1 Ekim 2013

Real Techniques Travel Essentials Set ve Online Site Keşfi: kozmela.com

Geçtiğimiz hafta  Real Techniques fırçaların http://www.kozmela.com/'da  satışına başlandı. Şimdilik sadece Starter Set ve Travel Essencials isimli iki seti bulunuyor, diğer fırçalar da zamanla gelecekmiş. 
Hemen deneme atışı yaptım ve koleksiyonumda eksik olan Travel essencials isimli seti sipariş verdim. Pazartesi verdiğim sipariş Perşembe günü teslim edildi. 75 TL. üzeri kargo ödemiyor, set 65 TL. yanına bir şeyler daha koydum ve kargo ödemedim.

Set yine minik taşıma çantası ile beraber geliyor.

Setin içerisinde bir çok amaçlı fırça, bununla mineral pudra ve allık uygulaması yapılabiliyor, bir fondöten fırçası, fondöten sürmek için biraz zahmetli, daha çok aydınlatıcı veya kapatıcı uygulanabilir, bir adet de far karıştırma fırçası var. Fırçaları daha sonra detaylı da anlatacağım, ama şimdilik performanslarından çok memnunum.

Alışverişim ile birlikte bu testerlar da yollandı, elleri bol gibi görünüyor tester konusunda.

Alışverişte en hoşuma giden şey, çarşamba siparişimi kontrol için siteye baktığımda, verdiğim siparişler içinde göremedim. O ana kadar siparişiniz kargolandı diye mail de gelmemişti. ben de iletişim bölümünden hemen soruna dair siteye mail attım. Aradan 10 dakika bile geçmeden hemen telefon ile bana dönüş yaptılar, siparişimin o akşam kargolanacağı ve ertesi gün elimde olacağına dair bilgi verdiler. Akşam üzeri de siparişimin kargoya verildiğine dair bir tweet attılar. Gerçekten siparişim de ertesi gün elime ulaştı. İlgilerine ve sikayetime çabuk dönmeleri gerçekten beni çok memnun etti. Gönül rahatlığı ile ileride de alışveriş yapacağım siteler arasına girdi http://www.kozmela.com/. Özellikle ürünler çeşitlendiği zaman da bol bol alışveriş yaparım diye düşünüyorum.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Bende daha sabah bu siteye bakıp düşünmüştüm acaba alsam mı, güvenilir midir diye. İyi oldu bu yazı benim için. :)
    Tabi bide güle güle kullan fırçalarını. :))

    YanıtlaSil
  2. @gizemgider.. ben de kargolandı mailin alamayınca biraz endişelendim ama siteyi Nazlı'da yazdığı için sipariş vermekte bir sakınca görmedim. Zaten bütün verenlere sorun olmadan gelmiş siparişi.. teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil
  3. Benim fırçalar ne oldu :) unutma haa elindeki bütün fırçaları kaptı kaçtı yaparım :D

    YanıtlaSil
  4. @senabilen.. geliyor seninkiler de merak etme :-))

    YanıtlaSil
  5. gittigidiyordaki satıcıların o saçma fiyatlarındansa burdan almak daha avantajlıymış. Benim bu sette en sevdiğim fırça multitask brush. İyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  6. @aslıhan.. Teşekkürler.. gg satıcıları normalde vergi ve kargo ücreti veriyorlar o nedenle yüksek sanırım fiyatlar..

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan..
    Gratis'e ve watsons'a para kaptırmaktan bu setleri alamıyorum.
    Seninde deneme postlarını okuyayım artık sırasıyla alırım galiba:)
    Tester gönderen firma candır ^_^
    Bu diğer alışverişler esnası için güzel bir çekim olayı aslında :)

    YanıtlaSil
  8. @dilonika.. Testerlar gerçekten önemli seviyorum ben de .. Teşekkürler 2 temel set alsan yeter aslında önceliği core collection ve travel essencialsa ver

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...