12 Ocak 2015

Mila D'opiz lifting eye cream..

Kasım ayında Lila Kutu 3. yaşını kutlamak için bünyesine yeni kattığı Mila D'opiz markasına ait lifting eye cream/sıkılaştırıcı göz kremini denemem için yollamıştı. Böyle yeni markalarla karşılaştıkça çok seviniyorum, bu kremi de yaklaşık 1.5 aydır denemeye aldım. Bu süre sonunda belli konularda yorumlarımı paylaşmak istiyorum.

mila d'opiz lifting eyecream
Kremin en önemli özelliği göz altını rahatlatarak, belirgin kırışıkları gerginleştirip pürüzsüzleştirmesi ve aynı zamanda nemini de koruması. Ayrıca içindeki E vitamini katkısı ile göz altına zengin destek sağlamakta. Kremin etkilerinin görülmeye başlası için en az 1.5 ay kullanılması öneriliyor, eh ben de şu anda o süreye ulaştım.



mila d'opiz lifting eye cream

Krem parfüm bulundurmuyor, o nedenle kremlerin bariz kokusundan hoşlanmayanlar için ideal. Ayrıca tüm cilt tipleri için de öneriliyor.



mila d'opiz eye cream

Krem tüpte değil, minik bir kavanozda geliyor, 15 ml. olmasına rağmen bir pirinç tanesi kadar kullanılması tavsiye edildiği için çok uzun süre gidecektir. Gerçekten de ben daha yarısına bile gelmiş değilim. Kavanozda olması nedeni ile yanında böyle minik bir spatula ile geliyor. Spatulanın ucuna aldığım kremi göz altlarıma tampon hareketler ile yedirdikten sonra kalanı da parmağımla iyice masaj yaparak yediriyorum. Hatta tavsiye edildiği gibi dudak üzerine de bir miktar uyguluyorum. 

mila d'opiz eye cream

Krem oldukça yoğun yapıda, sabah ve akşam kullanılabilir olmasına rağmen, sabah uyguladığımda emilmesi için biraz beklemek gerekiyor, dolayısı ile makyaja başlama süresini geciktiriyor. O  nedenle sadece gece uygulama yapıyorum. 
1.5 ay sonra göz altı kırışıklarında bir değişim gözlemlemedim henüz ama nemlenme ve göz altımda genel bir gerginlik hali görüyorum.  1.5 aylık kullanım için verdiği gerginliği ve nemi beğendiğimi söyleyebilirim. Ayrıca kremi sürdüğümde hemen verdiği yumuşaklık hissini de çok seviyorum. 

Marka hayvanlar üzerinde test yapmıyor, bu benim için bir artı puan daha demek oluyor. Kremin satış fiyatı 165 TL, Mila D'opiz göz kremini buradan inceleyebilir veya satın alabilir, markaya ait diğer ürünlere ise bu linkten bakabilirsiniz.  Ürün için Lila Kutu'ya da ayrıca teşekkür ediyorum.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...