18 Temmuz 2012

Temmuz ayı Lila Kutusu geldi...

Bu ay gelen Lila Kutu yine tartışmalara neden oldu, özellikle de gelen Chris Farrel markası ile. Lila kutu daha birkaç gün önceden allık-ruj-maskaraların  yetişmediği ve bu nedenle de ruj ve göz kalemi seçeneklerinden birinin yollandığına dair bir mail atmıştı. Gelen rujun orijinal fiyatı 73 TL. imiş, daha önce hiç duymadığım bir markanın bu kadar pahalı olması beni şaşırttı açıkçası. Gelen renk de herkesin seveceği bir renk değil. Bir kere çok açık renk, ben ancak dudak bazı veya parlatıcı falan olarak kullanabilirim. 

 Ürünler toplu halde..

 Clarins celülit kremi ve kırışık karşıtı 50 SPF güneş kremi.

 Kan şekeri kontrol eden bitkisel çay.


 Deodorant mendil ve akne karşıtı temizleme jeli ve kremi.

 Ölü deniz mineralli çamur maskesi.

 Lifting etkili gece kremi.



Chris Farrell ruj. Renk parlak bir turuncu-kahve-sarı gibi, dudakda da fena durmadı ama herkese aynı renk gitmemiş sanırım.

Bu kutuda en beğendiğim ürün tabiki Clarins selülit karşıtı krem oldu. Hatta hemen akşam denedim. Aslında bu selülit kremlerinin faydasına inanmıyorum ama krem cildimde hafif bir yanma ve mentol serinliği etkisi oluşturdu. Bu etki genelde kremin işe yaradığını gösterir der cilt bakım uzmanları, tam karar verebilmek için birkaç gün daha denemem gerekiyor. Neyseki ürün güzel bir miktarda gelmiş, tam karar vermek mümkün olacak. Guinot kremi de hemen kullanmaya başladım. Yoğun yapıda ama fazla yağlı olmayan bir krem, sıcağa rağmen akma yapmadı. Akne karşıtı temizleyici jel ve kremi oğluma deneteceğim, benim işime yaramaz. Çayı da arkadaşıma vereceğim ben bu bitkisel onun sapı bunun kökü çaylarını içmiyorum, içemiyorum. Çamur maskesini ise hemen yaptım dün gece ayrı bir yazıda anlatacağım çünkü peşinden de bir sürü ürün deneyip kendime kür uyguladım. Sonuç olarak Lila Kutu geçen aya göre iyi geldi bana umarım bozmadan giderler artık.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...