22 Kasım 2012

Miami Roller Girl Allık.

Essence Miami koleksiyonu satışa çıktığından beri aklıma sürekli yaz aylarını getiriyor ve alasım da gelmiyordu. Halbuki gerçekten koleksiyon yaz başında gelseydi hepsini alabilirdim. Ama geçen hafta yine Gratis'de gezinirken yine görünce hadi deim alayım en kötü ihtimal yaz başında kullanmaya başlarım. Nitekim yaptığım denemelerde  kesinlikle yaz ayına, yanık tene olmasa bile neşeli, cıvıl cıvıl renklere uygun olacak bir allık. Ayrıca böyle şeftali-pembe tonları da yaz aylarında kullanmayı seviyorum.

Allığın özellikle şeftaliden pembeye geçiş yapması çok hoşuma gitti ancak oldukça pigmentli bir ürün olduğu için sürüldüğü anda Heidi'nin İstanbul versiyonuna dönebilirsiniz aman dikkat. O nedenle fırçanın ucu ile az az alıp uygulamayı da kademeli olarak yapmak lazım. Hatta ben üstüne hafif bir ten rengi pudra bile geçebilirim çok pembe pembe durmasın diye. Neyse asıl uygulama seçeneklerini allığı tam olarak kullanmaya başladığım zaman tekrar yazacağım zaten. Şimdilik sadece rengin güzelliğini göstermek istedim, kullanamam demeyin bulduğunuz yerde alın, dursun bir köşede. Yaz elbet geri gelecek..
Sevgiler..

7 yorum:

  1. turuncunun tonuna bende bayılıyorum:) ama haklısın canım kesinlikle çok dikkat etmek gerek kullanırken yoksa palyaçoya dönme olasılığı var:)

    YanıtlaSil
  2. alır almaz kullanamayacaksam,pek alasım gelmiyor benim o ürünü,neden böyle dengesiz zamanlama yapmışlar anlamak mümkün değil :(
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. çok istedim bu allığı ama bulamadım, bitmiş .:( güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Bende birkac kere gorup daha yaza cok var simdi almasam da olur diyenlerdenim :) Ayrica turuncusu cok keskin gibi gorunuyor bir duo fibre fircayla surmeyi denemenizi oneririm, boylece her ne kadar fazla bastirsanizda yanaginiza cok fazla renk vermez. Eh bu kadar konustum yok turuncu yok yaz diye ama bi daha ciktigimda kesin alicam :)))

    YanıtlaSil
  5. 7-24makyaj..bir-iki sürdüm evde hakikaten çok yoğun renk veriyor..
    @tanurAysha..almayacaktım ama dediğim gibi dayanamadım..
    @powderpuff.. teşekkürler.. Selamiçeşme ışıklardaki gratisden aldım belki hala vardır orada..
    @AsliHan..evet bir uygulamayı da öyle bir fırçayla yapayım bakalım nasıl olacak.. zaten değişik uygulamalar yapacağım mutlaka bu allıkla..

    YanıtlaSil
  6. renk harika görünüyor ama ben kesin beceremem bunu sürmeyi:))

    YanıtlaSil
  7. @özlemtuana..becerirsin bence bir önceki yorumdaki gibi duo fiber bir fırça iyi bir seçenek olabilir hakikaten..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...