8 Temmuz 2013

Tatil Maceraları..

Herkese merhaba, biliyorsunuz geçen hafta ful yazlıktaydım. Blog güncellemeleri otomatik oldu. Twiter ve instagramda aktiftim ama bloga da yeni yazı girmeyi özledim. Zaten o kadar çok yazı birikti ki bakalım nasıl yetişeceğim bunlara. Hemen geçen hafta neler yaptım, neler sürdüm yazısı ile başlayalım. Sabah serviste gelirken hemen bir kolaj hazırladım.

Ne kadar neon oje varsa sürdüm. Yazın neon ojelere bayılıyorum. Güneşte harika duruyorlar ve bu Gabrini neon harika bir seri.


Hazırlık anı..


Güneş, deniz ve kumsalımız. Sevgili RT'lerim bana tatilde de eşlik etti. En sevdiğim iki fırçası hep yanımda.. Son resimde karşıda görülen yer Midilli adası, ne kadar yakın değil mi? Belki ağustos ayında, yeniden gittiğimde oraya da bir ziyaret yaparım.

En işime yarayan güneş koruma stick, tamamen yüzüme kullandım ve çok memnun kaldım. Ayrıca bir yazıda bahsedeceğim bundan. Allano ise güneş sonrası en büyük yardımcım, her işe yarıyor diyebilirim. 
Ve son kare de dönüş yolundan..

İşte bir hafta böyle geçti, çok güzel dinlendim, bol bol kitap okudum ve yemek yedim. Şimdi tekrar işteyim ve bayrama kadar da sanırım bir haftasonu kaçamağı yapmazsam burada olacağım. Yazılarım tam gaz devam edecek. Çok yakında yeni bir de çekiliş başlatacağım, takipte kalın.
Sevgiler..




11 yorum:

  1. Takipteydim zaten:) Eh iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  2. Tatilinin iyi geçmesine çok sevindim canım. Darısı başımıza artık. Gabrini Neon seriyi tescillediğine göre tekrar karşılaştığımda alabilirim artık. Sevgiyle kal :)

    YanıtlaSil
  3. @öylesinebiri.. teşekkürler.. :-))

    YanıtlaSil
  4. @makyajkelebeği.. mutlaka al seriyi canım çok güzel ojeler.. sevgiler.. :-))

    YanıtlaSil
  5. Tatili kim sevmez ki:) ben hala deniz yüzü göremedim peynir gibi dolaşıyorum :) en yakın zamanda kendimi denize atmak istiyorum

    YanıtlaSil
  6. @zuhalgündoğdu.. işallah en kısa zamanda gidersin canım deniz çok iyi geldi hakikaten ..

    YanıtlaSil
  7. Bana uyar gideriz Midilli Adası'na :)
    Ojelerin renkleri muhteşem tam yaz renkleri cıvıl cıvıl...

    YanıtlaSil
  8. Neon renkli ojeler tatil için gerçekten çok güzel seçenekler, ben yanımda sadece essence oje götürmüştüm zaten oje sürmeye pek fırsatım olmadı ama götürdüğüm ojeyide bi seferlik olsa bile sürdüm... :)) kalyonu görünce bir teşekkür mesajı atıyım dedim, zerir tavsiyenle almıştım, gerçekten tırnaklarımı güclendirdi ve bi çabuk uzattı... çok memnunum bende arkadaşıma tavsiye ettim... tavsiyen için teşekkürler audreycim... *.*

    YanıtlaSil
  9. @senabilen.. tamam gidelim hazırla pasaportunu :-))

    YanıtlaSil
  10. @gülbeşeker.. işe yaramasına çok sevindim canım.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. Hemen basliyorum islemlere :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...