15 Kasım 2016

Yves Rocher Düzgünleştirici Tonik..

Ben demek tonik demek, makyajımı çıkartırken olsun, cildimi temizlerken, makyajsız geçirdiğim bir gün sonunda cildimi tazelemek ve nemlendirmek için olsun toniksiz yapamam. Bu nedenle aynı anda birden fazla tonik kullanıyorum. Birini sabah, birini akşam makyaj temizledikten sonra birini yatarken gibi nemlendirmek, matlaştırmak ve tazelemek için çeşit çeşit toniklerim mevcut. Bunlardan biri de Yves Rocher düzgünleştirici tonik, aslında bu benim ikinci şişem. Bu tonik aynı zamanda toksinlerden arındırıcı olarak da geçiyor.

Yves Rocher Düzgünleştirici Tonik
Şu anda Yves Rocher'in sitesinde bu serinin sadece misel suyunu görüyorum, mağazada da sordum toniğin ambalajı değişecekmiş o nedenle şu anda yokmuş. Umarım doğrudur çünkü tekrardan almak isteyeceğim bir ürün kendisi.  İçerisinde 3 değişik çay özü ile birlikte maalesef paraben türevleri de bulunuyor. 

Yves Rocher Düzgünleştirici Tonik

Bunun dışında papatya ve nane suyu var içerisinde. Cildi arındırırken yorgunluk izlerini de silmeyi vaat ediyor.

Yves Rocher Düzgünleştirici Tonik

Değişik bir tonik, herkes sever mi bilmiyorum. Bir kere su kıvamında değil, tonikten çok losyon zaten, akışkan bir jel kıvamı var. Kokusu da tam bitkisel ve çay karışımı kokuyor. Herkes sevmeyebilir. Beni rahatsız etmiyor hatta seviyorum bile. Sabahları bir pamuk üzerine bundan biraz fazla miktarda döktüğüm ürünü bütün yüzüme ve boynuma önce tampon hareketlerle, daha sonra ise silerek uyguluyorum. Cildim toniği biraz emdikten sonra  peşinden  termal suyumu sıkıyorum. Cildimi kremden önce mat ama canlı ve hakikaten arınmış ve pürüzsüz hale getiriyor.

Bu toniği tekrar bulursam yedeklemeyi düşünüyorum çünkü cildim üzerindeki etkisini gerçekten seviyorum. Bir de anti-aging özellikli bir tonik gördüm siteye bakarken onu da alıp deneyebilirim.
Sevgiler..

38 yorum:

  1. Bende tonikte jel kıvaminda olanlari daha cok severim nedendir bilinmez :) . En yakin zamanda gidip bakicam cok merak ettim severim ben bu tarz bitki cayi kokan seyleri paylasim icin tesekkurler canim 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tekinaytül umarım gelmiştir ve bulursun ben de bakacağım bu hafta sonu :-)) rica ederim..

      Sil
  2. İrem Hanımcım, ben bu toniği çok çok severek kullanmıştım, bulsam tekrar alırım. Uzun süredir ne mağazalarda ne online da göremiyorum, umarım yeniden gelir. Yapısı kıvamlı ancak, ben nem tutma kapasitesini çok sevmiştim, parabenlere rağmen :) Kokusu da bence harika! Mutlulukla kullanın, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog ay evet umarım gelir bir an önce ben de çok seviyorum cildime etkisini ve koku konusunda da anlaştığımıza çok sevindim .-)) teşekkürler sevgiler canım..

      Sil
  3. ben aşırı bitkisel kokuları sevemiyorum malesef bi türlü :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer o zaman sana oldukça yoğun ve kötü gelecektir bunun kokusu..

      Sil
  4. Bu toniği bende kullanıyorum şişeyi ilk açtığımda su gibi ürün beklerken kıvamlı olması beni şaşırtmıştı. organik ürünlerde tek sevmediğim olay süre olayı şişe açıldıktan sonra 6 ayda tüketmek gerekiyor,bazen bitiremeden atmak zorunda kalıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevgibolat ben bitiririm bunu 6 ayda rahatça sürekli ve düzenli kullanıyorum çünkü ama haklısın bazı ürünler de bitmek bilmiyor..

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. @behappymakeup ürün şu anda yok o yüzden bilemiyorum ve yazmadım..

      Sil
  6. İrem hanımcım ben tonik kullanmıyorum ama söylediğiniz ayrıntılar aradığım özellikler ben de ilk fırsatta alıp deneyeceğim. Çok teşekkürler. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @neşelisüsevim rica ederim umarım işinize yarar :-))

      Sil
  7. toniklemeden sonra termal su da mı sıkıyorsunuz benim şimdiye kadar adam akıllı bir toniğim olmadı galiba mochos garden toniklerine de güzeldiyorlar ama bunda da paraben varmış benim cilt tipim karma kendime bir tonik almam lazım şu aralar misel su ve gül suyuyla idare ediyorum İrem Hanım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet tonikledikten sonra cildim biraz toniği emince termal suyumu sıkıyorum moshos gardendan bir tonik kullandım fena değil ama aynı fiyata daha iyileri var bence..gül suyu da tonik yerine geçer bence ama iyi bir marka olsun..

      Sil
  8. Yves rocher ürünlerini bende severek kullanıyorum. Özellikle saç ürünlerinden çok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilaydurukan ben saç ürünleri ile çok anlaşamadım ama cilt bakımını seviyorum duş ürünlerini de öyle ))

      Sil
  9. en unuttuğum şey tonik kullanmak benim de ya, azıcık üşendiğimde hemen atlayıveriyorum o adımı :/ Fakat benim de aklımda Kiehls`in yeni çıkardığı aydınlatıcı/leke açıcı serinin toniği var. Elimdeki serumu bitmeden o tikle desteklemek istiyorum ama 140tl olması biraz düşündürüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @modamasallları 140 tl vermeden minik ya da deluxe boyu varsa denemek isterim kesinlikle ben.. çok paraymış..

      Sil
  10. İçinde nane var deyince çok merak ettim bende.Gelsin de bir bakayım bu toniğe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet ben de gelmesini bekliyorum azalmaya başladı elimdeki çünkü :-)

      Sil
  11. Ben de bu toniği sevmiştim fakat Yves Rocher'in "doğal" algısı yaratıp ürüne paraben koyması beni üründen soğutuyor :((
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşen umarım içeriğini düzelterek satışa yeniden çıkartırlar o zaman..

      Sil
  12. Kıvamı sevdiğim gibiymiş ama içerik nedeniyle tercih etmem muhtemelen! Anti-aging etkili olanda aklım kaldı yalnız, mağazaya gittiğimde inceleyeyim! Sevgiler İrem'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik Yves Rocher bunu içeriğini düzelterek piyasaya tekrar çıkarsa süper olacak.. ben de o toniği alacağım bundan sonra muhtemelen zaten :-)) öpüyorum :-))

      Sil
  13. İçindekiler güzelmiş. Anlatımından kokusu çcok güzelmiş gibi geldi bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu ben seviyorum ama bitkisel bir koku herkes sevmeyebilir :-))

      Sil
  14. İrem'cim hiç görmemiştim ama çok hoşuma gitti, satışa çıkınca alayım hemen. Teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır rica ederim umarım memnun kalırsın..:-))

      Sil
  15. Ben de bu ara kıvamlı toniklere taktım. Sanki yaşla alakalı gibi geliyor bana daha bir esneklik katıyor cildime. Collagen kullanıyorum, oldukça güzel. Bitince bunu deneyeyim bari. Sevgiler.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @periscope bu collagen dediğin watsons'da satılan mı onun toniğinin kıvamlı olduğunu bilmiyordum ben de onu deneyeyim o zaman :-))

      Sil
  16. Hiç görmedim bu ürünü içeriği ve etkisi cidden dikkatimi çekti emeğinize sağlık <3

    YanıtlaSil
  17. Online sayfasina bakayim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya umarım gelmiştir tekrar satışa..

      Sil
  18. İremcim, çok ilginç bir ürünmüş geri gelse de deneme fırsatımız olsa! Kıvamlı olması hoşuma gitti, koku tanımından da anladığım kadarıyla benim sevdiğim türden bir kokuya sahip :) Anti-aging'li olanı da ilgimi çekmedi değil!
    Ben Sephora'nın toniğini kullanıyorum ve çok memnunum, hem içerik olarak tamamen olmasa da oldukça iyi, hem cildi nemli tutuyor hem de göz çevresine de kullanılabiliyor (göz çevremde hiç rahatsızlık da vermedi). Ece karma ciltli denemesi için ona verdim o da çok beğendi. Seyahat boyları da var, farklı farklı tonikler denemeyi seviyormuşsun, bu da aklında olsun :)
    Çok öptüm,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight sephorada hiç tonik bakmamıştım ilk gittiğimde bakacağım hele de seyahat boyu varsa kesinlikle alır denerim. .-)) bu bitince de anti-aging özellikte olanı almayı planlıyorum zaten bakalım o nasıl kıvamı da istediğim gibiyse sürekli toniğim olabilir :-))

      Sil
  19. Boderma harinde marka hiç kullanmadım ama bu marka olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lezzettramvayı bioderma da iyi bir marka tabi ki :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...