11 Mayıs 2014

FARMASİ “Güzelliğin Dünyası”


Farmasi Kozmetik… 64 yıllık tecrübe… 119 ülkeye ihracat… 2000 çeşit ürün…
5 ayrı fabrikayı kapsayan üretim tesisi… Günlük 1000 ton üretim kapasitesi… Dünya genelinde 350 bin satış danışmanı…




Dünyada her 200 kişiden 1'i FARMASİ ürünlerini kullanıyor!
119 ülkeye yaptığı ihracat ile kozmetik sektöründe “ihracat şampiyonu” olan Tanalize Kozmetik, ürünlerini dünya genelinde yaklaşık 350 milyon kişiye “FARMASİ Kozmetik” adı altında ulaştırıyor.

5 ayrı fabrikası ile entegre bir kozmetik üretim tesisi olma özelliği taşıyan Farmasi Kozmetik İstanbul, Ömerli’de 40.000 m2lik bir alanda, günlük 1000 ton üretim kapasitesi ile kozmetik ürünleri üretiyor.

Farmasi Kozmetik’i rakiplerinden ayıran en büyük özelliği, aynı tesis içinde kişisel bakım, ıslak mendil ve makyaj ürünlerinin yanı sıra plastik ambalaj üretimi, tüp üretimi ve dolumu yapabilen 5 ayrı fabrikaya sahip olması…

2000 çeşit kozmetik ürünü...
Dünyanın 119 ülkesinde ürünleri kullanılan Farmasi Kozmetik, ihtiyaç ve taleplere yönelik geliştirdiği ürün yelpazesi ile global trendleri yakından takip ederken hem bölgesel ihtiyaçları hem de ülkelere özel farklılıkları dikkate alıyor.

Farmasi Kozmetik cilt bakımından makyaj ürünlerine, el-ayak bakımından ıslak mendile, temizlik ürünlerinden diş macununa kadar 2000’den fazla ürün ile dünyada 350 milyon kişiye ulaşıyor.

Farmasi ürünlerine ulaşmak için: http://www.farmasiint.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...