14 Haziran 2012

Elizabeth arden Eight Hour Cream..

Elizabeth Arden'in meşhur Eight Hour Cream'ini duymayan varmı?Bu güzellikleri eski Çilek günlerimizde almıştım, iyiki de almışım çünkü buradaki fiyatla benim aldığım fiyat arasında dünya kadar fark vardı.
Biliyorsunuz bu Eight Hour Cream neredeyse her işe yarıyor, bebeklerin pişiklerinden, yanıklara, cilr kuruluğundan, minik çizgilere kadar herşeye iyi geldiği söyleniyor. Ben bu kremi 2 haftada bir maske olarak uyguluyorum. Kremin hem dokusu hem de kokusu çok ağır, zaten her güne sürülebilecek bir krem değil. Krem ayrıca güneşten sonra yanan, kuruyan ve gerilen cilde de iyi geliyor, bunu geçen yaz denemiştim. Ayrıca kremi maske olarak kullandığım gecelerin ertesine de cildimde bir rahatlama, bir aydınlık oluyor. Elizabeth Arden yanlış bilmiyorsam Eight Hour Cream'in her gecelik olanını da çıkarmıştı. En kısa zamanlarda denenecekler listesine ekliyorum onu da.



Görüldüğü gibi krem yoğun ve koyu renkli, öyleki sürmesi bile zor. Sürdükten sonra da hemen yatmamak lazım çünkü emilimi çok uzun sürüyor. Ben genelde yatmadan 1-2 saat önce sürüyorum ki iyice emilsin de yastık yorgan bulaşmasın.

Eight Hour Cream'in bir de şahane bir el kremi var. İşte gece yatarken kullanılması gereken el kremi budur.  Gerçekten güzel ve eli nemlendiren bir anti-aging ürünü. Herkesin kullanması gereken bir krem, biraz ağır yoğunlukta olmasına rağmen, geceleri gerçekten eli koruyan ve çok güzel bakım yapan bir krem. Bu krem de yoğun yapısı nedeniyle gündüz kullanmak için uygun değil.



El kremlerini tanıtmaya devam edeceğim.
Sevgiler..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...