3 Mart 2016

Selülit karşıtı yepyeni bir vücut bakım ürünü “Elancyl Slim Design” tanıtıldı.

45 yıldır vücut güzelliği konusunda uzman olan Elancyl, selülit bakımında son geliştirdiği ürün Slim Design’ı ilk defa Müzedechanga’da yapılan bir toplantıda tanıttı.

Elancyl Slim Design


Elancyl Slim Design basın toplantısı Pierre Fabre Dermokozmetik Türkiye Genel Müdürü Orhan Koçer, Elancyl Ürün Müdürü Feyza Ehlidil, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Sema Gübür ve Karikatürist Çağlar Çalışlar’ın katılımıyla gerçekleşti.

Elancyl Slim Design


Toplantıya katılan Pierre Fabre Türkiye Genel Müdürü Orhan Koçer  “ELANCYL1971’den beri incelmede uzman olan bir marka. Elancyl Markası her zaman kadın ihtiyaçlarına yönelik, tamamlayıcı bakımlar sunmakta. Bu gün tanıtımını yaptığımız Slim Design ise 2016’daki yeniliğimiz. Elancyl Slim Design ile selülit bakımında vücudunuzu  yeniden dizayn ederek farklı, yeni bir boyut kazandırabilirsiniz.” dedi.

Elancyl Slim Design


Elancyl Ürün Müdürü Feyza Ehlidil ise; “SLİM DESIGN, selülitle baş edebilen ve etkisi 7 günde gözle görülebilen yepyeni bir ürün. Elancyl, selülit bakımında Slim Design ile ilk defa selülitlere karşı 3 boyutlu etki sağlıyor. İçeriğindeki (Kompleks Kafein)3D, Salacia, Kafein ve Sarmaşığın muhteşem kombinasyonu sayesinde selülitin kalbine etki ederek, yeniden şekillenme, yağ stoğunda düşüş ve ödem atıcı detoks ile kalça ve basen bölgesindeki en inatçı selülitlere savaş açıyor, cilt üzerindeki girintileri azaltıyor ve cildi düzleştiriyor. Vücudun doğal bio ritmine uygun olarak, sabahları yağ yakmaya, geceleri ise yağ depolanmasını bloke etmeye yardımcı oluyor” dedi.

Elancyl Slim Design


Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Sema Gübür’ün  vücut / kütle endeksi ölçümlemesi ile tartı aletinde yaptığı kişiye özel ölçümlemeler, yorumlamalar ve verdiği reçeteler büyük ilgi gördü. Deniz mevsimi gelmeden alınması gereken önlemler Dr. Sema Gübür’ün verdiği Elancyl reçetelerinde yer aldı.


Elancyl Slim Design

Ayrıca davetliler Karikatürist Çağlar Çalışlar’ın kendilerine özel karikatür çizimlerinden büyük keyif aldılar.


* Basın Bültenidir.

10 yorum:

  1. Elancyl selülit ve karın bölgesi kremlerini kullandım, seviyorum ben bu ürünleri, yeni ürünlerle gelmeleri iyi olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lifeofyasmina evet ben de özellikle karın bölgesi için olandan çok memnun kaldım.. bu yaz yine kullanacağım..

      Sil
  2. Kişiye özel reçete harika olmuş! Ya bu vücut bakım ürünleri benim elimde hep sürünüyor; hele selülit kremlerini hiç düzenli kullanamadım galiba :( Sen güle güle kullan İrem'cim, umarım yararını da görürsün (ihtiyacın varsa tabii) :) Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik ben geçen sene çok düzenli kullandım çok da fayda gördüm yine başlayacağım şimdi yaza kadar toparlasın beni :-))

      Sil
  3. Canım karın bölgesi için olan nasıldı ? bilgi alabilmem mümkün mü :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @açelyadamdelen ben memnun kaldım ama onun bir masaj aleti var aslen banyoda uygulama yapılıyor ama ben onu kuru olarak kremlediğim karın bölgeme de kullandım ve baya faydalı .. yazımın linkini de vereyim sana..
      http://audreyinsekerleri.blogspot.com.tr/2015/07/elancly-ile-yaza-selulitsiz-giriyoruz.html

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için :) işlerim yoğundu bu gün yeni oturabildim pc. başına :)) hemen bakıyorum :)

      Sil
    3. @açelyadamdelen işine yaradıysa süper :))

      Sil
  4. Oldukça profesyonel bir ürün olduğu izlenimini aldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti evet fayda gördüğüm az sayıdaki vücut ürününden biri :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...