26 Kasım 2012

Günün Ojesi China Glaze Evening Seduction üstü Evil Queen..

Günaydın. Bugünün güzel ojesi yine Tanaçan Kozmetik çıkartamamda aldığım ojelerden biri olan Evening Seduction. Ojenin asıl rengi çok çok koyu bir bordo, öyle ki dikkatli bakmayınca siyah olarak algılanabiliyor. Bu bordonun çok benzeri FlorMar ve bazı başka markalarda da var. Ama FlorMar'ı sürünce hatırladığım kadarıyla arada daha açık renk boşluklar kalıyordu ve bu nedenden 3 kat sürülmesi gerekiyordu. CG iki katta tam kapattı ve istenilen rengi verdi. Yanlız minik eleştirim devam ediyor, mutlaka bir yenilik yapıp, fırçalarını biraz kalınlaştırmaları gerekiyor bence. Özellikle uzun tırnakta sürümü zor bir inceliği var fırçanın şu anda.

Rengin görünümü neredeyse siyah ama içindeki bordoluk yakından belli oluyor.

Tabi yılbaşına kadar ojelerin üstüne mutlaka bir süs, bir sim yapma olayı devam ediyor. Bugünkü süsümüz Essence Snow White koleksiyonundan Evil Queen.. Kendisi bildiğiniz gibi mor ve altıgen flake'lerden  (?? Türkçesini bulamadım) oluşan muhteşem bir oje. Tek başına sürüldüğünde tamamen kapatması için kat kat sürülmesi gereken bir oje, öyle sürülünce de hem çıkartması zor hem de jel kıvamlı olduğu için sonradan çıkartması zor olacaktır. O nedenle böyle oje üzerine süsleme yapmak hem daha pratik hem de daha güzel oluyor.


Günün yüzükleri...

Bugün daha önce sürdüğüm başka bir ojeyi daha tanıtacağım. Hafta sonu yazacaktım ama blogum kaybolunca ortadan fırsat bulamadı onu yazmaya, ayrıca dün Gratis indiriminden aldıklarımın da ilk postunu yapacağım.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...