5 Kasım 2012

Gününn Ojesi Golden Lady 22 Numara..

Günaydın. Bugünün ojesi yine benim için bir hayal kırıklığı oldu. Bu Golden Lady ojelerin kokusunu alamayan bir tek benmiyim acaba diye merak etmeye başladım. Çünkü okuduğum kadarıyla herkes ay çok güzel kokuyor diyor sürekli, anlamadım ben bu işi. Neyse zaten sürdüğüm Ocean yani okyanus kokulu olması gereken oje, gerçi okyanus kokusu nasıl olur bilemiyorum ama kastedilen deniz kokusu ise kesinlikle öyle bir koku yoktu, hatta hiç koku yoktu diyebilirim. Renk konusunda fena değil, kapatıcılık iyi ve kuruma süresi de kısaydı. Ama bu ojeler kesinlikle kokulu oje olacak gibi değiller. Daha önce denediklerimle de aynı sorun yaşanmıştı. Elimde denemediğim bir kaç tane daha kaldı, çok faklı olacaklarını sanmıyorum. Bakalım sürdükçe göreceğim.

 Rengin ışıltısı, parlaklığı falan gayet iyi.

 Armparty...

Veee cumartesi aldığım yeni yüzüğüm, Twiterda da hemen yayınlamıştım bekleyemeyip. Bunu Bağdat Caddesi'nde Quqla adlı bir mağazadan aldım, orada çok hoş ve değişik şeyler var ama biraz pahalı.

Golden Lady ojelerden memnun kalıp kalmadığıma karar veremiyorum bir türlü, renk ve kalıcılık güzel ama koku hiç yok. Normal ojesini de hiç denemedim aslında elimde var ama bir türlü fırsat olmadı onları da sürmeye. En kısa zamanda bir de kokusuz, normal ojelerinden sürüp bakacağım duruma.
Sevgiler..

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...