18 Ocak 2015

Dermokil Lansmanı..

Daha önce burada yazdığım #yaseminkokuluevent sponsorları içinde yer alan Dermokil yani kendi deyişleri ile "kilden gelen güzellik" etkinlik gününde aramızda olup, cilt bakımı uygulamalarını bizzat yapmak istiyordu ancak o gün gerek sponsorların yoğunluğu, gerekse de hepimizin ful makyaj olmamız nedeni ile bu gerçekleşemedi. 
dermokil

Biz de yine Yasemin'in yaptığı organizasyon ile kendimizi CNR'daki Dermokil ofislerinde, yeni ürünlerini denemek üzere bulduk. Ben Dermokil'i sadece kil maskesinden ibaret sanıyordum gerçekten ve daha önce de bu maskelerin bir kaç çeşidini kullanmıştım. Demek ki yeni ürünlerine hiç dikkat etmemişim. Halbuki bir sürü yeni ve değişik ürünü de varmış. Örneğin makyaj temizleme sütü ve toniği, vücut bakım maskesi, banyo tuzlar, duj jelleri, diş macunu, cilt bakım kemleri, bebek pişik kremleri, güneş kremleri ve geçici boyalar ürün yelpazesi içinde yer alıyormuş.

dermokil

O gün kil kullanımı ve çeşitleri hakkında pek çok da bilgi aldık. Bu arada Dermokil tamamen Türk Malı ile üretiliyor, ithal hiç bir hammaddesi olmadığı için dolayısı ile gümrük vergisi vs. vermedikleri için ürün fiyatları son derece uygun. Duş jelleri rengarenk ve bayıldık tabi. Diş macunları yetkili eczanelerden de alınabiliyormuş. 

dermokil

Burada da sevgili Çiğdem'e hanımeli özlü kil maskesi uygulanırken aşamalarını görebiliyorsunuz. Çiğdem o gü tamamen makyajsız geldiği için hemen ona uyguladılar maskeyi, zaten makyajsız bile o kadar tatlı ve duru bir teni var ki bayılıyorum. Uygulamadan sonra sizin de görebileceğiniz gibi zaten beyaz olan  cildi bir ton daha beyazlamış ve yumuşamıştı.

Ben daha önce evde yaptığım uygulamalarda sanırım bu beyazlık işine dikkat etmemişim ama bundan sonra evde kendim yaptım uygulamamı ve aynı şekilde beyazlık ve yumuşaklığı gördüm. Yine elimde denediğim vücut maskesi de çok hoşuma gitti, elimin üstünün rengi bariz şekilde açıldı ve yumuşadı. O maske en kısa zamanda alınacaklar listesine eklendi.  Bütün Dermokil ürünlerine buradan ulaşıp inceleyebilirsiniz.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. detaylıca bilgilendiğimiz cok guzel bir etkinlikti, yine gorduğume sevindim canım seni ayağına sağlık:) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus evet canım iyi ki etkinlikte değil de böyle ayrı yapmışlar yoksa hiç bir şey anlamayacaktık :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...