25 Haziran 2012

İlk Gabrini Farım..

Hafta sonu yine kendimi tutamayıp bir alışveriş moduna girdim. Evin yakınında bulunan ve ıvır zıvır satan bir yerden bu Gabrini farları bulunca hadi dedim bir deneyeyim. Renkler tam istediğim gibi, zaten kahverenginin her tonuna bayılıyorum, baz olarak da hafif açık bir fıstık yeşili de fena durmuyor.





Gördüğünüz gibi farı alırken biraz tozlanma yaptı. Fırçayla alınıp rahatça sürülebiliyor ama kahverengi düşündüğüm kadar koyu renk çıkmadı, parmağımla alıp da sürmek de istemedim çünkü farın üstü katılaşmaya başlıyor parmakla alınca. Bu far da görünüş itibariyle fazla dayanacağa benzemiyor pek zaten, tahminim birkaç sürüş sonra üzerinde sertleşmeler başlar.


Bu makyajı baz kullanmadan yaptım, dediğim gibi renk çok koyu durmuyor.  Fazla özenmedim yaparken ama çok da hoşuma gitmedi zaten.

Çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim, zaten renkleri arasında da bana bundan başka fazla hitap eden bir renk de bulamadım. Sanırım bunu da diğer fazla sevmediğim farlarımla birlikte karıştırarak baz renk olarak uygulayacağım. 
Sevgiler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...