20 Şubat 2012

watsons alışverişim

Hafta sonu kendime bütün söz vermelerime rağmen yine Watsons'a girdim ve bir sürü şey aldım. Oje görünce zaten dayanamıyorum. Hangi renklerin olduğunu az çok hatırladığım için de yeni bir renk görünce hiç vakit kaybetmeden alıyorum. Bu aralar takıntım Pastel ojeler. Gerçekten çok güzel renkler çıkarıyor Pastel bir süredir. Bende dayanamayıp alıyorum tabiki..





Pastelin bu renkleri hakikaten çok güzel. iki tanesini sürdüm bile.


Bunlardan başka Maybelline'nin Cats Eye Mascarasını denemek istemiştim. Ama deneme ürünü olmadığı için satış elemanı bana Pastel'in Express Volume+Length Mascarasını önerdi. Kirpiklari daha uzun ve daha dolgun gösterdiğini ve üstelik de siyah göz kalemi hediyesi de olduğunu söyleyince ben de onu denedim ve sonuçta da aldım. Gerçekten bu sabah kullandığımda mascara kirpiklerimi şu anda kullandığım FlorMar mascaraya göre daha uzun gösterdiği sonucuna vardım. Fırçası hafif kıvrık ve sürümü de gayet kolay.




Bunlara ek olarak Lip Balmlara doyamadığım için Watsons'ın kendi Lip Balmlarından bir tane daha aldım.  Bu ürünü daha önce de kullanmıştım. Dudaklarım sürekli kuruyup çatladığı için evde, işyerimde, çantamda bir sürü lip balm bulunduruyorum. O nedenle ve çok sık da kaybettiğim için sürekli 6-7 tane yedeğim oluyor. Bu ürün de 8. oldu yanılmıyorsam.


Bunun dışında çantamda dağınık duran malzemelerimi toplasın diye bir adet makyaj çantası ve Watsons'ın şu yumurta formlu makyaj süngerinden de aldım. Makyaj süngerim vardı ama bir tane de yedek olsun dedim. 



Bu makyaj süngerini kullanması da temizlemesi de gayet kolay. Artık sanıyorum ki başka sünger kullanmam. 
Makyaj çantası da şu anda çantamdaki yerini aldı bile, içine dağınık halde duran tatlandırıcılarım, yanımda taşıdığım deneme boyu parfümler, dudak balmlarım, ıslak mendillerim gibi ıvır zıvır malzemelerim bulunuyor. Büyük çanta toplayıcılar yerine  değişik ürünleri toplamak için böyle küçük makyaj çantalarını kullanmak daha uygun geliyor bana.
Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...