5 Mayıs 2014

Oriflame The One koleksiyonundan denediklerim..

Geçtiğimiz hafta Oriflame The One koleksiyonundan seçtiği bazı güzel ürünleri denememiz için yolladı, özellikle oje ve krem far sanki benim için özel seçilmiş gibi.

Sunum tabi yine çok güzel, çok tatlı bir makyaj çantası içerisinde ve nazik bir de not eşliğinde geldi ürünler. 

Bir adet ruj, mascara, eye liner ve krem fardan oluşan makyaj grubu ve bir de güzel ojesi var.

Hemen mascaraya bakalım önce,  fırçası ince ve plastikten ayrıca çok sıvı bir yapısı yok. Volume blast demesine rağmen çok dolgunluk verecekmiş gibi gelmedi bana..

Ancak uzatması görüldüğü gibi gayet iyi, topaklanma veya dağılma da yaşamadım. Ayrıca normal mascara ile sürmeyi başaramadığım alt kirpiklerime de bu mascara ile çok güzel ve kolay uygulama yaptım. 

Oje ise çok güzel bir fuşya, ismini veya numarasını göremedim bir türlü, kusura bakmayın. Pigmentasyonu ve kalıcılığı fena değil, orta karar ama kuruma süresi çok başarılıydı.

Gelen ürünler içinde ilgimi çeken ilk ürün bu eyeliner oldu. Ben kesinlikle eyeliner sürme özürlüyüm ve o nedenle kalem kullanmayı tercih ediyorum. Bu keçe uçlu linerlar çıktığı zaman biraz daha rahat ettim ama bu sefer de linerın bulaşma sorunu başıma bela oldu. O nedenle kalemden pek şaşmam. 

Ancak bu liner gözümde çok rahat kayması ve çok kısa bir sürede tamamen sabitlenmesi açısından beni çok şaşırttı. Ben rengi normal siyah sanıp, bunu grimsi bulmuştum ama sevgili Başak uyardı ki o linerlarda 2 renk var diye, evet bendeki gri-grey olanmış. Bu durumda rengi gayet normal tabi ki. Hatta eyelinerın 4 rengi varmış, buradan inceleyebilirsiniz. Burada tek kat sürdüm, gri bir linera göre rengi fena değilmiş. Bu kadar güzel sabitlenip, çıkmamasına karşın Garnier'in çift fazlı göz makyajı temizleyicisi ile de çok kolay bir şekilde, hatta hiç iz bile kalmadan çıktı.

Diğer bir ürün colour limited ruj.

Rujun ismi Rosewood eternity, ambalajını beğendim.

Çok uçuk bir gül kurusu renginde, benim dudağımda nude görüntülü durmadı. Pigmentasyon başarılı ama kalıcılığı fazla değil. Yalnız dudağımı kurutmadı ki en sevdiğim yanlarından biri de bu.

Elimde de bu şekilde görünüyor. Altta ise linerın artık sabitlenmiş ve bir yere kıpırdamayan halini görüyorsunuz. 

The One krem far ise görür görmez aşık olduğum bir ürün oldu. Daha önce bunların övgüsünü duymuştum bloglarda ama gerçekten beğenildiği kadar varmış diyebilirim.

Yine bana özel seçildiğini düşündüğüm bir renk, intense plum, bu tarz koyu ve ışıltılı mürdüm renklerine bayılıyorum.

Renge bayıldım, renkten sonra da dokusuna bayıldım. 

Güneşte görünüşü, içindeki mikro simler göze sürdükçe dağılıp çok tatlı bir ışıltı oluşturuyorlar.

Gölgede görünüşü ve artık dayanamayıp mıncıklanmış hali.

Pigmentasyonu çok iyi, parmakla da sürülse olabilir ama ambalaja benim parmağım giremedi, tırnağımla alıp da bozmak istemedim o nedenle Ecotools air brush concealer fırçası ile uygulama yapıyorum. Çok az bir miktarı bütün göz kapağıma yeterli geldi. Ancak kıvamı çok yumuşak olmakla beraber sanki pudralıymış gibi bir his uyandırdı bende, sürüldüğü yerde güzelce sabitlendi ve kaldı çünkü. Tabi bazsız olarak ne kadar kalıcı olacağını bilemiyorum ama bazlı bütün bir iş gününde çok güzel duruyor.

Bu da rujun dudağımda duruşu.. Gayet doğal bir pembe, üstelik de çizgilere dolmuyor..



Ben bütün ürünleri çok beğendim. Bu güzel hediyeler için Oriflame' çok teşekkür ediyorum. Oriflame kataloğunu buradan inceleyebilirsiniz.
Sevgiler..

22 yorum:

  1. en sondaki ruj, sonra mürdüm farın ve ojen hep çok güzel görünüyorlar canım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. @morhastası.. far benim de favorim oldu.. teşekkürler canım :-))

    YanıtlaSil
  3. Seri bende de merak uyandırmaya başladı :) Oriflame n keçe uçlu linerını kullanmaktayım ancak dediğin gibi grimsi bir renk verdiği için gündüz makyajımda tercih ediyorum. Çok pratik ve çabuk sabitleniyor sabah erken işe gidenler için bir nimet :) Ruj ve oje de ayrıca çok yakışmış çok beğendim. Fara bayıldımmmmmmm hepsini iyi günlerde kullan ;)

    YanıtlaSil
  4. Ojenin adı Orchid, tam arkasında yazıyor. Maskara ise gerçekten tek tek ayırması, alt kirpiği bile başarılı şekilde sürüm kolaylığı, uzatması bakımından memnun kaldım. Maalesef ekstra bir dolgunluk verdiği yok. Günlük kullanım için ideal. Daha önceki oriflame maskaralarımda yoğun olurdu, üründen fazla almamasını da sevdim =) Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  5. @beautyboop..evet linerı çekiyorum hemen kuruyor o bakımdan harika.. fara da bayıldım tabi teşekkürler :-)

    YanıtlaSil
  6. @yabanmersini.. ayy evet yazıyormuş çok sağol canım valla algılamamışım :-)) mascara günlük kullanım için ideal bence de ama geceye biraz hafif kaçacak... çok teşekkürler..:-)

    YanıtlaSil
  7. oriflame maskaralarını her zaman sevmişimdir en azından çoğunu :) fara bayıldım sırf merakımdan 1tane far almıştım ama sanırım bunu da alıcam :)) bi de ruj süper durmuş dudaklarınızda :)

    YanıtlaSil
  8. @belmut.. ben de denediklerimden memnun kaldım.. farın bu rengi güzel bence her makyaja çok yakışacaktır.. çok teşekkür ederim :-))

    YanıtlaSil
  9. Harika bende bu seriden bir kaç ürün aldım kargom bugün gelicek inşallah birde ben deniyeyim :)

    YanıtlaSil
  10. @elvineliya.. umarım memnun kalırsın canım bence ürünler çok güzel olmuşlar..

    YanıtlaSil
  11. Iremcigim krem fari bende kullaniyorum . Bazsiz kullanmama ragmen gayet basarili. Ilk basta yagli ve kolay sabitlenmeyecekmis hissi uyandirsada kullandiktan sonra sasirtti beni. Cabucak sabitlendi ve pudrali hisbuyandirdi bende de :) guzel gunlere kullan :)

    YanıtlaSil
  12. @balböceğiilekozmetik.. evet dağıtır dağıtmaz güzel sabitlendi çok sevdim rengi de tek başına kullanmaya çok uygunmuş.. çok teşekkürler tatlım..:-))

    YanıtlaSil
  13. oje ve far süper :) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  14. Tatlım hepsini güzel günlerde kullan sana krem farın mor rengi gelmesine sevindim eminim sana çok yakışmıştır.:)
    Rujun rengine bayıldım bana gelen renk kırmızı tonlarındaydı belki bu ay sana gelen renkten sipariş ederim çünkü renk şahane gözüküyor.:)

    YanıtlaSil
  15. @nisa.. Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  16. @melal.. Çok teşekkürler.. Serinin diğer renklerine de baktım o kırmızılar daçok güzelmiş güle güle sür :))

    YanıtlaSil
  17. İrem'cim renkler tam senlik gelmiş, özellikle de oje! Güle güle kullan! Bu aradai ojenin ismi Orchid bir şey sanırım, arkasındaki etikette yazıyor ama tam isimleri yazmıyor. Eyeliner'ın rengi siyah olarak geçiyorsa biraz açıkmış cidden; ama bildiğim kadarıyla bir de grisi var. Hepsini güle gule kullan!!! Öperim!!

    YanıtlaSil
  18. @bveç.. .ok teşekkürler canım haklısın sanki bana göre seçilmiş bu renkler.. ama herkes için aynı şeyi hissettim ben.. belki de bu gri olandır eyelinerın ona dikkat etmemiştim bakar eğer öyleyse düzeltirim yazıda.. çok teşekkürler sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  19. krem far buradan göründüğü kadarıyla mac frozen violet dupe olabilir (= oriflame ile bağlantıya geçemedim uzun senelerdir bu ürünleri görünce tekrar düşünmedim değil... Sadece keşke online bir satış koysalar direkt bu temsilci aracılığıyla almak biraz yorucu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @archbeauty.. Mac e bakarım benzer mi diye.. Bence de hem avon hem de oriflame online satış yapsa süper olur :))

      Sil
  20. Rujun doğallığına bayıldım.Çok yakışmış sanada.Maskara ise o minicik fırçaya rağmen verdiği sonuçla beni gerçekten şaşırttı ;)

    YanıtlaSil
  21. @filizşahin.. evet Filizcim mascara beni de şaşırttı gayet beğendim günlük kullanım için.. ok teşekkür ederim :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...