3 Kasım 2021

Ekim Bitenler..

Bir ayı daha bitirdik, bu ay uzun muydu neydi anlamadım o kadar çok ürün bitmiş ki ben de ortaya dökünce inanamadım. Bir de pazar günü yoğun bir şekilde çekmece temizleyince ne bulduysam attım. O nedenle uzunca bir yazı sizi bekliyor. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Ufak bir ön gösterimden sonra hemen detaylara giriyoruz.


Duş jeli olarak sadece Isana Pearl bitirebildim ama bunun sorumlusu duşta belki 10 tane jel olması ve moduma göre kullanmam. 
Sıvı el sabunlarında ise yeni favorim Duru beyaz sabun kokulu olan tertemiz mis gibi kokuyor bayılıyorum. Evde belki 10 tane falan vardır. Aynı şekilde Avon sabunları da severek kullanıyorum.


Geçen ay bir kutu bitirdiğim Vitamin C çiğneme tabletlerinden bu ay bir tane daha bitirdim ara verip yine kullanacağım. 
Storice vücut kremi oldukça yoğun o nedenle bitirmesi uzun sürdü. Ama güzel nemlendiriyor. 
Nivea Fresh Active parfüm gibidir, oğlumun favorisi her indirimde stoklarım bunu.


Loreal kuru şampuan nihayet bitti. Kötü olduğundan değil aslında fena değil ama o kadar az kullanıyorum ki bitmek bilmedi. Yine Loreal'in yeni bir şampuanı, krem gibiydi fena değildi ama yeniden alacak kadar etkilemedi beni. 
Vichy saç spreyi, saçlara hacim verme vaadi var ama çok da veriyor diyemeyeceğim o nedenle bunu da almam.
Missha'nın Aromatica serisinden saç derisi arındırıcı şampuan bak işte bu iyiydi alınabilir. 
Bu ayın saç bakım ürünü favorisi ise Urban Care'in bu intense keratin yıkama öncesi saç maskesi oldu. Saçı pürüzsüz ve fönlü gibi gösteriyor bu maske beğendim ama etkisi kalıcı değil düzenli kullanmak lazım. Belki üst üste kullanılırsa daha kalıcı bir etkisi olabilir. 


Cilt temizleme ve makyaj çıkartma ürünleri, misel su olarak devasa bir Voonka bitirdim, elimde 2 tane daha var ama çok etkilendiğim bir ürün değil. 
Garnier Saf&temiz kömürlü yıkama jeli beklediğimden çok daha iyiydi. Gerçekten beğendim cildimi hiç germedi ve çok iyi temizliyor. Yeniden alınacak. 
Neutrojena soothing clear serinin temizleme jeli, bu jel yıkama değil direkt pamuğa döküp silmek için kullanılıyor. Ben sevdim kendisini indirimde alınacak bir ürün. 
H&M göz makyajı temizleme suyu, beğenmedim 10 TL.'ye almıştım bir daha almam. 


Baştan başlarsak, Mizon serum çok başarılı nemi harika tutan bir ürün kesinlikle tavsiye ederim. Neutrogena hydro boost beni çok etkileyen bir krem değil, el kremi gibi kullandım zaten. Watsons indiriminden aldığım ve üretimi maalesef biten Collagen sprey tonik, keşke olsaydı herhalde stok yapardım. Ama bu seriden yeni ürünler mutlaka deneyeceğim. 


Ojelerle vedalaşma zamanı, Pastel'in bu nude serisini ve diğer renkleri gerçekten çok severek kullanıyorum ama yapıları o kadar çabuk bozuluyor ki mecburen vedalaştık. Diğer ojeler de ya simli bozulmuş ya da metalik ben artık sevmiyorum. 
El kremi de bozulmuş sanırım onu da attım. 


Oral-B diş macunu favorilerimden biri yine indirimde alıyorum sürekli. Pomellos kolonyalar da parfüm gibiler gerçekten alın deneyin çok seveceksiniz. 
Oda spreyi, markasını hatırlamadım ama kurabiye gibi kokuyor daha fresh kokular tercihim evde o yüzden Febreze deniz kokusu aldım bu sefer. 
Loreal makyaj temizleme mendilini de indirimde almıştım fırça temizlemek için yapısı benim sevdiğim gibi ıslak değil o nedenle almam bir daha. 
Pamuklar, kulak çubukları, testerlar ve maskeler de sürekli kullandığım ürünler zaten. 


Geldik çekmecede bulup of ne tutacağım bunları deyip de attığım şeylere. The Balm Bahama Mama evet çok severdim ama taşlaşmış artık attım o nedenle. H&M'in çiçek şeklinde allığı ile de vedalaştım. Cecile'in vegan serisi zaten düşmüş parçalanmıştı böyle olunca hevesim hiç kalmıyor o ürüne karşı o nedenle attım. 
WetnWild ve Beaulis paletleri yeteri kadar kullandım zaten daha kullanacağımı sanmıyorum o nedenle çöpe gittiler. WetnWild'ın üçgen şeklindeki o minik paletini ise zaten hiç sevmemiştim kullanmayacağım da attım o nedenle.
Loreal palet ise dün elimden düştü, zaten kargodan kırık gelmiş ve bütün zevkimi kaçırmıştı. Biraz kullandım ama zaten gözümden çıkmıştı. 


Dudak ürünlerinin çoğu ile vedalaştım. Avon bakım yağı ve WnW dev lip balm dibine kadar kullanıldı ayrıca Loreal kapatıcıyı da bitirdim.  Avon dudak bakım yağını severim bittikçe de alıyorum.


Burada da aslında baya biten var. Pastel likit allık Farmasi BB, Sephora baz, Flormar aydınlatıcı ve NYX fondöten bitti. Pastel allık çok şeker ama çabuk bitti sanıyorum. NYX Born to Glow sevdiğim bir fondöten indirim falan denk gelirse yeniden alabilirim. Beaulis likit allık berbat ne yazık ki, çok yoğun dağılmıyor ve aşırı pigmentli ne yapacağımı bilemedim boşa duruyor öylece ben de attım. Flormar'ın bir koleksiyondan çıkan likit aydınlatıcısı ise harikaydı. CA'in eski bir allığını buldum o da taşlaşmış o nedenle çöpe gitti. 


WW'ın bu paleti çok güzeldi açıkçası paletlerin yeni versiyonu bence bu ayarda değil. O nedenle baya tereddütte kaldım bunu atarken ama sonuçta bir sürü paletim var buna sıra gelmez diye gönderdim. 
Beaulis'in bu paleti de diğer koleksiyon ürünlerine göre çok iyidir. Özellikle daha sonra aldığım Cappadocia palete göre bile çok çok iyidir. Ama bu da artık dolap bekleyecek boşa durmasın. 
Diğerlerini de yazmıştım zaten.

Evet sonuna kadar okuyanlara teşekkür ediyorum. Merak ettiklerinizi yorumlarda bekliyorum.
Sevgiler..

 

16 yorum:

  1. Ne çok renkli kozmetikle vedalaşmışsın.Dolaplar boşalmıştır ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet baya temizlik oldu daha da devam ediyorum...:-))

      Sil
  2. duru beyaz sabun kokulu ve çiğneme tabletini not aldım, thanx youuu :)

    YanıtlaSil
  3. Oldukça fazla renkli kozmetik ürünü gitmiş. Avon dudak yağlarını ve el sabunlarını bende seviyorum.Voonka misel su çok dikkatimi çeken bir üründü ama şaşırdım açıkçası . Bu yazı dizisini seviyorum ,fikir veriyor bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme voonka fena değil ama tekrar tekrar almam açıkçası :-))

      Sil
  4. Garnier Saf temiz kömürlü yıkama jeli'nin üzerinde çok durdum. Alsam mı diye biraz daha düşüneceğim.
    O atılan ojelere biraz acıdım :) Minik minik bir takım objeleri boyamakta, renklendirmekte ne çok işe yararlardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi garnier açıkçası beni çok şaşırttı performans olarak :-)) evet ya öyle bir meşgalem olsa olurdu gerçekten ama işime yaramayacaklar arık o nedenle atıyorum ojeleri..

      Sil
  5. Evet iyi bir temizlik yapmış gibisin....

    YanıtlaSil
  6. Baya çok ürün bitirmişsin, bravo...ben taşınırken vedalaştım yarım ürünlerle şimdi yenileri bitsin diye bekliyorum
    .. Urban Care'in bu intense keratin maskeyi ekledim listeme

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily ben bir taşınsan neler bulup atarım ahhh :-))))

      Sil
  7. Yine ojeleri beğendim ben 🙂. Son zamanlarda c vitaminli peeling ve serum kullanıyorum cildimi yumuşacık yaptı çok memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet cildi iyi korursan C vitamini çok fayda ediyor..

      Sil
  8. Kullanılmayıp atılan ne çok şey olmuş öyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelde aslında sadece ojeler ve el kremi gerisini kullandım.. bir de eski makyaj ürünleri tabi onları çok gözüm görmüyordu artık -)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...