2 Eylül 2012

Günün Ojesi.. China Glaze Frost Bite..

Günaydın.. Gerçi bu sabah pek de aydın olmadı, duymuşsunuzdur yine 9 tane şehidimiz var.  Bu iş nasıl böyle gidecek ne kadar böyle gidecek bilemiyorum. Umarım sonumuz iyi olur.
Bugün şu zaman kadar sürdüğüm en güzel mavi renklerden birini sürdüm. Geçen hafta Efe Kozmetik'den spontane olarak aldığım iki ojeden biri de bu. Özellikle pazartesiyi beklettim ki herkes görsün diye. Frost Bite adına uygun donuk, ama tam da mat olmayan bir oje. Sürümü çok kolay iki katta kapatıyor ama ben biraz daha koyu olsun diye 3 kat sürdüm. Kuruması zor oldu. Herhalde üç kat olduğu için diyorum. Bu ojeyi yılbaşına doğru üzerine konad ile kar desenleri yaparak yeniden süreceğim. Tam mevsimlik olacak, tipik soğuk renkli ve görünüşlü bir kış ojesi. Şimdi görsellere bakalım..






Renge bayıldım, bir de kuruması biraz daha hızlı olsaydı çok iyi olacaktı. Ama bunu aldıktan sonra mesela mavi neon alma isteğim de geçti, o kadar parlak ki güneş ışığında neon hissi de veriyor. Ne yazık ki resimleri çekerken hava kapanmıştı. Yavaş yavaş sonbahar geliyor İstanbulumuza..
Sevgiler..

2 yorum:

  1. merhabalar, acaba china glaze'leri aldığınız fiyatı öğrenmem mümkün mü? bildiğim kadarıyla yurtdışında 5$'a satıyorlar ama Türkiye'de biraz daha pahalı gibi.

    bu arada blogunuzu çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. @jazz.. burada 18-22 arası değişiyor.. ben bir kozmetik deposundan daha uyguna alıyorum ama bu 1-2 gün limango.com.tr de CG satışı var tek alırsa 14.90 set alırsan tanesi 12.80 gibi geliyor..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...