8 Ekim 2021

Avon Anew Serum ve Krem incelemesi..

Avon son zamanlarda makyaj ürünlerinde olduğu gibi cilt bakımı ürünlerinde de yenilikler yaparak çıtayı baya yükseğe taşıdı. Avon Anew serisine özel cilt sorunlarına yönelik yeni ürünler eklendi. Bunların bazılarını da denememiz için gönderdi, şimdi o ürünlerden bahsedeceğim. 



Öncelikle çok güzel, içerikleri oldukça sağlam ve çeşitli cilt sorunlarına yönelik serumlar var. 
Bunlardan Vitamin C canlandırıcı serumu daha önce de denemiş ve memnun kalmıştım. Şimdi serumun ambalajı değişmiş baya baya bir high end ürün gibi olmuş. Aynı şekilde diğer ürünler de aynı şekilde oldukça şık ambalajlarda piyasaya sürülmüşler. 



Serumları tamamlayan kremler de oldukça iyi olmuş. Benim denediğim Pro Vita D teknolojisi içeren yani D vitamini içeren, nemi hapseden su bazlı krem oldu. 



C vitaminli aydınlık veren serum donuk, cansız ve mat ciltler için özel olarak düşünülmüş. Cilde canlı bir hava vermek ve cilt tonu eşitsizliklerini gidermek için kullanılıyor. C vitamini içerdiği için gece kullanılması ve kullanım süresince ve devamında tabi güçlü bir güneş koruma kremi sürmeniz önemli. 
Cilde hemen etki eden ve ilk 1-2 hafta sonunda cildi daha aydınlık gösteren bir serum. Ben çok memnunum bu serumdan.



Bir de çeşitli markalardan alternatiflerini de kullandığım yaşlanma karşıtı dolgunluk veren hyaluronic asit serumu var.  İçinde %1.5 saf hyaluronic asit var ve bu iyi bir oran. Kesinlikle anlık değil anında değil ama düzenli kullanımda cilde daha dolgun daha gergin bir görüntü geldiği gözle  görülebiliyor. 
Bu durum da Avon'u denediğim pek çok markaya tercih etmeme sebep oluyor. 



D vitamini içeren Pro Vita D teknolojisi ile üretilmiş nemlendirici kreme gelirsek, çok hafif bir yapısı var. Ona rağmen çok kuru ciltler dışında genel olarak nemlendirme özelliği olgun ciltler dahil iyi gelecek bir krem olmuş bence. Olgun ciltler daha önce bahsettiğim Anew ampüller ve ultimate gündüz ve gece yenileyici bakım kremleri ile tamamlayıcı olarak kullanabilir bu kremi. 
Ayrıca bu iki serum üzerine de gayet iyi oluyor, hyaluronic asit serumun nem tutma özelliği ile birleşerek cildi gün boyu nemli tutarak vaadini yerine getiriyor. 


Hyaluronic asit serum içeriği..


Üstteki C vitamini serumun alttaki ise hyaluronic asit serumun yapısı. İkisi de cildimde ters bir etki yaratmadı. Ben hem serumlardan hem de kremden çok memnun kaldım.

Avon Anew serisinin serumlardan bundan sonra ilk deneyeceğim de glikolik asit içeren yağ jeli olacak. Yeni favori içeriğim glikolik asit biliyorsunuz, bu serumu da ilk fırsatta deneyeceğim. Siz yeni Avon serumlardan hangisini denemek istersiniz?
Sevgiler..

 

12 yorum:

  1. Serum krem ve nemlendirici iyi bir takım olmuş. Mavi olan asitli serum dikkatimi çekti. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. ben mavi olanı denemeyi düşünüyorum,
    malum kuru cilt olunca

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk nemi iyi tutuyor o serum ..

      Sil
  3. Ben de bir kaç serumunu almıştım. Yenilikçi olmaları hoşuma gidiyor fakat yanlış pr çalışmalarından dolayı elim gitmiyor hiç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @blogluyorum hiç avondan alışveriş yapmamış kullanmamış ve kullanmayacaklara pr çalışması yapmaları gibi değil mi :-)))))

      Sil
  4. hımmm bayağı olumlu düşüncelerin, pekii :)

    YanıtlaSil
  5. Serumların paylaşımlarını çok gördüm, samimi görüşlerine önem verdiğim için senin yazdıklarını dikkate alıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden teşekkür ederim :-)) anew'un bu yeni serumları gerçekten iyi olmuş bence ..

      Sil
  6. Avon Anew serisi bayağı gelisti sanırım ☺️

    YanıtlaSil
  7. @derya evet bu serinin göz kremlerini sevemedim ben bir tek gerisi gayet iyi olmuş..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...