10 Kasım 2021

Ekim Ayı Alışverişleri..

Aylık bitenler yazısından sonra sıra geldi Ekim ayının alışverişlerine. Bu ay baya bir indirim oldu, özellikle Watsons Revolution Skin markasında %50 indirim yapınca bütün merak ettiğim  ürünleri aldım sayılır.  Hemen bakalım neler almışım bu ay. 


Ön gösterim gibi, ama hepsinden ayrı ayrı bahsedeceğim tabi. 


Revolution Skin başarılı bir İngiliz markası ve aslında fiyatları çok uygun ama bizim ülkede döviz kurundan ötürü fiyatlar çok arttı. Ayrıca da sürekli zam geliyor. % 50 indirimde bulunca önce atkada gördüğünüz 2 göz kremi ve toniği aldım. Sonra Watsons bir indirim kuponu yolladı, onunla da öndeki iki göz kremini aldım. Göz kremi bende çabuk bitiyor o nedenle çok dayanmaz bunlar bana. 
Tonikleri de şahane oluyor daha önce de almıştım bir tane bunu da yeni deneyeceğim. 


Gratis'de yine bir her şey %50 indirimi oldu. Ben o indirimden ojeleri ve öndeki fırçayı aldım. İlk defa bir Nascita fırçaya olmuş diyebilirim ama umarım ortasından kırılmaz. 
Flormar kapatıcıyı ise merak ettiğim için Watsons indiriminden aldım. 


Yine Watsons indiriminden bu spiral tarağı aldım ama benim seyrek saçlarıma çok büyük geldi. Tarak daha gür saçlılara göre ona göre alın derim. 


Hiç indirimsiz olarak rengini çok beğendiğim bu iki Flormar ojeyi aldım. İkisi de şahane zaten bu seri genel olarak çok başarılı.


Bu ayın yıldızı tabi ki aylık Sephora alışverişim oldu. Bu ay kendime mini bir Natasha Denona allık seçtim. Aslında aklımda Benefit Hoola almak vardı ama bunu görünce vaz geçtim. 
Bu arada ben bunu aldım ama bu allığa o kadar çok muadil var ki bu kadar para verilmesine hiç gerek yok. Ben seviyorum ama.


Yine yoldızlı bir alışveriş Watsons'dan yapıldı. Normal fiyatı 150-170'lerde seyreden Make up Revolution Unicorn paleti 40 TL. ye düşmüş. Lip balmları da 20 TL. idi. Tabi ki alındılar. Çünkü niye çok güzeller. 


İşte bir indirim ganimeti daha. Urban Care'in çay ağacı ve limon içeren bu saç peelingi yağlı saça ve pullanan kaşınan saç derisine idealdir. Ama bunu artık bitenler standında buldum ben. UC bunu üretimden kaldırdıysa çok yazık etmiş. Bence markanın en iyi ürünlerinden biridir. 


Yine Urban Care alışverişi, bu sefer Rossmann'dan. Maskeler Watsons'da indirimli olarak 17 TL. iken Rossmann'da 10 TL. idi. O yüzden 3 mağazada fiyat karşılaştırması yapmadan almayın derim hiç bir şeyi. 
Intense Keratin maskesini kullandım, tek seferlik zaten saçı düzleştirip yatıştırıyor ve hacmini kaybettirmeden yumuşacık yapıyor. Ama etkisi geçici tabi, düzenli kullanmak lazım. 


Yine indirimden WnW'ın PhotoFocus fondöteninin mat olanını aldım. Bu şahane bir fondötendir. Bir de ışıltılısı var ama onu bunun kadar sevemedim. 
Yine %50 indirimden son anda bu Revolution Skin Serum'u aldım. İçeriğindeki %10 Niacinamide ilgimi çekti tabi ki, şu an kullanıyorum ve oldukça başarılı bence. Bu arada Niacinamide'in ciltte etkisini 8 haftada gösterdiğini biliyor muydunuz? O nedenle düzenli kullanmak lazım. 


Bu alışverişi de yine Watsons online'dan aldım. İlk alışverişimden sonra 40 TL. indirim kuponu yollamıştı o nedenle bu stok alışverişi bana çok uyguna geldi. Burada gördüğünüz her üründen 3-4 adet aldım. Nasılsa kullanıyorum ve nasılsa sürekli zam geliyor. 
Bu arada Watsons'dan online veya uygulamadan alışveriş etmek daha karlı aklınızda olsun. Ayrıca mağazadan alışveriş yaptığınızda aldığınız fişin altına da bakın. Orada da bir kampanya ya da indirim tanımlanmış oluyor mutlaka.

Bu ay da böyle geçti. Kasım ayı çılgın indirimlerle başladı ama ben şu ana kadar pek bir şey almadım. Black Friday'i bekliyorum bakalım o zaman uygun bir indirim olursa aklımda bir kaç şey var. Yoksa doğum günü ayım olan Aralık'a kalacak.
Sevgiler..

 

20 yorum:

  1. hımms, rossman, watsons bi uğramalı mademsi :)

    YanıtlaSil
  2. Allığın rengine bayıldım :) yarın bir kozmetik gezisi yapmalı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @keyiflisofram evet hazır indirim de var :-))

      Sil
  3. Ürün tanıtımı ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler Audrey:)

    YanıtlaSil
  4. Revolution Skin Serum'u denemeyi istiyorum elimdekiler bitince

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara revolution ürünleri indirimde gördükçe al fiyatları inanılmaz arttı ve artıyor da maalesef :-((

      Sil
  5. Seçimler harika bende bir kaçını listeme ekledim deneyimlerimi heyecanla bekliyorum 🙏🏻❤️

    YanıtlaSil
  6. Gratis, Watsons, Rossmann..artık hangisinde uygunsa oradan alınıyor ihtiyaçlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden aynen karşılaştırma yapmadan bir şey almayı önermiyorum kesinlikle..

      Sil
  7. Bu spiral taraklar benim de aklımda. İlk kez bu inidirim de epey alışveriş yaptım. Hem Ada için deodorant falan (çok kullanıyor), hem kendime ürünler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi evet böyle indirim döneminde almak en iyisi :)

      Sil
  8. Bu tarağı denemeyi çok istiyorum, herkes çok memnun :) diğer ürünler de çok güzel. Rossman çok severim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gamzelikız tarak güzel ama biraz gür saça göre saçlarını öyleyse kesinlikle al derim..

      Sil
  9. Far paletindeki renkleri aşırı beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ıslakimzam evet çok güzel bir palet :-))

      Sil
  10. Ojelerin hepsi çok güzel ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet çok severek aldım hepsini :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...