8 Mart 2022

Şubat Alışverişleri..

Bitenlerden sonra Şubat ayı alıverişlerine geldi sıra.  Malum artık indirimsiz hiç bir şey almıyoruz. Ay boyunca bol bol indirim olunca ben de yine ufak tefek alışverişler yaptım. Artık hiç bir şeyi sonraya bırakmıyorum fiyatı hemen artıyor. Hemen bakalım bu ay neler alınmış. 


Bu ay sevgililer günü indirimi de olunca ve baya da uzun sürünce baya bir şey aldım. 
Yalnız bu indirimlerde şöyle bir şey keşfettim. Şimdi anneler gününde ve kadınlar gününde yine olacak bu ona göre dikkat edin diye yazıyorum. Şimdi indirimler artık uzun zaman önceden başlıyor mesela 14 şubat diye indirimi neredeyse 15 gün önceden başlattılar . Ama gerçekten 14 Şubat tarihinde ürünler bir tık daha indi, ona göre biraz daha indirimli olsun derseniz beklemenizi öneriyorum. 


İlk aldığım bu ay indirimde olan Loccitane'ın ölmez otu içeren nem spreyi oldu. Bu seri mükemmel zaten ama inanılmaz arttı fiyatları. İndirimde yakalarsam bunun gibi alırım. 


Bunları bitenlerde de yazmıştım, DerminiX markasına aiti iki maske, ikisini de sevmedim. 


Bunu Miniso'dan aldım. Fırça yıkamak için bu, elimde yıkayacağıma böyle daha kolay olur dedim. Fiyatı uygundu ve memnun da kaldım. 


BİM'e gelen Mara Kozmetik'e ait 3 adet nude oje seti aldım. Ojelerin normal fiyatları oldukça yüksek. BİM'de 20 TL. idi. Artan oje fiyatları düşünülürse fena değil. Yapıları da iyi sayılır bence. Tabi çok dayanıklı değiller. üzerine top coat ile daha iyi oluyor. 


Yine Mara Kozmetik'den merak ettiğim Nail med terapi balmını aldım. Bunun fiyatı çok indirime girmiyor ama bu ara girdiği için ben de denemeye aldım. Normal fiyatı ile almaya değmeyeceğini düşünüyorum ama. 


Justin Beauty'den indirime giren ve denemek istediğim 3 adet tonik aldım. Tam boy olan nemledirici yatıştırıcı etkili köpük yapıda cicaluronic tonik. İçeriğinde hyaluronik asit var, daha çok kuru ciltlere tavsiye edilmiş ama ben de gayet memnun kaldım. Üzerine hemen bir nem spreyi ve hyaluronik asit serum çok iyi oluyor. 
Diğer tonikler yine Mizon'un kolajenli lifting serumu ve Cosrx'in yine nemlendirici ve yatıştırıcı etkili cica toniği oldu. İki Mizon toniği de çok beğendim diğerini henüz denemedim. 



Çok karışık alışveriş yapmışım gerçekten.  Essence'den bir nem spreyi aldım, kokusu hariç fena değil. 
Bir de Waysons'dan at kılı yüz fırçası alındı. 


Bu ayın en pahalı alışverişi Sephora'dan oldu yine. Tabi %20 indirimli oldu black kartım olduğu için. 
Dr. Jart'ın Cicapair yüz kremi ve ceramidine göz kremini aldım. İkisi de çok iyi detaylı olarak yazacağım sonra. Bir de Sephora'nın kendi vanilyalı dudak maskesini aldım. Bu da fena değil, indirimde yine alınabilir. 


Çok sevdiğim Loreal revitalift serumun ikinci şişesini aldım indirimde görünce ama yukarıda yazdığım gibi biraz daha bekleyebilirmişim. 
The Purest Solutions peeling serumu da Watsons serum günlerinden aldım. Bakalım çok övülüyor etkisi nasıl olacak. 
Arkadaki makyaj temizleme suyu da yine Watsons'dan ve 10 TL. 


Bu da yine bir son dakika alışverişi, Urban Care saç kremi çok başarılı bence. Saçı hem koruyor hem de hacim veriyor.  Soldaki ilk defa gördüğüm bir hyaluronik asit serum, Rival de Loop markasına ait ve içeriğince %1.5 oranında hyaluronik asit var demiş üzerinde. Bu Loreal ile aynı ve fiyatı Loreal'in 3'te 1'i . Ben iyidir diye düşünüyorum. 
Sağdaki de Essence2in yeni koleksiyonundan bir nem spreyi, bu da fena değil. 
Rossmann'dan indirimden bir tırnak bakım kremi aldım. Çok minik ama fiyatı 10 TL. idi. Bu da son üründü sanıyorum. 
Yine pudra aşkıma yenilip, Rival de Loop ve Maybelline markalarına ait iki sabitleme pudrası aldım. İkisi de incecik yapıları çok iyi, varlıkları hissedilmiyor bile. RdL fiyatına göre çok başarılı ürünler yapıyor gerçekten. 


Maybelline pudrayı da çok beğendim. Bu da incecik yapılı ama sanırım üretimi bitiyor son ürünler olabilir. 


Evet Maybelline lifter gloss sevgim sorgulanmasın lütfen. Yeni renkler gelmiş ben de 3 tane daha aldım. Bayılıyorum bunlara, şimdiye kadar 2 tanesi bitti bile. Mat rujlardan sıkılanlara dudaklarım kuruyor diyenlere kesin tavsiye. 


Ayın yıldızı ise çok popüler olan bu yağsız fritöz oldu. Markası Schafer, fitfry olarak geçiyor. Gerçekten çok çok az yağla çok başarılı iş çıkartıyor, hem de kısa sürede. Ben çok memnun kaldım. Bunun da fiyatı sürekli artıyor her şeyde olduğu gibi almak isteyenlerin indirimleri takip etmesini öneriyorum.

Bu ay da böyle geçmiş, çok görünmekle birlikte hepsi indirimli olduğu için çok iyi alışverişler yaptığımı düşünüyorum. Bu fiyatlar böyle kalmıyor çünkü. Siz neler aldınız bu ay bakalım?
Sevgiler..

 

10 yorum:

  1. Epey bir şey almışsın. Sağlıkla kullan hepsini. Fritöz ben de Tefal marka var. Yıllar önce almıştım, özellikle köftede seviyorum. Tek kusuru az oluyor işte. Benimkilere yetmiyor tek haznede olan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adadenizi o aynısı değil ben de de vardı kullanamadım sattım bu daha pratik ama haklısın az oluyor genelde..

      Sil
  2. İndirimlerin başlama günleri hakkındaki tüyo için teşekkürler. Önümüzdeki günlerde en yakın Anneler Günü var galiba. Nem konusunda sıkıntı yaşamaya başladım. Ürünler iyi denk geldi.
    Fritöz de ilgimi çekti fiyatlarına baktım, aklımın bir köşesinde dursun bu ürün. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi evet anneler gününde indirim olacaktır mutlaka önceden oranları ve fiyatları takip etmek lazım...

      Sil
  3. İndirim kovalar olduk, normal fiyatlara yaklaşılmıyor bile. Ben, The Purest Solutions Peeling Serumu merak ediyorum. Cilt ihtiyacıma uygun gibi görünüyor. Bi ona bakacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet hele 10-15 tl ye aldığımız bazı şeylerin fiyatını gördükçe isyan ediyorum valla artık :-((

      Sil
  4. Ölmez otlu spreyi merak ettim. Ojeler ve lipgloslar çok şeker ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya o seri Loccitane'ın en iyi serisi diyebilirim..

      Sil
  5. Oje ve rujların renkleri kalp. Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. fritöz kullanmıyom hiç, kullandım ama alışamadım, loccitan ah ah yaa nefis valla her şeyini almak ne güzel olur. baştaki öğüt için de saol :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...