9 Aralık 2021

Kasım Ayı Alışverişleri..

Evet aylık bitenlerden sonra alışveriş yazısı da geldi. Bu ay şahane Kasım indirimi o indirimi bu indirimi derken biraz coşmuş olabilirim ama senenin son iki ayı hep böyle olur bana. Aralık ayı da kutlu doğum ayı olduğu için kendime biraz hediye alacağım tabi ki. Bakalım bu ay neler alınmış. 


Sephora indiriminden şöyle iki set aldım. Milk markasının bazı ürünlerini kullanmıştım. Bunu da içindeki bronzer için aldım aslında bir de tabi bazını daha önce kullanmıştım ve  sevmiştim. Kush maskarayı hemen denedim çok sıradan onu tek başına falan almayın sakın bence.


Laneige markasının dudak maskesini ve balmını merak ediyordum. Maske güzel çok başarılı hatta ama benim için bir Lanolips olmadı açıkçası. 
Lip balm da güzel ama  muadilleri var tabi. 


Bronzerın rengine bayıldım. Sıcak bir ton ve ciltte harika duruyor. Bunun büyüğü varsa TR'de kesin alırım. Kush maskara yerine açıkçası Avon veya Flormar alırım daha iyi. 


Watsons'dan muhtelif indirimlerden topladıklarım. 
Palet Revolution sunset sanırım. Bunun pigmentine bakmadım ama iyi olacağa benziyor bakalım. 
Essence'in kaş sabitleme jelini aldım bundan çok memnunum. Ama açık rengi kalmamıştı bulursam onu da alacağım. 
Watsons'ın yeni markası Lovely'nin ilk koleksiyonu indirim sepetine düşmüştü. Bu bronzerı ve likit farı aldım. Bronzer şahane likit far çok kötü. Tanesi 6.99 TL. idi neyse ki. Bu marka indirimsiz alınmaz çünkü neyle karşılaşırız bilinmiyor. 


Bu tarçınlı lip scrup da Lovely ve o da 6.99 TL. neyse ki fena değil. Dudakta yumuşak ve nemli bir his bırakıyor. 
Watsons'ın Kore markalarından Frudia lip balm, bunlar yukarıda bahsettiğim Laneige'ye muadil gösterilmiş. Daha detaylı yazarım ama alakası bile yok. Evet fena değil ama benzer hiç değil. Frudia ilk sürülünce dudakta vazelin gibi yağlı ağır bir his bırakıyor. Sonra geçiyor o his ama yine de sevmedim. Ama nem veriyor mu dudağa evet. 
Bu iki dudak maskesini de denedikten sonra Lanolips'den başka bir şey almam artık diyorum. 


Watsons'dan bir aseton ve peeling sabun aldım. Bunlar alışveriş kotasını tamamlamak için alındı ama fena da değiller. 
Zara'dan iki parfüm aldım çanta boyu, biri Gardenia YSL Black opium muadili gösteriliyor ve evet baya benziyor. Diğeri de Rose Gourmand ise sanırım özel üretim bir parfüm Zara'ya özel üretiliyor. Kokusu fena değil. Her  ikisi de Zara'nın bütün parfümleri gibi az orta kalıcılıkta, sık sık tazelemek istiyorlar.


Toplu foto almışım devam edelim daha var çünkü. 


Bu maskeleri File'den aldım. tabi ki indirimdeydiler. Normalde 13-14 TL. sanırım 10 falandı yanılmıyorsam. 


Aşık olduğum Maybelline Lifter Gloss'un iki rengini daha aldım. 003 numara Moon ve 004 Silk renkleri. Bu seriyi bitmeden alın özellikle 003 numara Fenty'nin meşhur universal glossuna muadil gösteriliyor ve gerçekten şahane bir gloss. Bütün seri oldukça güzel zaten, asla yapış yapış değil ve bir gloss için oldukça pigmentli ve kalıcılar.


Ayın yıldızı yine indirimde yakaladığım Physcians Formula'nın  All Star yüz  paleti oldu. Ben 109 TL.'ye aldım. markanın bronzer, allık, aydınlatıcı vs. gibi ürünleri tek tek indirimli olarak 70-80 TL. arasında bulunuyor. Böyle düşünürsek palet gerçek bir hazine oldu benim için. Ama henüz kullanmaya kıyamadım tabi ki. 


Black Friday indiriminde sabahtan bir Zara'ya gittik iyi ki daha geç gitmemişiz hem kalabalık oldu bir anda hem de feci bir kasa kuyruğu. Biz saat 12 olmadan işimizi bitirmiştik bile. Bu çanta aklımda yoktu tesadüf gördüm ve rengi çok beğendiğim için aldım. İyi de yapmışım çünkü çok kullanışlı çıktı. 


Bu oduncu gömlek-ceket de aklımda yoktu ama tesadüf gördüm %30 indirimli olarak gayet uyguna geldi bana. Tek sorun havanın henüz bunu giyebileceğim kadar soğumaması oldu.

Evet kasım ayını da böyle geçirdim. Aldıklarımın hepsi indirimli olduğu için ve yeni fiyatları da görünce aldığıma çok memnunum. Siz bu ay neler aldınız bakalım?
Sevgiler..

 

9 yorum:

  1. Çanta ve gömlek harika görünüyor:) güzel bir aralık ayı sizinle olsun ...

    YanıtlaSil
  2. ilk fotodaki iki set aklımda olsun. oy oduncu ne güzelmiş yaa :) neil gaiman ı nerden aldııın, ingilizce galibaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone set olarak almak mantıklı :-) evet İngilizce Remzi Kitapevi'nden aldım yine en çok çeşit orada..

      Sil
  3. Kutlu doğum ayında neler olacak bakalım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden tam gaz gidiyorum şu an :-)))

      Sil
  4. Yenileri güle güle kullan canım, yeni yaşın da kutlu, mutlu olsun canım. Nice güzel sağlıklı yaşlar dilerim. En çok Frudia balmı merak ediyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @perriscope çok teşekkürler :-)) frudia evet fena değil ama paraya kıyıp lanolips alacağım bir dahaki sefere dudağıma en iyi gelen o a bir de oriflame'in minik balmları var onlar da şahane...

      Sil
  5. Güle güle kullan hepsini. Çanta çok güzel gerçekten de ☺️

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...