20 Nisan 2014

Günün Ojesi.. Golden Rose Color Expert no 24...

Günaydın, herkese iyi haftalar. Dün instagram üzerinden yayınladığım Golden Rose'un yeni oje serisi Color Expert'in 24 numarası  günün ojesi köşesinde yer alıyor bugün. Golden Rose'un kiosklarını kapaması hakkında çok kızmış ve çok söylenmiştim, napayım özellikle ojeyi online almayı sevmiyorum, o renk bir türlü benim algıladığım gibi çıkmıyor çünkü. Cuma günü rutin Maltepe Park AVM ziyaretimizde, bir önceki hafta açıldığını gördüğüm Golden Rose Kioskuna bu defa yeni seri Color Expert'in geldiğini görünce hakikaten inanamadım. Oradaki görevli de zaten şaşırdı ben ojelere atlayınca.  

Hemen bulmuşken 6 tane falan aldım sanırım, harika renkler var, pastel renklerden koyu renklere kadar çok geniş bir seçenek sunulmuş. Ben tabi direk koyulara atladım. Hemen bu senenin favori renklerinden turuncu 24 numara ile başlıyorum sürmeye. Üzerine de yine Carnival serisinden yeni çıkmış olan 2 renkten biri olan 20 numarayı da ekledim. Bütün seri çok güzel rengarenk ve bütün renkler parlak. 10.2 ml. ve fiyatı da 2.25 TL. gibi çok uygun bir fiyat.

Golden Rose diğer AVM'ler içindeki kiosklarını da açmaya başlarsa, ürünlerine daha kolay ulaşıp alabileceğiz demektir. Ben bu seriyi 3-5 tamamlarım diye düşünüyorum mesela. Bu arada yeni rujları da gördüm ama ne renk alacağım konusunda kararsız kaldığım için alamadım. Ama renkler çok güzel, bakmanızı öneririm.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. kırmızının tonunu ben de beğendim, güle güle sür :)

    YanıtlaSil
  2. @bademlebuduk.. teşekkürler canım :-)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...