19 Eylül 2012

Eylül Lila Kutu'su geldi..

Kutu aslında pazartesi günü elime geçti ama dün fırsat bulup yazamadım tabi bugüne kaldı. Bu ayki kutu fena değil öncelikle değişik ve denenebilecek ürünler gelmiş.

Sonbahar temalı güzel bir resimden sonra 2 seans bedava Hipoxi seansı kuponu görülüyor. İstanbul dışında Ankara, Bursa, İzmir ve Antalya'da şubeleri bulunan bu sistemi inceleyip randevu almayı düşünüyorum. 
Live Clean markasının geçen ay da şampuanı gelmişti ve süper bir şeydi. Siteye baktım ne yazıkki ürün bulunmuyor ellerinde yoksa tam boyunu alacaktım. Bunun üzerindeki "water" yani su ibaresine takılmış bazı arkadaşlar, hiç takılmayın çünkü bildiğimiz duş şampuanı, çok da güzel temizliyor ve kokuyor. 
Dephyto maske gelmiş iki adet, dün yaptım bir tanesini açıp, sakın yanılıp da banyodan sonra falan yapmaya kalkmayın kendisi simsiyah, kömür gibi, banyodan önce yapın ki sonrasına güzelce temizlensin.  iddiasına göre cildi yeniliyor ve anti-aging yapıyormuş, bakalım birkaç defa daha kullanayım da anlarız.
Isispharma Unitone 4 krem, cilt tonunu dengelemek içinmiş. Henüz denemedim, denemeye ne zaman fırsat bulurum bilemiyorum.
Bioderma'nın resmini eklemeyi unutmuşum. Gözenekleri küçültmek için Sebium krem, bunun benzeri kremler kullanıyorum zaten. Bunu seyahate saklıyacağım.

Dephyto maskenin nasıl bir şey olduğunu da görün istedim, işte böyle birşey.. Kömürcü çırağı gibi oluyor sürünce.. :-))


Devam edelim, önce Aviva dudak kremi, hemen denedim gayet güzel, yumuşak his veren, yapışmayan bir krem. Kokusu da güzel. Bu dudak kremleri olmadan asla dışarı bile adım atamayacağım için bana iyi geldi, stoklarıma koydum hemen.
İşte kutunun en son ama en tartışmalı ürünü bence. Ürün Gabrini top allık ve tabiki tam boy makyaj malzemesi niyeti ile yollanmış, aslında memnun kalmamız lazım. Ama rengini bileğimde görüyorsunuz, resmen kiremit kırmızısı, ben bunu sürüp de çıkarsam Heidi gibi olurum. Bu ürünün Gabrini stoklarında fazla kaldığı için yolladığı çok bariz şekilde belli. Kimsenin cildine de gidecek, kolay bir renk değil, o nedenle ziyan olmasın diye azar azar alıp, ezerek başka bir allıkla karıştırıp kullanmayı düşündüm. Bakalım eğer yaparsam size de yazarım.
Değişik ürünler olması açısından güzel bir kutuydu, ama biraz daha özen lütfen diyoruz.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. Allık berbat , tam da Gabriniye yakışır bi seçim olmuş zaten :)))

    YanıtlaSil
  2. @nasli.. evet çok kötü bir renk seçimi olmuş hakikaten..bakalım yapacağız DIY..:-))

    YanıtlaSil
  3. allığı başka top allıkların içine birer ikişer koyabilirsiniz aslında gerçekten kötüymüş rengi.

    YanıtlaSil
  4. DIY mantıklı hakkaten ne biçim bir renk o öyle yaa beyaz tene de bronza da hayatta gitmez :)

    YanıtlaSil
  5. @ojelerimiseviyorum.. evet vardı bir top allığım bulup yapmalı öyle birşey..
    @duyguuygun.. evet denedim ben feci duruyor..

    YanıtlaSil
  6. genel olarak ürünleri bende beeğndm ama bazı arkdşlaradudak balmı erimiş,ve top allıkda renk tonu kendilerine uygun olmayan bi ton olarak gitmiş..
    Ben şanslı addediyorum kendimi :)
    seninkilerde anladığım kadarıyla tamamıyla memnun kalıcağın bi kutu olmuş..
    umaırm diğer gelicek kutuda böyle memnun eder..
    iyi hafta sonları diliyorum..

    YanıtlaSil
  7. @zeynep.. Evet balmin durumunu ben de gordum benimki duzgundu tek falso alligin rengi onu da cozucem iste bi sekilde..

    YanıtlaSil
  8. Live Clean urunlerini Watsonslarda bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  9. @Mary.. aa sahimi o kadar da bakarım hiç dikkatimi çekmemiş demekki teşekkür ederim.. o arganlı şampuan hakikaten güzel çünkü..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...