25 Temmuz 2018

8. Sınıfa Tonguç ile Hazırlanın..

Temel eğitimi tamamlayarak, ortaöğretime geçmek için bitirilmesi gereken son dönem olan 8. sınıf, geçiş dönemi olduğu için önemlidir. Özellikle 8. sınıf lgs matematik dersi, onlarca öğrenciyi geride bırakmak için yüksek öneme sahiptir. Her yıl ülke genelin de liseye geçiş için, belirli derslerden yapılan sınavlara girip başarılı olabilmek için Tonguç mağazalarında bulunan 7’den 8’e hazırlık seti kitaplarından yararlanmak gerekir.







Her öğrencinin en büyük hayali, iyi bir eğitim alıp iyi bir meslek sahibi olmaktır. Ancak, iyi bir meslek sahibi olabilmenin belki de ilk basamağı 8. sınıfa hazırlık aşamasının en güzel şekilde değerlendirilmiş olmasından geçmektedir.

Eğitimi temel baz alan birçok yayınevi 8. sınıfa hazırlık kitapları piyasaya sürmüştür. İhtiyaç ölçüsünde bu kitaplardan mutlaka temin edilip hazırlanılmalıdır. Lgs sınavında öğrencilerin, temel eğitim süreci boyunca, öğrendikleri bilgileri kullanarak yorum yapma, konuyu analiz etme ve genel bir değerlendirmeye bağlı zihinsel becerileri de test edilmektedir.

8. Sınıf Matematik
Öğrencilerin en çok zorlandığı derslerden biri olan 8. sınıf matematik Tonguç Akedemi’nin 8. sınıflar için hazırladığı kitaplardan çalışılarak ve derse özel hazırlanan videolar izlenerek yükün çoğu alınabilir. Lgs sınavı için hazırlanan kitaplar da, öğrencinin sorumlu olacağı konular ve konulara ait denemeler bulunmaktadır. Böylece çalışılan konunun deneme ve testler ile yerine daha oturması sağlanacaktır. Müfredata uygun olarak hazırlanan 8. Sınıfa hazırlık ders kitapları ile sınava güvenli bir şekilde hazırlanılabilir. Hem öğrenciyi hem de başarıyı hedef alarak, işinde ve alanında uzman öğretmenler tarafından titiz bir şekilde hazırlanan okul ve sınav odaklı olan matematik ders kitapları ile bilginizi katlayabilirsiniz.




8. Sınıf Matematik Test Kitapları
Öğrencilere yönelik hazırlanan 8. sınıf matematik test kitapları arasından birçoğunda testler, çözümlü olarak hazırlanmaktadır. Bu durum öğrencilerin bir nevi avantajına olmaktadır. Çünkü; öğrencinin çözemediği sorular da çözümü görmesi, konuyu daha kolay kavramasını sağlayabilecektir.

Matematik test kitapları içerisin de, sadece soru bankasından oluşan test kitapları veya çek - kopar şeklinde testlerden hazırlanmış Tonguç 8. sınıf matematik test kitapları bulunmaktadır. Test kitaplarında fiyatlar yayınevine bağlı olarak değişmektedir. İşini ehli, kaliteli ve özgün konu ve sorular hazırlayan ve dalında uzman kişilerin bulunduğu yayınevi her zaman revaçta olmaktadır. 8. sınıfa hazırlık kitabı olarak hazırlanıp, piyasaya sürülen setler, hem yayınevi hem de içeriğine, konu anlatımı, soru sayısı, çözümlü veya çözümsüz olmasına bağlı olarak da fiyatlar değişmektedir.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...