27 Aralık 2017

Flormar City of Stars Koleksiyonu İncelemesi..

Bu sene koleksiyon çıkartmalara doyamayan Flormar'ın yılbaşı ruhuna yakışır son serisi City of Stars'ı inceleyeceğiz bugün. Daha önceki koleksiyonlar gibi ürünleri tek tek değil aynı yazıda inceleyeceğim çünkü geçtiğimiz hafta belimi sakatlayınca bütün işlerim, resimlerim ve yazılarım sarktı. Bu koleksiyonu da yılbaşı öncesi mutlaka yazmak istiyorum çünkü serideki parçaların hepsi de  tek tek veya birlikte harika yılbaşı hediyesi olacaklardır. 
Flormar City of Stars 
Hemen bakalım, bu sefer Flormar gerçekten iyi iş çıkartmış diye düşünüyorum, özellikle kontur kiti benim en beğendiğim ürün oldu seriden. İlk gördüğümde en fazla aydınlatıcı paleti beğenirim sanmıştım tabi doğal olarak. 


Flormar City of Stars 

O zaman hemen aydınlatıcıdan başlayalım. Palet Flormar prostrobing palet olarak geçiyor. Aydınlatıcı camiasını yakından takip edenler paletin Nyx strobing genius palet ile olan benzerliğini hemen fark etmişlerdir. Aynı renkler, boyutları farklı olarak sıralanmış. En çok kullanılabilecek, biri koyuca tenliler, diğeri açık tenliler için iki aydınlatıcı daha büyük panda ve  alt sırada yer alıyor. 

Flormar City of Stars 

En üstteki renkten başlayacak olursak, o sarı renk kullanılmaz sanılıyor ama buğday bir tende o kadar güzel duruyor ki bayıldım.  Onun altında daha metalik ışıltılı pembe şampanya rengi yer alıyor. Sarı ve lila rengi daha toz toz olurken bu renk tamamen kremsi ve çok kalıcı. Lila rengi ise çok pigmentli değil ama metalik yapısından ötürü parlak duruyor. 

Flormar City of Stars 

En üstteki renk bütün paletteki en favori rengim diyebilirim. Metalik parlaklığa sahip şahane bir pembe tonu var. Beyaz tenliler için koyu kaçar ama buğday tenliler için harika bir ton. Bunu tek başına yapıp piyasaya sürse Flormar hayır demem yani.
Onun altında paletin en pigmentli rengi, esmerler için en uygun bir bronz tonu bulunuyor. Paletteki en yoğun, en kalıcı renkler bu 3 tanesi oluyor. En alttaki renk çok metalik değil ama yine de beyaz tenliler için oldukça göze çarpan bir parlaklığı var. Bu 3 renk far olarak da kullanmaya oldukça uygun bence. Benim oldukça elimin gittiği bir palet oldu bu son aylarda. 



Flormar City of Stars 

Benim için koleksiyonun asıl starı işte bu kontur paleti oldu. Soğuk tonlu bir kontur rengi, sıcak tonlu bir bronzer ve bir de sabtileme pudrası bulunuyor. Bendeki rengi 01 numara light medium, tonları bana tam oldu ama sanırım paletin en açık rengi bu ve çok açık tenlilere yine de biraz koyu gelecektir.

Flormar City of Stars 

En üstteki kontur rengi, soğuk tonlu bir boz kahve tonu, yüz hatlarını belirginleştirmek ve keskinleştirmek için kullanılıyor. Alttaki bronzer, aynı tonun daha sıcak ve daha doğalı. Bu da yüzünüzü ısıtmak ve daha doğal bir ton vermek için kullanabilirsiniz. İsterseniz bu iki rengi beraber isterseniz ayrı ayrı kullanabilirsiniz. Mesela kontur rengini elmacık kemiklerinin ve alt dudağın alt kısmına sürerek yüz hatlarınızı daha keskin ve uzun gösterirken, bronzerı "temple of your forehead" yani alın üstü, iki yanı gibi bölgelere sürerek cildinizin daha sıcak tonlu görünmesini sağlayabilirsiniz. 
En alttaki pudra ise aydınlatıcı olmak için çok mat ama sabitleme pudrası için de çok parlak bir renk. göz altı için değil ama bütün yüze tek bir dokunuşla biraz aydınlık vermek için kullanılabilir. Kontur ve bronzer renklerinin pigmentasyonları ve kalıcılıkları oldukça yüksek ve iyiyken pudranınki ortanın altında kalmış nedense. Yine de bu palet benim koleksiyon favorimdir dediğim gibi.

Flormar City of Stars 

Koleksiyonun bir başka yıldızı, ucu yıldız şeklindeki "star lipstick" olmuş bence. O kadar yumuşak ve pigmentli bir ruj ki çok beğendim. 

Flormar City of Stars 

Ucunun yıldız şekilde olması da benim gibi şekle de önem veren herkesi tam kalbinden vurdu ve ruju uzun bir süre kimse kullanamadı. Ben ne yaptım dersiniz, Black Friday'de gittim aynı rujdan bir tane daha aldım ki sırf birini bozulmadan saklayabileyim diye. 

Flormar City of Stars 

Deneyince rujların yumuşacık ve bol pigmentli olduğunu görüyorsunuz. Mat değil, tabi o yüzden çok kalıcı değil. bendeki renk 02 numara bordeaux rengi. Rengin canlılığı, koyuluğu ve pigmentasyonu en iyi uygulamayı bir dudak kalemi ile beraber yapmayı gerektiriyor.


Flormar City of Stars 

Flormar Star ruj 02 boerdeaux.

Flormar City of Stars 

Bu da bizi koleksiyonun benim için kontur paletinden sonraki favorisine, yani dudak kalemlerine getiriyor. Ben göz kalemi olarak kullanmayı düşünerek tam kahve tonu olan 06 numaralı fierce diva rengini kendim almıştım. Daha sonra Flormar bana rujla uyumlu olan 02 numara bordeaux rengini de yollamış. 

Flormar City of Stars 

Uçları yumuşacık, yağ gibi kayıyor. Ben göz kalemi olarak kullandığım için fierce diva rengi çabuk bitecek gibi ama diğerinde henüz azalma yok. Her iki kalem de çok pigmentli ve çok kalıcı. Göz kalemi olarak da kullandığım için bu konuda eminim yani.

Flormar City of Stars 

Üstteki fierce diva, alttaki bordeaux.


Flormar City of Stars 

Yine firma gönderisinden önce aldığım başka bir ürün de kalem farlar olmuştu. Bunların da çok güzel renkleri var ve denediğimde oldukça kalıcı olduklarını gördüğüm için cahsmere dress rengini hemen aldım.

Flormar City of Stars 

Daha sonra firma bana cobalt lights isimli mavi tonlu farı da yolladı. Bu renk pek benim rengim değil ama dediğim gibi pigmentasyon ve kalıcılık süper. 


Flormar City of Stars 

Uçları yumuşacık ayrıca bitişleri ve görünüşleri de metalik. Oldukça çabuk sabitlenip öylece de kalıyorlar. Özellikle göz altı çizgisinde çok iyi iş çıkartıyorlar.

Flormar City of Stars 

Üstte cobalt lights altta cahsmere dress görülüyor. Özellikle cahsmere dressin ne kadar metalik olduğu görülüyor. Tek başına çok severek kullandığım bir renk oldu.


Koleksiyonda 3 adet de parfüm bulunuyor. Bendeki Glitter Party isimli koku oldukça çiçeksi ve kalıcılığı da orta derecede. Flormar City of Stars koleksiyonu yılbaşı hediyesi olarak da çok rahat değerlendirip, çok memnun kalacağınız, herkesin kendine göre bir ürün bulacağı bir koleksiyon olmuş, ayrıca şu anda bütün ürünlerde de %40 yılbaşı indirimi var. Siz ne dersiniz, beğendiniz mi koleksiyonu?
Sevgiler..





22 yorum:

  1. bana göre bu koleksiyonun efsaneleri dudak ürünleri :)!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet onlar da çok güzel...:-))

      Sil
  2. öncelikle çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşin inşallah :) flormarın serilerine bayılıyorum gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @eminekanak çok teşekkürler :-)) ben de çok seviyorum çoğu oldukça başarılı..

      Sil
  3. Hepsi de birbirinden güzel ürünler, gerçekten Flormarın hızına yetişilmiyor ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet umarım böyle devam ederler :-))

      Sil
  4. Baktıkca resmen canım çekti. Aydınlatıcı paletine özellikle bakmak lazım gibi duruyor ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider evet o palet dikkate değer kesinlikle :-))

      Sil
  5. Bir önceki indirimde en çoğunluk alışverişimi Flormar ürünlerinden yana yapmıştım.Aydınlarıcı palet benimde bu seriden seçtiğim ürün oldu.Henüz kullanmaya başlamadım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beğendimpaylaştım :-)) black friday'de ben de sadece flormardan aldım bir şeyler bu paleti de çekiliş için almıştım...

      Sil
  6. Harika ürünler, dış görünüşleri bile çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım evet bizi ilk çeken şey o oluyor zaten :-))

      Sil
  7. Ben de mavinin tonunu sevdim.Kalem niyetine de kullanılır bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet alt kirpik dibinde güzel durur :-))

      Sil
  8. Geçmis olsun canim. Hepsinin de renk tonlari harika.

    YanıtlaSil
  9. Ben aşırı sevemedim bu seriyi. Artık beklentilerim çok yüksek :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegül .-))) doğru hepimizin beklentisi oldukça yükseldi değil mi...

      Sil
  10. O yıldızlı ruj ne güzel öyle.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...