9 Ağustos 2023

Celenes by Sweden’ın Yepyeni Tonik Ailesi ile Tanışma Zamanı..

 İsveç’in temiz içerikli cilt bakım markası Celenes by Sweden, her cilt tipine uygun Thermal, Sea Buckthorn ve Cloudberry tonikleri cildinizi arındırırken eşsiz ferahlığını yaz aylarında cildinizde hissettiriyor.

 




Gün boyu hava kirliliğinden makyaja pek çok dış etkene maruz kalan cildinizi, taze ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmak artık çok kolay. İsveç’in saf termal kaynakları ve endemik bitkilerini özünde birleştiren, temiz içerikli cilt bakım markası Celenes by Sweden’in tonik ailesi cildin ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı oluyor.

 

Celenes by Sweden tonik ailesinde yer alan Thermal, Sea Buckthorn ve Cloudberry tonikleri, paraben ve alkol içermeyen içeriği ile cildi yağ ve kirden arındırarak, cilt bakım rutininizi keyifli bir serüvene dönüştürüyor.   

 

Termal sulardan gelen güzellik 

Her cilt tipine uygun Thermal Tonik, cildi kir ve fazla yağdan arındırıyor, iyileştiriyor ve taze bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki Pinus Sylvestris, cildin pH dengesini korurken, Provitamin B5+ ise cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlıyor. Doğa dostu içerikleriyle muhteşem bir cilt bakım deneyimi sunan Thermal Tonik, gözenek görünümünü azaltırken, cildinizin sebum dengesini korumaya destek oluyor. İsveç termal suyunun doğal içeriği ile cilt yapısını desteklemek için gerekli mineralleri sağlayan Thermal Tonik ile cildinizi ferahlatmanın tam zamanı!




 

Sea Buckthorn Tonik ile cildinizin enerjisini koruyun! 

C vitamini ve yoğun Omega 7 içeriği ile ciltte antioksidan etki sağlayan Sea Buckthorn Tonik, cilt problemlerinin başlıca sebeplerinden biri olan sebum fazlalığını cildi kurutmadan düzenlemeye yardımcı oluyor. Formülünde bulunan Salisik Asit ile cildinizin pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlayan Sea Buckthorn Tonik, içeriğindeki Niasinamid ile hem leke oluşumunu önlüyor hem de cildinizdeki koyu lekelerin açılmasına destek oluyor. Cildin kolajen üretmesine ve elastikiyetini artırmasını sağlayan Sea Buckthorn Tonik, cildinizi arındırırken, cildinize aydınlık bir görünüm vaadediyor.




 

Cloudberry mucizesi 

Detoks etkisi yaratan antioksidanlarla dolu içeriği ile Cloudberry Tonik, cildinizin fazla kir ve yağdan arındırılmasını sağlıyor. Kuru ve hassas ciltler için özel formüle edilmiş olan tonik, Hyalüronik Asit desteğiyle cildinizi nemlendirerek, cilt kusurlarının görünümünün azaltılmasına yardımcı oluyor. Cloudberry Tonik, cildinizin nem ve pH dengesini koruyarak, gözenek görünümünü de düzenliyor. Cloudberry Tonik ile cilt bakım ritüelleri artık çok pratik.


*tanıtım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...