11 Temmuz 2023

Dermalex Sensitive Balance serisi ile cildinizin nem dengesini koruyun!

 Yazın güneş ışığının yarattığı pozitif etkiyi ruhumuzda hissederken en değerli giysimiz cildimizi korumayı da ihmal etmememiz gerekiyor. Dermalex Sensitive Balance serisi yaz döneminde özellikle hassas olan ciltleri koruma altına alırken aynı zamanda cildi hak ettiği bakımla buluşturuyor.



 

Yazın teknede seyahat ederken, yüzerken hatta yalnızca yürüyüş yaparken bile farkında olmadan güneş ışınlarına maruz kalabiliyoruz. Tüm bu enerji dolu aktiviteler bize enerji verirken cildimiz nem kaybediyor ve ekstra bakıma ihtiyaç duyuyor. 




 

Cildimizi korumaya çalışırken pek çok farklı ürün arasında kendimize en uygun olanı seçmek zorlu bir süreç olabiliyor. Özellikle Türkiye’deki her 10 kadından 7’sinin* hassas bir cilde sahip olduğu göz önünde bulundurulduğunda ürünlerin içeriği büyük önem arz ediyor. Formülleri cilt uzmanları tarafından İsveç’te geliştirilen Dermalex Sensitive Balance serisi, cildinizi korurken bakım yapıyor. 

 

Dermalex Sensitive Balance serisi, içerisinde bulunan prebiyotikler sayesinde cildinizin doğal nem dengesini korumasına destek oluyor. Ayrıca sahip olduğu Hyaluronik asit ile güneşin yaydığı ısısından nemini kaybederek kuruyan cildinize 24 saat boyunca derinlemesine nemlendirme sağlıyor. 




 

Cilt bakımda gerekli olan her adımı düşünen Dermalex Sensitive Balance serisi, üç ayrı ürünüyle rutininizin vazgeçilmezi oluyor. Kir ve makyajı cildi kurutmadan nazikçe temizlemek isteyenlerin favorisi olacak Dermalex Hassas Micellar Temizleme Jeli, sabun içermeyen formülü sayesinde suyla durulanarak veya pamukla silinerek; yüz, göz çevresi ve dudak için kullanılabiliyor.




 

Gün boyu çok daha dengeli ve canlı bir cilt görünüme sahip olmanızı sağlayan Dermalex Hassas Likit Krem, rahatlatıcı etkisiyle hassas tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor. Cildimizin en hassas noktalarından biri olan göz çevresi üzerinde dermatolojik olarak test edilen Dermalex Hassas Göz Çevresi Kremi de tıpkı Hassas Likit Krem gibi nemlendirme sağlayarak cildi rahatlatıyor ve tahrişe karşı koruyor. 


*Tanıtım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...