9 Ekim 2012

24. Bodrum Cup Yelken Yarışları

24. Bodrum Cup Yelken Yarışları’nda ahşap yatlar Dostluk temasıyla yelken açacak..


22-27 Ekim 2012
Bodrum - Kalymnos – Cos – Bodrum
Türkiye'nin en büyük deniz organizasyonlarından biri olan 24. Bodrum Cup Yelken Yarışları’nda Dostluk temasıyla yelken açacak olan ahşap yatlar, Türkiye ve Yunanistan’ın en güzel sahillerinde kıyasıya mücadele edecek.
Acıbadem ana sponsorluğunda ve Bodrum Belediyesinin destekleri ile, Bodrum Cup Yelken Yarışları, yatların içinde yolcusu ile birlikte yarıştığı Akdeniz’in ender yarışlarından biri. Genelde ülkemiz tersanelerinde üretilen ahşap yatların seyir halinde sergilendigi, kesintisiz 24 yılı aşkın devam eden, geleneksel bir “Deniz Sergisi”.
www.facebook.com/bodrumcup
 www.youtube.com/bodrumcup
Bodrum Cup, uluslarası tanıtımımızda büyük rol oynayan “Yüzen Boat Show”
Bodrum'da 24 yıldır aralıksız olarak düzenlenen, Türkiye'nin en büyük deniz organizasyonlarından biri olan ve her geçen yıl artan katılımcı sayısıyla dikkat çeken Bodrum Cup Yelken Yarışları 22 Ekim'de start alacak. Acıbadem ana sponsorluğunda ve Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından düzenlenen Bodrum Cup Yelken Yarışları, Ege'de dostluk rüzgarı estirecek. 22 Ekim günü yarış kampanasının çalınmasının ardından 100'e yakın ahşap yat ve 1.500'e yakın yerli ile yabancı denizcinin katılımıyla Yalıkavak rotasında mücadele edilecek. Akşam Palmarina Bodrum ve Yalıkavak Belediyesinin misafiri olacak yarışmacılar, 24 Ekim'de Didim'e yelken açacak. 25 Ekim'de Yunanistan'ın Kalimnos Adası'na gidecek olan yatlar, 26 Ekim'de Kos rotasında yarışacak. 27 Ekim'de ise Kos-Bodrum rotasında büyük mücadele yapılacak.

http://www.youtube.com/watch?v=VUYOcEGHh8c&feature=plcp

Bodrum Cup, sadece bir yarış değil, ülkemiz zenginliklerini, yat turizminin gelişimini tüm dünyaya başarı ile tanıtan bir organizasyon.
Bodrum Cup Türk Yelken Federasyonu etkinlikleri içerisinde Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından 24 yıldır kesintisiz olarak başarı ile organize ediliyor.
Era Bodrum Yelken Kulubü Başkanı Erman Aras, Bodrum Cup Yelken Yarışlarının yıllar içerisinde yarışla birlikte deniz şenliğine dönüştüğünü belirtti. Aras, "Komşu Yunan adalarının programa katılımı ile renklenen Bodrum Cup Yelken Yarışları, iki yaka halkının yakınlaşmasına da bu vesile ile katkı sağlıyor. Organizasyon, ahşap yatların yanı sıra misafir kategorisi ile bu şenlik içerisinde olmak isteyen tüm yatlara da açık. Bodrum Cup, sadece bir yarış değil, ülkemiz zenginliklerini, yat turizminin gelişimini tüm dünyaya başarı ile tanıtan bir organizasyondur. Hedefimiz, ülkemizdeki yat yapım sektörünün yıllardır pilot bölge olarak görev yapan bu organizasyona, katılımcı yat ve yatçıların uluslararası katılımının gelecek yıllarda sayılarının arttırılması ve daha prestijli bir etkinlik haline getirilmesidir. Bodrum Cup, katılım deneyimleri ile tersanelerimiz çalışanları daha performanslı yatlar üretmek yarışına katılmışlar ve her yıl yeni ürünlerini deniz üzerinde seyir anında sergileme ve pazarlama imkanı bulmuşlardır. Aras “Bodrum Cup bu özelliğinden dolayı yüzen bir BOAT SHOW’dur.” dedi.

DSC_3777.jpg

parkur 2012.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...