, hatta koca yaz bitti. Ben de bu ay yazlıkta tatilde geçirdim. Ama tabi bu arada düzenli ürün kullandım hatta denedim.  Bakalım Ağustos ayı boyunca neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


2 Eylül 2020

Herbaderm Hyaluronic Asit Serum..

Bir ay sezon arası verdiğimiz #birürünüçyorum yazılarına Herbaderm hyaluronic asit serumu ile dönüyoruz. Nilgün markanın  biohydration serumunu yazarken Gül de benimle aynı serumu yazacak. Hadi bakalım #cildinegöreseç ekibi serumların etkilerini incelesin, hep birlikte görelim.



1 Eylül 2020

AslıGold Takı Alışverişi..

Bugün bir takı alışverişimden bahsetmek istiyorum. Tatile gitmeden Aslı Gold Takı'dan minik bir alışveriş yaptım. Aslında beğendiğim bir kaç parça daha vardı ama onları sırayla alırım diye yılbaşına bıraktım.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...