19 Mart 2013

Günün Ojesi LCN 331-Kartopu..

Günaydın. Bugün mart ayı Vanilya Club kutusundan çıkan, ismi gibi kendi de kar rengi olan bembeyaz ama ışıltılı bir oje sürdüm. Aslında bunu denemek için sürmüştüm ama sonra tırnaklarım gözüme o kadar beyaz ve boş geldi ki üzerine bir süs eklemek istedim. İşte sorun orada başladı.

 Oje kendi başına sade ama kolay sürülen, 2 katta kapatan güzel bir oje. Ama dediğim gibi ben rahat durmadım ve üzerine bu yapışkanlı tırnak süslemelerini ekledim. Süslemeler çok güzel, tabi her yere takılmak ve içimi gıcıklatmat gibi bir etkileri olmasaydı iyiydi.
Çok güzel durmalarına rağmen baktım her an bir yere takılıp ya düşecekler ya da bozulacaklar hemen fotoğraflarını çektim ve bıraktım kendi hallerine. Tabi sabah kalktığımda 2-3 tanesi düşmüştü bile. Ben de hepsini çıkardım ve üzerine bu sefer Golden Rose çatlayan oje sürdüm.


Çatlayanlar da böyle oldu, tabi süslerden kalan yapışkanların bazıları yıkadığım halde tam temizlenmemiş. O nedenle böyle renk dalgalanmaları oldu. Neyse uzaktan çok fark edilmiyor, bu günlük idare eder artık. Bir daha bu şekildeki süsleri sabah takmaya dikkat edeceğim.

Yüzükler..

Aslında uzun zamandır çatlayan oje de sürmemiştim. özellikle de Golden Rose'un bu yeşilini çok severim, sürüp göstermiş oldum bunu da böylece. Bu arada Golden Rose'un çatlayan ojelerinin çok başarılı olduğunu da belirteyim.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Çoook şeker olmuş ayrıca yüzük enfess

    YanıtlaSil
  2. @naslı.. teşekkürler canım ben çok beğenmedim ama..:\

    YanıtlaSil
  3. Çatlayan oje harika durmuş rengide çok hoş gözüküyor.

    YanıtlaSil
  4. @kokoş.. Teşekkürler çok acil bir uygulama oldu ama..

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuşlar.. Her defasında belirtiyorum ama yüzükler gerçekten çok hoş :)

    YanıtlaSil
  6. ojenin iki hali de çok güzel olmuş , yüzüklere bayıldımm bu kadar mı güzel olabilirler <3 ..

    YanıtlaSil
  7. @tuğçedemir.. Teşekkür ederim..:)

    YanıtlaSil
  8. @pembedudaklar.. Çok teşekkürler canım çok başarılı değil ama ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...