12 Kasım 2014

Splat Diş macunları..

Splat diş macunları ile ilk defa Ezgi'nin etkinliğinde tanışmıştım, o zamandan beri de sürekli bunları kullanıyorum diyebilirim. Tabi arada tatilde olduğum haftalarda başka diş macunları kullandım ama sonra direk yine bunlara döndüm.


splat blackwood

İlk  kullandığım, etkinlikte de herkesin ilgisini en çok çeken siyah diş macunu oldu.  Rengi evet simsiyah ama dişlerde öyle bir renk bırakmıyor ve temizlemesi de güzel. İçinde Huş ağacı kömürü bulunuyor ve rengi de buradan geliyor.
Splat markasının diş macunları sülfat, florür, mentol, sakarin gibi katkılar içermiyor. Çocuklar için olan diş macunları ise yenilebilir nitelikteler.

splat chili

 İkinci olarak ise yine merak ettiğim acı biber aromalı olan macunu denedim. Gerçekten fırçalarken değil ama ağzı çalkaladıktan sonra hafif bir acılık kalıyor. Bunun temizlemesini ve beyazlatmasını Blackwood'a göre daha çok beğendim.  İçinde adından anlaşılacağı gibi Şili biberi özü var.

splat aromatherapy

Aromatherapy'i ise daha yeni kullanmaya başladım. Bunun rengi de şeffaf bir lila tonunda ve içinde Amazon gül ağacı, Lavandula ve Bergamot özü var. Kokusu yok gibi, zaten bu yazdığım 3 macunun da neredeyse hiç kokusu yok. Benim gibi keskin mint kokusundan hoşlanmayanları memnun edecektir bu durum. 
Bunun da ağza verdiği ferahlığı çok beğendim, diğer ikisine göre o konuda daha başarılı, ancak beyazlatma konusunda yine de chili diyorum. 

Macunların satışı sanırım bazı online sitelerde ve eczanelerde var, etkinlikte kısa süre sonra Migros'da da satışına başlayacak denmişti. Ben diğer ürünlerini özellikle ağız köpüklerini ve altın içeren diş macununu denemek için sabırsızlanıyorum.
Sevgiler..


*Resimler Google'dan alınmıştır. 


6 yorum:

  1. Ben de merak ettim şimdi =) Fiyatları ne civarda peki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nailartbywonderland etkinlikte konuştuğumuzda en pahalısı yani o altı özü içeren için 30 tl civarında olacak demişlerdi diğerleri 10 tl civarında olacakmış.. sensodyn'den falan daha uygun yani..

      Sil
  2. bu markayı ben de çok sevdim. En merak ettiğim siyah ve altın içeren çeşitleri..Ankara'da birkaç eczanede markayı gördüm ancak tüm çeşitler henüz gelmemiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün ahh bende bulabilsem özellikle o altınlı olanı arıyorum..

      Sil
  3. Blackwood ne kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adsız 12-15 falandı galiba tam hatırlamıyorum..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...