21 Aralık 2012

Time Balm Salatalık Özlü Tonik..

The Balm'ın cilt bakımı ürünleri bazı Gratis şubelerinde satılıyor..du. Anlaşılan artık cilt bakımı bitmiş ve bir daha da gelmeyecek. Ben de nasıl olsa var diye hiç acele etmiyordum, geçen gün Erenköy şubesinde sorduğumda bir tek bu salatalık özlü tonik kaldığını söylediler. İndirime de girmiş ve 15 TL. idi, ben de denemek için aldım. Aslında memnun kalsam da devamı olmayacak bu bakımdan kötü oldu. 


Tonik çok hafif ve içinde parfüm olmasına rağmen neredeyse kokusuz.O bakımdan kokuya hassas olanları da memnun edecektir. İçinde beyaz çay özü de bulunuyor, o nedenle aynı zamanda da anti-oksidan etkiye de sahip. Kullandığım bir kaç gün içinde Nivea Visage Pure&Naturel tonikden daha hafif bir yapıda olduğunu gördüm. 177 ml.'i 15 TL.'ye düşmüştü ben aldığımda. Yurt dışı seyahatlerde yine de Balm cilt bakımı ürünlerine de bakılabilir. Uygun fiyata iyi ürünler bulmak mümkün, keşke Türkiyede de satışı devam etseydi.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. Deniycem :) Ama benim aklım hala senin bileziğinde kaldı bilesin :))

    sellinismode.blogspot.com

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. @selinartun.. hangi bilezik canım? o mavi taşlı olanmı?

    YanıtlaSil
  3. Aaa balm'ın cilt bakım ürünleri de mi varmııış:) keşke gelse tr'ye de ben çok seviyorum balm'ı:) güle güle kullan cnm
    StyleGlaze Blog!

    YanıtlaSil
  4. @evremedusa.. evet bir yada iki gratisde vardı ama bitmiş sanırım hepsi artık..

    YanıtlaSil
  5. merak ettım dışı guzel ıcı nasıl aceba denemk ısderdım sanırım nafilE:D

    YanıtlaSil
  6. @matruşka.. umarım gratis yine getirir balm cilt bakımını..

    YanıtlaSil
  7. umarıM ://getirir ve dıger mallarınıda getırır kremıydı falanıydı bırcok urununu yollamadı daha cimRi paylaşımcı olsun su gratis azcık daha..

    YanıtlaSil
  8. bende de maske ve nemlendiricisi var thebalmin. nemlendiriciyi acmadim ama maskeden cok memnunum, satisi devam etseydi iyiydi

    YanıtlaSil
  9. @matruska.. Bakalim gelir belki yeniden..
    @kitten..balm urunleri cok azaldi zaten korkuyorum tamamen bitecek diye :((

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...