8 Mart 2013

Günün Ojesi Gabrini Mat 03 Numara..

Günaydın. Öncelikle Dünya Emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun ve umarım herkesin ama özellikle bütün kadınları her alanda verdikleri emeğin değeri bilinsin. Çünkü bizim emeğimiz sadece eve ya da işe özgü değil, her yerde payımız ve katkımız var. Umarım değeri, kıymeti bilinir.
Günün ojesinde uzun zamandır peşinde olduğum ve dün nihayet Erenköy Semt Pazarında bulduğum Gabrini mat oje serisinden, numarası silinmiş ama 03 numara olduğunu sandığım kırmızı renk var. Dün akşam Instagram'dan ojeleri yayınlayıp, hangi renk diye sorduğumda, bugünün Kadınlar Günü olduğunu unutmuştum,  herkes başka bir renk önerdi ama ben Kadınlar Günü sebebi ile bütün kadınların ortak en sevdiği renk olan kırmızıyı seçtim. 

Dün Instagram'a yolladığım resim..

Gabrini'nin mat ojelerini de oldukça başarılı buldum, renk seçenekleri de fena değil. Tabi bütün matlar gibi dikkatli sürüp, çabuk kurudu diye aldanıp sağa sola çok dokunmamak lazım.

  İşaret parmağıma da bir yerde mutlaka bir ışıltı olsun diyerek Golden Rose Jolly Jewels koleksiyonundan 116 numarayı sürdüm..
 FlorMar mat kırmızı ile karşılaştırma istersiniz diye düşündüm.. Renk hemen hemen aynı ancak şişedeki duruşu, kıvamı falan tamamen farklı. Tabi Gabrini'nin ilk önce çok kötü koktuğunu, sonra bu kokunun geçtiğini ama FlorMar'ın kokusunun ona göre az olduğunu da belirteyim.

Yeni pazar ganimetlerim. Hayat ağacı yüzüğüme bayıldım.

Hafta sonu ve haftaya da Gabrini mat serisi ojelerin sürmeye ve tanıtmaya devam edeceğim. Bu ojeler kolay bulunmuyor ama işte bir yerde karşınıza da çıkarsa almamazlık etmeyin bence derim.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. blogdaki çekilişimi duyurmak isterim..

    http://fashionsletter.blogspot.com/2013/03/hediye-boaz-design.html

    YanıtlaSil
  2. @fashionsletter.. bakarım çekilişe..

    YanıtlaSil
  3. Ben de mat oje istiyoruuuum! Flormar'dan almak istiyorum ama bir türlü alamadım, sinir oluyorum kendime! :(
    Güle güle kullan, çok yakışmış ellerine.

    YanıtlaSil
  4. @tannesi.. Teşekkürler.. Flormardan 1-2 tane mat mutlaka alıp dene kırmızı ve moru tavsiye ediyorum sana

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...