2 Eylül 2020

Herbaderm Hyaluronic Asit Serum..

Bir ay sezon arası verdiğimiz #birürünüçyorum yazılarına Herbaderm hyaluronic asit serumu ile dönüyoruz. Nilgün markanın  biohydration serumunu yazarken Gül de benimle aynı serumu yazacak. Hadi bakalım #cildinegöreseç ekibi serumların etkilerini incelesin, hep birlikte görelim.





 Serumu ben Gratis'den bir indirimde almıştım. Çok merak ettiğim ve hyaluronic asitli içeriklere taktığım için mutlaka denemek istedim tabi. 


Herbaderm hyaluronic asit 3D super serum 30 ml.  ben aldığımda 50 TL civarındaydı indirimli fiyatı yanılmıyorsam. Vaatleri arasında cildi sıkılaştırma, çizgi bakımı yapma, nemlendirme ve elastikiyet artışı bulunuyor. 
Ürün vegan, içerisinde alkol, paraben, parfüm, silikon, yağ, gluten ve koruyucu bulunmuyor. Bence süper özellikler bunlar. 



Hyaluronik asit ciltte su tutulumunu sağlayan dolayısı ile cilde nem, esneklik ve dolgunluk kazandıran en önemli içeriklerden biri. Piyasadaki ürünlerin çoğu %0..25 -2 arası yüzdelerde Hyaluronik asit içerirler. Bunda da % 1 oranında var. İyi bir oran olduğunu düşünüyorum. 


Uygulaması damlalıkla yapılıyor. Yapısı jel gibi yağ kıvamında değil. Sürdüğünüz anda emiliyor ve bir süre hafif yapışkan bir etki bırakıyor. 


Damlalığın yarısı kadar alıyorum ben her seferinde, yapısının da jelimsi olduğunu görüyorsunuz. 
Bu sürme kolaylığı sağlıyorsa da GuaSha taşı veya roller  masaj aletleri ile uygulama yapmak için uygun değil çünkü hemen emiliyor. 



Minik karton kutusu da güzel bence.



Uygulamayı sabah ve akşam yapabilirsiniz. Ben de genelde o şekilde kullandım. Gündüz tatilde kullanmaya da devam ettiğim için Foreo UFO mini'nin hyaluronic asit üretimini arttıran kırmızı led ışığı ile masaj yaparak etkisini arttırdım. Masaj yapabilmek için serumu cildime hiç yaymadan bırakarak Foreo ufo ile masaj yaparak uyguladım. Üzerine gündüz güneş koruma kremi gece ise Nuxe serumla destekledim. 


İçindekiler de bu şekilde. 




Serumun farklı moleküler ağırlıklara sahip olması demek de cildin üst, orta ve alt katmanlarına rahatça ulaşabilmesi ve kırışıklıklara engel olabilmesi demek. 



Benim cildimde gösterdiği etkilerine gelecek olursak, güneşin ve denizin de yoğun kurutma etkisi ile nemlendirme özelliğini mutlaka desteklemek gerekti.  Şöyle diyeyim, serumu tatile çıkmadan önce de düzenli kullanıyordum ve nemlendirme özelliği anlık olarak istiyorsanız mutlaka destek istiyor. Ama üzerine sürdüğüm nemlendirici serumun etkisini kesinlikle arttırıyor. Bunu gece Nuxe serumlar birlikte net olarak yaşadım. Sabah uyandığımda cildim yumuşacık ve dolgun görünüyor. Ayrıca cilde dolgunluk veriyor ve gündüz için tek başına kullanmak isterseniz çok iyi bir makyaj tutucu diyebilirim.  Okuduğum bazı yazılarda serumun yeterli nem ve dolgunluk vermediğinden bahsedilmiş. Serumun tek başına kullanılmasından dolayı yapıldığını düşünüyorum bu yorumların, çünkü kesinlikle birlikte kullanıldığı kremin etkilerini maksimuma çıkartan bir ürün bence.

Benim şimdilik güneşten de kuruyan normalde yağlıya dönük karma cildime anında nem olarak çok etkili olmadı dediğim gibi ama başka krem ve serumların etkisini arttırmasını gayet sevdim. Cildim de dolgun ve net görünüyor tabi bu serumun da etkisi var bunda. Şimdi Herbaderm biohydration serumun kuru ve hassas ciltlerdeki etkisini okumak için Nilgün'ün Herbaderm Hyaluronik asitin hassas ve alerjik ciltlerdeki etkisi için de Gül'ün blogunu okuyabilirsiniz. Bütün #birürünüçyorum yazılarım için de tıktık lütfen.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Severek kullandığım bir serum benim. Sizinkinin damlalıklı olması güzel.Bendeki sprey şişe ve sıkıntı yaratıyor. Ama bu ürünün güzelliğini etkilemiyor tabii ki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily evet damlalık daha iyi ürün kontrollü alınıyor...

      Sil
  2. Ben çok hafif nem etkisi veren ürünleri sevdiğim için bu serumla anlaşabilirim diye düşünüyorum. Ufo ile uygulamak aklıma gelmemişti.Serumlarımı bir de öyle deneyeyim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajkelebeği ufo ile her şeyi uygulayabilirsin.. krem serum maske mutlaka dene...

      Sil
  3. Tek başına etkisini görmek çok zor hyaluronik asitin. Senin de yazdığın gibi nem vereci ürünlerle mutlaka desteklenmeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet tek başına deneyip yeterli nem vermedi dendiği için :-)))

      Sil
  4. yaniii her şeyin bir kullanılma tekniği var tabii diyorsuun :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de şimdi probiyotikli olanı aldım ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evintekkızımona o zaman yorumlarını bekliyorum..

      Sil
  6. Yapışkan etki birakıyorsa akşam sürmeli 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet kesinlikle üzerine de serum miss :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...