23 Haziran 2014

PRS Kozmetik ürün incelemesi 2...

Günaydın. İlkinden burada bahsettiğim PRS yani Procsin Kozmetik ürünlerinin ten ürünleri ve far paleti ile devam ediyoruz incelememize.
Öncelikle pudrasına bakalım. Ambalajı sağlam ve rengi de cilt tonuma uygun. 02 numara ve mat yapıda bir sabitleme pudrası.

Rengi tam uygun demiştik, dokusu da kadife gibi.

Elime geldiğinde pigmenti şahane diyebilirim ama pudranın yapısı o kadar sert ki yeterli miktarı alabilmek için pudra fırçası ile oldukça hırpalamam gerekiyor ürünü. Tabi bu ürünün kesinlikle toz toz olmaması demek, ama yeterli miktar pudra için de biraz uğraşacaksınız demek aynı zamanda. 

Yine 02 numaralı allığına ise bayıldım diyebilirim. Bunun da pudra ile ambalajı aynı, çantaya at çık taş gibi bir ambalaj. Üstelik bazı ürünler gibi açmasında da problem yaşamadım.

Rengi şahane kiremit alt tonlu bir şeftali ama göründüğü kadar koyu renk durmuyor. Pigmenti iyi olmasına rağmen allık da pudra gibi sert yapısından ötürü rengini azar azar veriyor. Duofiber bir fırça ile çok tozlanıp, fazla renk verirken Nars kabuki ile  çok güzel uygulama yapılıyor. Ayrıca yine kabuki fırça ile en ufan bir tozlanma olmuyor. 

Rengi evet göründüğü kadar koyu değil ama kalıcılığı da gayet iyi, çok terlemezsem veya yüzümü silmezsem akşama kadar rahatça dayanıyor. Akşam aynı makyajla devam edecekseniz solma tehlikesine karşı bir tazeleme istiyor.

İşte bütün ürünler arasından maalesef bana hiç uymayan ve yapı olarak da çok beğenmediğim bir ürün, 4'lü far paleti. Aslında renkler güzel gibi ama özellikle maviler benim hiç kullanmadığım renkler içinde. 

Soldan baştan 2. rengin mesela hiç pigmenti yok diyebilirim, o kadar ki elimin üzerinde bile gösteremedim. Diğer renklerin pigmentleri fena değil. Gözümde denemedim, belki daha iyi de durabilir bilmiyorum.

İçindekilere de buradan bakabiliriz. 

Genel olarak bütün ürünlere baktığımızda, far paleti hariç bütün ürünlerini ortalamanın üzerinde buldum ve beğendim. Tabi far paleti için de genel konuşmuyorum, bu bendekine özel bir durum. Mutlaka daha iyi pigmentli, güzel renkli far paletleri de vardır. Marka satışa başlayınca da zaten daha kullanabileceğim bir renk alıp deneyeceğim.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. markayı ilk kez duydum pudra insanı değilim o yüzden yorum yapamıyorum :) farların rengini sevdim ama sürünce renk vermemiş hiç :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hazelçelik.. bu yazının ilk bölümünde daha seveceğin şeyler bulabilirsin sanırım :-))

      Sil
  2. Allığın rengi şahaneymiş! Senin tenine de çok yakışmış.
    Mavi far ben de hiç kullanamıyorum.
    Güle güle kullan hepsini İrem'cim. Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @basakcelik.. evet ten grubunda favorim allık :-)) teşekkürler..

      Sil
  3. Allık müthiş görünüyor cidden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sansafashion.. evet çok başarılı o gerçekten :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...