8 Haziran 2023

M.A.C SQUIRT DOLGUNLAŞTIRICI PARLATICI DUDAK BALMI İLE DAHA PARLAK, DAHA CANLI, DAHA DOLGUN DUDAKLAR..

 Parlak, Canlı, Dolgun!

M·A·C, her rujda vazgeçilmez bir heyecan yaratan, ikonik bir dudak ürünüyle bu Haziran’da büyük bir etki yaratmaya hazırlanıyor. Göz alıcı ambalajıyla, tüm duyulara hitap eden şıklığıyla ve kendine güvenen bir tarzıyla beklenmedik bir yenilik oluşturmaya geliyor. Tüm bu özelliklere sahip, herkes için uygun, kendinizi mükemmel hissettiren bir son dokunuşuyla Squirt Dolgulu Parlatıcı Dudak Balm’ı tüm ihtişamıyla sizinle!


FOREO BEAR™ İLE SIKI VE KESKİN YANAKLARA ULAŞMANIN AMELİYATSIZ YOLU ..

 2023 yılının başında , küresel güzellik camiası yeni ve popüler bir güzellik operasyonu olan yanaktan yağ aldırma işlemlerinin ciddi artışını duyurdu. Keskin bir görünüm vaat eden bu tedavi hem Hollywood hem de dünya çapındaki pek çok ünlü ismin tercihi. 


AVÈNE HYALURON ACTIV B3 YAŞLANMA KARŞITI BAKIM SERİSİ İLE ÇİZGİLERE ÇİZGİ ÇEK!

 Yaşlanmanın belirtilerine değil nedenine odaklanan yeni 

Avène Hyaluron Activ B3 Serisi hücrelerin ömrünü uzatarak 

çizgilere çizgi çekiyor!

 

Avène Dermatoloji Laboratuvarları, hücresel yaşlanma üzerine yapılan çalışmalar sonucunda geliştirdiği inovasyonla yaşlanmanın belirtilerine değil, doğrudan nedenine odaklanan yaşlanma karşıtı bir ürün grubu geliştirdi.

Hücresel yaşlanma yaşla birlikte hızlanır ve yaşlanan hücreler etrafına daha hızlı yayılır. Avène, altı yıllık araştırmanın sonucu olarak hayata geçirdiği Hyaluron Activ B3 serisi ile hücre yenilenmesini uyarıyor, içeriğindeki niasinamid* ve saf hyaluronik asit aktif bileşenlerinin kombinasyonu sayesinde hücrelerin ömrünü uzatarak cildi sıkılaştırıyor, dolgunlaştırıyor ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan Avène termal suyun yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkisi ile en hassas ciltlerin bile güvenle kullanabileceği bir formül sunuyor. “Çizgilere Çizgi Çek” sloganıyla yaşlanma etkilerine meydan okuyan Avène Hyaluron Activ B3, özel formülü sayesinde cilt bakımında yeni bir çağ başlatıyor.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...